Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa League: Ζαλγκίρις-Λουντογκόρετς, η εμπειρία πληρώνει στο 2.00!

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 - 11:35

Οι πρωταθλητές Βουλγαρίας μπορούν να πάρουν εμφατικά την πρόκριση με δεύτερη νίκη και το διπλό θα χωρέσει στο παιχνίδι μας.

Προκριματικά Europa League: Ζαλγκίρις-Λουντογκόρετς, η εμπειρία πληρώνει στο 2.00!

Ρεβάνς των πλέι οφ Europa League
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Ζαλγκιρις με ένα γκολ διαφορά ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Α’ Αγώνας: Λουντογκόρετς – Ζαλγκίρις 1-0

Ζαλγκίρις Βίλνιους

Η Ζαλγκίρις δέχτηκε γκολ στην πρώτη φάση του ματς, αλλά στην συνέχεια έδειξε αμυντικές αρετές και παρότι δεν απείλησε ουσιαστικά, διατηρεί ελπίδες πρόκρισης μετά την οριακή ήττα. Θα ψάξει την υπέρβαση σε μια ήδη επιτυχημένη ευρωπαϊκή πορεία, καθώς έγραψε ιστορία αποτελώντας την πρώτη ομάδα από την Λιθουανία που θα αγωνιστεί σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Κυριαρχεί εντός συνόρων, την Κυριακή επικράτησε με αλλαγές της Γιονάβα στην 7η σερί νίκη.


Συν και πλην
Εξέτισε ο βασικός ακραίος αμυντικός Μάμιτς, αλλά δεν υπολογίζεται ο μέσος Καζλάουσκας που αποβλήθηκε στον πρώτο αγώνα. Ξανά εκτός ο χρήσιμος μέσος Βερμπίτσκας.

Λουντογκόρετς

Η Λουντογκόρετς ευτύχησε να σκοράρει στην πρώτη της ευκαιρία αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες και απέτυχε να «τελειώσει» την πρόκριση από τον πρώτο αγώνα. Διαθέτει πάντως την απαιτούμενη εμπειρία και ποιότητα να αποφύγει τις… κακοτοπιές, θα αγωνιστεί για 9η φορά σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Την Δευτέρα αγωνίστηκε με την Πιρίν για το πρωτάθλημα Βουλγαρίας που έχει ξεκινήσει αήττητη (3-1-0).


Ενισχυμένη
Εξέτισαν οι βασικοί Γιάνκοφ (μέσος) και Ρικ (επιθετικός), διαθέσιμος και ο χρήσιμος αμυντικός Κάρνιτσικ που με την σειρά του είχε αποβληθεί στην επεισοδιακή αναμέτρηση με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Νέο πρόβλημα ο βασικός μέσος Κόλι.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.95 3.05 2.25 1.62 2.02 1.2 3.65 1.78 1.82 1.52 1.28 1.32
Ζαλγκίρις Βίλνιους - Λουντογκόρετς / Εκτίμηση

Η πιο έμπειρη και με σημαντικές επιστροφές Λουντογκόρετς θα βρει περισσότερους χώρους αυτή την φορά και έχει τον πρώτο λόγο κόντρα σε μια ανταγωνιστική αλλά με συγκεκριμένο «ταβάνι» ομάδα. Το διπλό «παίζεται» στο 2.00.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr