Ποδόσφαιρο

Α’ Ελβετίας: Την υπέρβαση θέλει να κάνει η Γιούνγκ Μπόις

Σάββατο, 5 Αυγούστου 2023 - 12:56

Δυνατοί αγώνες, με την Γιούνγκ Μπόις να φαίνεται πως θα πάρει τη νίκη, ενώ η Ζυρίχη έρχεται αντιμέτωπη με την παρόμοιας δυναμικής, Λουγκάνο.

Α’ Ελβετίας: Την υπέρβαση θέλει να κάνει η Γιούνγκ Μπόις

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Ελβετίας.

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ-ΒΙΝΤΕΡΤΟΥΡ

Η Γιουνγκ Μπόις παρουσίασε σε ένα ακόμη παιχνίδι τα αμυντικά της θέματα. Πέταξε δύο βαθμούς στο παιχνίδι με τη Ιβερντόν, αφού ισοφαρίστηκε στο 85’ για το τελικό 2-2. Έτσι δεν κατάφερε να ντουμπλάρει τις νίκες της στην αρχή του πρωταθλήματος. Συνεχίζει την εικόνα των φιλικών, όπου μετρούσε 5 στα 5 over 2.5. Άλλα δύο έχει τώρα στο πρωτάθλημα. Τραυματίες οι Μπάλμους, Γκαρσία και Λάουπερ.

Ήττα για τη Βίντερτουρ με 5-2 από τη Βασιλεία. Ήττα εντός προγράμματος, το μόνο θετικό είναι ότι έβγαλε ένα δύσκολο παιχνίδι πολύ νωρίς στη σεζόν. Προσπάθησε να φανεί ανταγωνιστική, προηγήθηκε πολύ νωρίς αλλά δεν κράτησε πολύ η χαρά της. Βέβαια τα δύο τελευταία γκολ τα δέχθηκε στις καθυστερήσεις. Μία ήττα και μία ισοπαλία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Γκέλμι και Ροντρίγκεζ οι δύο απώλειες προς το παρών.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γιούνγκ Μπόις έχει παρουσιάσει πολλά προβλήματα στην άμυνα. Αν και παραμένει, ανώτερη ομάδα της Βίντερτουρ. Πρώτος λόγος σε άσο και G/G (2.75).

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

ΛΩΖΑΝΗ ΟΥΣΙ-ΣΕΡΒΕΤ

Η Λωζάνη δείχνει από νωρίς πως θα περάσει δύσκολα τη φετινή χρονιά στα μεγάλα σαλόνια. Μετράει ήδη δύο ήττες, με τη πιο πρόσφατη από τη Λουκέρνη με σκορ 2-1. Μετράει δύο συνεχόμενα οβερ 2.5. Πέρα από αυτά, έχει να αντιμετωπίσει και ένα σωρό προβλημάτων. Εκτός με τραυματισμό ο Έμπερχαρντ. Τιμωρημένος είναι και ο Μαχμούντ.

Διπλός μπελάς για τη Σερβέτ, η οποία αγωνίζεται αυτή την εποχή τόσο σε Ευρώπη όσο και σε πρωτάθλημα. Στο πιο πρόσφατο στο πρωτάθλημα ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Ζυρίχη. Βρέθηκε να χάνει με 0-2, αλλά βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και ισοφάρισε. Έτσι παρέμεινε αήττητη για 2η αγωνιστική. Και τα δύο πρώτα παιχνίδια της εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και οβερ 2.5. Ντίπα και Μαγκνίν είναι εκτός με προβλήματα τραυματισμών.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Λωζάνη έχει δείξει καλά στοιχεία, αλλά σίγουρα χρειάζεται ενίσχυση για να πετύχει κάτι στην κατηγορία. Η Σερβέτ είναι σαφώς καλύτερη ομάδα, αλλά έχει το μυαλό της στην Ευρώπη. 2 (2.00).

Μια προσφορά* σε περιμένει

ΖΥΡΙΧΗ-ΛΟΥΓΚΑΝΟ

Θα μπορούσε να είχε ντουμπλάρει τις νίκες της αν ήταν πιο προσεκτική η Ζυρίχη. Προηγήθηκε με δύο γκολ απέναντι στη Σερβέτ, αλλά δεν πρόσεξε και τη πάτησε. Ισοφαρίστηκε σε 2-2 και πέταξε δύο πολύτιμους βαθμούς στα σκουπίδια. Πάντως έχει ξεκινήσει θετικά τη χρονιά και θέλει να συνεχίσει σε αυτό το τέμπο.

Έχει ξεκινήσει με το γκάζι πατημένο η Λουγκάνο, μετρώντας 2 στις 2 νίκες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Και οι δύο καθαρές δίχως να δεχθεί τέρμα. Είναι η μόνη ομάδα που έχει 2/2. Πολλές οι απουσίες πάντως, 6 στο σύνολο. Πιο σημαντικές αυτές των Μάι και Μαχού.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ζυρίχη έχει καλή εικόνα και βρίσκει με σχετική ευκολία το γκολ. Ενώ η Λουγκάνο δεν δέχεται γκολ εύκολα και έχει καλή επίθεση. Και οι δύο ομάδες είναι σε παρόμοιο επίπεδο, με καλή επίθεση. Over 2.5 (1.72).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Βαθμολογία -

05/08/2023Super League
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λουγκάνο Λουγκάνο 6 2 2 0 0 4 0 4
2 Σερβέτ Σερβέτ 4 2 1 1 0 5 3 2
3 Ζυρίχη Ζυρίχη 4 2 1 1 0 4 2 2
4 Γιουνγκ Μπόις Γιουνγκ Μπόις 4 2 1 1 0 4 3 1
5 Λουκέρνη Λουκέρνη 4 2 1 1 0 2 1 1
6 Βασιλεία Βασιλεία 3 2 1 0 1 6 4 2
7 Σεντ Γκάλεν Σεντ Γκάλεν 3 2 1 0 1 2 2 0
8 Λωζάνη Λωζάνη 1 2 0 1 1 2 3 -1
9 Γκρασχόπερς Γκρασχόπερς 1 2 0 1 1 2 4 -2
10 Ιβερντόν Ιβερντόν 1 2 0 1 1 2 4 -2
11 Βίντερτουρ Βίντερτουρ 1 2 0 1 1 2 5 -3
12 Λωζάνη Ουσί Λωζάνη Ουσί 0 2 0 0 2 1 5 -4
Promotion - Super League (Championship Group: )
Super League (Relegation Group)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr