Ποδόσφαιρο

Conference League: Χαρτς - Φιορεντίνα, πρέπει να ξυπνήσουν οι Βιόλα!

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2022 - 11:37

Η Χαρτς κάνει την έκπληξη μέχρι στιγμής, και είναι 2η στον όμιλο. Απόψε θέλει να παραμείνει εκεί με το πέρας του αγώνα απέναντι στη Φιορεντίνα. 

Conference League: Χαρτς - Φιορεντίνα, πρέπει να ξυπνήσουν οι Βιόλα!
Χαρτς

Έκανε την πρώτη της νίκη στο Κόνφερενς Λιγκ επικρατώντας με 2-0 της Ρίγας στη Λετονία κι έμεινε ζωντανή στο κόλπο της πρόκρισης. Eίναι στην 2η θέση και αυτή τη στιγμή έχει το πάνω χέρι σε σχέση με την αντίπαλό της. Ήταν καλύτερη, πίεζε και προηγήθηκε πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Στη συνέχεια όμως δεν κατάφερνε να κλειδώνει τη νίκη, κάτι που έμελλε να γίνει στις καθυστερήσεις του ματς. Θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα για να είναι ζωντανή στο κυνήγι της 2ης θέσης. Στο τελευταίο της στο πρωτάθλημα, διασύρθηκε με 4-0 από τους Ρέιντζερς και από την 3η θέση στη Σκωτία υποχώρησε στην 7η. Ο προπονητής της ομάδας δήλωσε πως έχει μελετήσει καλά τους Βιόλα, και ξέρει που να χτυπήσει για να αποκομίσει κάτι καλό από το αποψινό παιχνίδι.

Αγωνιστικά νέα

Ο φορ Μπόις χάνει το υπόλοιπο της σεζόν έχοντας υποστεί ρήξη χιαστών. Παραμένουν τραυματίες ο μέσος Μπάνινγκιμ και ο αμυντικός Ρόουλες.

Πιθανή ενδεκάδα

Gordon, Smith, Neilson, Kingsley, Cochrane, Devlin, Kiomourtzoglou, McKay ,Halliday, Forrest ,Shankland .

Φιορεντίνα

Βαριά ήττα για τη Φιορεντίνα στην έδρα της Μπασακσεχίρ με σκορ 3-0 και έτσι ξαφνικά μπήκε σε μπελάδες. Δεν ανταποκρίθηκε ποτέ στην κρισιμότητα του ματς και έτσι δίκαια έχασε. Για το πρωτάθλημα, γνώρισε ακόμη μια ήττα με σκορ 1-0 με αντίπαλο την Αταλάντα σε ένα ιδιαίτερα κλειστό ματς. Έχει ένα μικρό πρόβλημα σκοραρίσματος και σε σύγκριση με τη ποιότητα στο ρόστερ της αυτό δεν είναι καλό. Κρισιμότατα τα δύο ματς με τη Χαρτς, αφού θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τόσο τη συνέχεια της στη διοργάνωση, όσο και το μέλλον του προπονητή της στον πάγκο της ομάδας.

Αγωνιστικά νέα

Αποβλήθηκε στο ματς με την Μπασακσεχίρ ο βασικός μεσοεπιθετικός Ικονέ και καλείται να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής. Όλα καλά με τον χρήσιμο ακραίο μπακ Ντοντό, τον ηγετικό κεντρικό αμυντικό Μιλένκοβιτς και τον ποιοτικό μεσοεπιθετικό Γκονσάλες, ωστόσο εκτός αποστολής έμειναν ο βασικός μεσοεπιθετικός Μπαράκ, ο ενίοτε βασικός ακραίος μεσοεπιθετικός Σοτίλ και o ποιοτικός μέσος Καστροβίλι, ο οποίος λείπει εδώ και μήνες. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο μέσος Μπενάσι.

Πιθανή ενδεκάδα

Gollini, Venuti, Milenković ,Igor, Biraghi, Bonaventura, Amrabat, Duncan, Jović, Cabral, González.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
7.25 4.75 1.37 2.22 1.6 1.45 2.6 1.87 1.82 2.95 1.15 1.08
Χαρτς - Φιορεντίνα / Εκτίμηση

Η Φιορεντίνα πρέπει να κερδίσει αλλά δεν πείθει. Παρόλα αυτά μπορεί και πρέπει να κερδίσει. Πάμε με το 2 & over 1,5 (1.75).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr