Ποδόσφαιρο

Β’ Γερμανίας: Με το δεξί η Φορτούνα Ντίσελντορφ

Σάββατο, 29 Ιουλίου 2023 - 12:04

Δυνατοί αγώνες στην πρεμιέρα της κατηγορίας, με το πιο δυνατό παιχνίδι στο τέλος της ημέρας. Όλα τα παιχνίδια βέβαια, φαίνεται να έχουν ξεκάθαρο φαβορί, για τη νίκη.

Β’ Γερμανίας: Με το δεξί η Φορτούνα Ντίσελντορφ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Β’ Γερμανίας.

ΑΝΝΟΒΕΡO-ΕΛΒΕΡΣΜΠΕΡΓΚ

Το Αννόβερο πέρσι κινήθηκε στην.. αφάνεια, καθώς τερμάτισε στη 10η θέση, μακριά από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά και από την πρώτη τριάδα. Φέτος, πάντως, μπορεί να κινηθεί σε υψηλότερο επίπεδο και υπό προϋποθέσεις να διεκδικήσει την άνοδο. Για 2η διαδοχική σεζόν έχει στον πάγκο του τον τεχνικό Στέφαν Λέιτλ.

H Eλβερσμπεργκ τερμάτισε στην 1η θέση της 3ης κατηγορίας και ανέβηκε απευθείας. Προφανώς, αγωνιζόμενη φέτος σε υψηλότερο επίπεδο, η κατάσταση αλλάζει και πρωταρχικός της στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Πάντως, δείχνει πως έχει τις απαιτούμενες δυνατότητες να τα καταφέρει και δεν θεωρείται από τα πρώτα φαβορί για τον υποβιβασμό. Από τον Οκτώβριο του 2018 είναι στον πάγκο της ο Χορστ Στέφεν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το Αννόβερο είναι απογοητευτική ομάδα τις τελευταίες σεζόν, παρά την ποιότητα που έχει. Φέτος όμως, φαίνεται να πείθει, πως μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω. Στην πρεμιέρα αντιμετωπίζει την Έλβερσμπεργκ, η οποία ανέβηκε στην 2η κατηγορία ως πρωταθλήτρια της τρίτης. Άσσος (2.20)

ΒΕΧΕΝ-ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ

Η Βέχεν τερμάτισε στην 4η θέση της 3ης κατηγορίας και έπαιξε στα πλέι οφ, επειδή οι ερασιτέχνες της Φράιμπουργκ που κατέλαβαν τη 2η θέση δεν είχαν δικαίωμα ανόδου. Κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Μπίλεφελντ με δύο νίκες και έτσι ανέβηκε. Φέτος, η κατάσταση διαφοροποιείται και αναμένεται να παλέψει για την παραμονή της.

Το Μαγδεμβούργο τερμάτισε στην 11η θέση, μακριά από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά και χωρίς ποτέ να βρεθεί σε θέση να διεκδικήσει την άνοδο. Σε ανάλογο επίπεδο αναμένεται και φέτος, στο 2ο μισό της βαθμολογίας, καθώς η δυναμικότητα της δεν έχει διαφοροποιηθεί σημαντικά, λογικά δεν θα έχει θέμα με την παραμονή της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Βέχεν είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία. Παρόλα αυτά, είναι δυνατή ομάδα, που μπορεί να πάρει βαθμούς και δεν έχει... βλέψεις να υποβιβαστεί. Όμως το Μαγδεμβούργο, είναι πολύ πιο φορμαρισμένη ομάδα. Και δείχνει να έχει αρκετά καλή εικόνα, για να ξεκινήσει με νίκη, 2 (2.32)

ΚΑΙΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ-ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ

Η Καϊζερσλάουτερν τερμάτισε στην 9η θέση, μακριά από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά και από την πρώτη τριάδα, χωρίς να είχε υψηλότερες βλέψεις. Φέτος, πάντως, πιθανόν τα πράγματα να είναι πιο δύσκολα, καθώς έχει αποδυναμωθεί, αναμένεται να κινηθεί στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας και πιθανόν να κινδυνέψει.

Η Σαν Πάουλι τερμάτισε στην 5η θέση, είχε βλέψεις για την άνοδο, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, τερματίζοντας οκτώ βαθμούς πίσω από την πρώτη τριάδα. Ευελπιστεί σε καλύτερη τύχη, θεωρείται 4ο φαβορί για την άνοδο, έχει τις δυνατότητες να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Από τον περασμένο Δεκέμβριο έχει στον πάγκο της τον Φαμπιάν Χάρζελερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Καϊζερσλάουτερν έκανε καλή αρχή, στη επιστροφή της στην δεύτερη κατηγορία, τερματίζοντας στην δεκάδα. Τώρα θέλουν να κάνουν κάτι παραπάνω. Από την άλλη η Σαν Πάουλι, έχει την Μπουντεσλίγκα στις βλέψεις της. Είχε καλή χρονιά πέρσι και φέτος θέλει να πετύχει επιτέλους την άνοδο. 2 (2.40)

ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ-ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ

Η Όσναμπρικ τερμάτισε στην 3η θέση της 3ης κατηγορίας, αλλά ανέβηκε απευθείας, καθώς οι Ερασιτέχνες της Φράιμπουργκ που τερμάτισαν στη 2η θέση, δεν είχαν δικαίωμα ανόδου. Φέτος, όμως αναμένεται να έχει δύσκολη χρονιά, καθώς διαθέτει αρκετές αδυναμίες για τα δεδομένα της κατηγορίας και θεωρείται 2ο φαβορί για τον υποβιβασμό. Ο τεχνικός της Τόμπιας Σβεϊνστέιγκερ, στερείται εμπειρία και η φετινή χρονιά αποτελεί δοκιμασία γι’ αυτόν.

Η Καρλσρούη τερμάτισε στην 7η θέση, αλλά ποτέ δεν δημιουργήθηκαν οι συνθήκες ώστε να διεκδικήσει την άνοδο της. Φέτος, με δεδομένο ότι παρουσιάζεται αποδυναμωμένη, πιθανόν να μη βρεθεί ούτε στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. Δύσκολα, πάντως, θα βρεθεί σε θέση να μάχεται για την παραμονή της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Όσναμπρικ, ανέβηκε ξανά στην δεύτερη κατηγορία, με πολλές αδυναμίες όμως και παίκτες χωρίς την κατάλληλη εμπειρία. Κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί χρόνο, σε αντίθεση με την Καρλσρούη. Η οποία είναι έτοιμη να κάνει ζημιά. 2 (2.32)

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ-ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ μπορεί να τερμάτισε στην 4η θέση, αλλά η διαφορά της από την 3η ήταν οκτώ βαθμοί και έτσι δεν διεκδίκησε με αξιώσεις την άνοδο. Ευελπιστεί φέτος να έχει καλύτερη τύχη. Αναμένεται να κινηθεί στο ίδιο επίπεδο κι αν ευνοήσουν οι συνθήκες να κυνηγήσει το πλασάρισμα της στην πρώτη τριάδα.

Η Χέρτα ήταν απογοητευτική την περσινή σεζόν στη Μπουντεσλίγκα, τερμάτισε στην τελευταία θέση και υποβιβάστηκε. Προφανώς, ο φετινός στόχος είναι η άμεση επάνοδος στη μεγάλη κατηγορία. Αναμένεται να είναι από τις ομάδες οι οποίες θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, θεωρείται 3ο φαβορί για την άνοδο. Από τον περασμένο Απρίλιο έχει τεχνικό τον Παλ Νταρντάι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δύο ομάδες είναι σε παρόμοιο επίπεδο. Τόσο η Φορτούνα όσο και η Χέρτα, θα διεκδικήσουν την άνοδο. Η γηπεδούχος, έχει το πλεονέκτημα της έδρας και σε αυτό ποντάρει. Άσος (2.38).

Βαθμολογία -

29/07/20232. Bundesliga
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Αμβούργο Αμβούργο 3 1 1 0 0 5 3 2
2 Μπράουνσβαϊγκ Μπράουνσβαϊγκ 0 0 0 0 0 0 0 0
3 Φορτούνα Ντίσελντορφ Φορτούνα Ντίσελντορφ 0 0 0 0 0 0 0 0
4 Μαγδεμβούργο Μαγδεμβούργο 0 0 0 0 0 0 0 0
5 Χόλσταϊν Κίελ Χόλσταϊν Κίελ 0 0 0 0 0 0 0 0
6 Αννόβερο Αννόβερο 0 0 0 0 0 0 0 0
7 Χέρτα Βερολίνου Χέρτα Βερολίνου 0 0 0 0 0 0 0 0
8 Καρλσρούη Καρλσρούη 0 0 0 0 0 0 0 0
9 Νυρεμβέργη Νυρεμβέργη 0 0 0 0 0 0 0 0
10 Χάνσα Ροστόκ Χάνσα Ροστόκ 0 0 0 0 0 0 0 0
11 Γκρόιτερ Φιρτ Γκρόιτερ Φιρτ 0 0 0 0 0 0 0 0
12 Βέχεν Βέχεν 0 0 0 0 0 0 0 0
13 Σαν Πάουλι Σαν Πάουλι 0 0 0 0 0 0 0 0
14 Όσναμπρικ Όσναμπρικ 0 0 0 0 0 0 0 0
15 Καϊζερσλάουτερν Καϊζερσλάουτερν 0 0 0 0 0 0 0 0
16 Πάντερμπορν Πάντερμπορν 0 0 0 0 0 0 0 0
17 Έλβερσμπεργκ Έλβερσμπεργκ 0 0 0 0 0 0 0 0
18 Σάλκε Σάλκε 0 1 0 0 1 3 5 -2
Promotion - Bundesliga
Promotion - Bundesliga (Relegation)
2. Bundesliga (Relegation)
Relegation - 3. Liga

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr