Ποδόσφαιρο

Champions League: Παρί Σεν Ζερμέν - Γιουβέντους, τον πρώτο λόγο οι Παριζιάνοι!

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:07

Με ντέρμπι ξεκινάει το Champions League, αφού τα δύο μεγάλα φαβορί του 8ου ομίλου κοντράρονται απόψε στο Παρίσι.

Champions League: Παρί Σεν Ζερμέν - Γιουβέντους, τον πρώτο λόγο οι Παριζιάνοι!
Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει να επιδείξει έναν χαμένο τελικό και μία παρουσία στους «4» την τελευταία τριετία στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ φυσικά αδιαμφισβήτητος στόχος παραμένει η κατάκτηση του τροπαίου. Η Παρί συγκαταλέγεται στα θύματα της περσινής ξέφρενης πορείας της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο μπορεί να θεωρηθεί πως ήταν και άξια της μοίρας της, αφού στο δεύτερο παιχνίδι έκανε καταστροφικό 2ο ημίχρονο. Με τον τεχνικό Κριστόφ Γκαλτιέ να αναλαμβάνει, δείχνει απείρως πιο σοβαρή, αν και με τα πολλά αστέρια στο ρόστερ, πιο σημαντική από την εξέλιξη είναι η σωστή διαχείριση στα αποδυτήρια για να προχωρήσει το κλαμπ. Στο πρωτάθλημα έχει 5-1-0 σε έξι αναμετρήσεις, ενώ στο τελευταίο, το Σάββατο, επικράτησε 3-0 στην έδρα της Ναντ.

Αγωνιστικά νέα

Ο νεοαποκτηθείς μέσος Βιτίνια χτύπησε στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος και η λογική υπαγορεύει ότι δεν θα χρησιμοποιηθεί. Το θετικό είναι ότι δεν αναφέρθηκαν έτερα αγωνιστικά προβλήματα.

Πιθανή ενδεκάδα

Donnarumma, Kimpembe, Marquinhos, Sergio Ramos, Nuno Mendes, Renato Sanches, M. Verratti, A. Hakimi, L. Messi, K. Mbappé, Neymar.

Γιουβέντους

Η Γιουβέντους είναι μια βαριά φανέλα στην Ευρώπη. Είναι μια ομάδα που έπαιξε σε δύο τελικούς το 2015-2017, παρόλα αυτά η πορεία της είναι πτωτική. Πέρυσι κατάφερε και τερμάτισε πρώτη σε έναν αρκετά δύσκολο όμιλο, αλλά στη συνέχεια γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό από τη Βιγιαρεάλ. Μπήκε στη Serie A με προσδοκίες, ωστόσο στα πρώτα πέντε ματς έχει 2-3-0 και απόδοση επιεικώς προβληματική. Οπότε αν δεν βρει ρυθμό δύσκολα μπορεί να κάνει λόγο κάποιος για το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Το Σάββατο φιλοξενήθηκε από τη Φιορεντίνα και προηγήθηκε μόλις στο 9’, όμως από εκεί και έπειτα τίποτα. Ισοφαρίστηκε σχεδόν άμεσα ενώ αργότερα κινδύνεψε ουκ ολίγες φορές και για δεύτερο τέρμα. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα της ήταν απογοητευτική, και ο βαθμός της ισοπαλίας μάλλον μοιάζει ουτοπικός.

Αγωνιστικά νέα

Τραυματίας και εκτός λίστας ο εφεδρικός φορ Κάιο, τραυματίες εδώ και καιρό ο ηγετικός μεσοεπιθετικός Κιέζα και ο κομβικός μέσος Πογκμπά, ο οποίος επέστρεψε το καλοκαίρι, αλλά δεν έχει παίξει δευτερόλεπτο. Λείπει και ο βασικός πορτιέρε Σέζνι.

Πιθανή ενδεκάδα

Perin, Danilo, L. Bonucci, Bremer, Alex Sandro, M. Locatelli, L. Paredes, A. Rabiot, J. Cuadrado, D. Vlahović, F. Kostić.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.3 5.35 9.35 2.75 1.44 1.7 2.12 1.82 1.88 1.05 1.14 3.85
Παρί Σεν Ζερμέν - Γιουβέντους / Εκτίμηση

Τον πρώτο λόγο φυσικά τον έχει η Παρί, αλλά σε αυτές τις αποδόσεις δεν ακουμπάμε καν ειδικά σε Champions League. Θα επιχειρήσω στο goal/goal που στο 1.85 μοιάζει πολύ καλό, αφού υπάρχει και ο Vlahović στην απέναντι επίθεση.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr