Ποδόσφαιρο

Α’ Αυστρίας: Περίπατος για την Σάλτσμπουργκ

Κυριακή, 6 Αυγούστου 2023 - 05:06

Υπάρχουν δυνατοί αγώνες για το πρωτάθλημα Αυστρίας. Όμως η Σάλτσμπουργκ, είναι ξεκάθαρο φαβορί και έχει στο τσεπάκι την νίκη.

Α’ Αυστρίας: Περίπατος για την Σάλτσμπουργκ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Αυστρίας.

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΛΟΥΣΤΕΝΑΟΥ-ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ

Η Αούστρια Λουστενάου πάλεψε και πήρε έναν ικανοποιητικό βαθμό στην έδρα της Χάρτμπεργκ. Πέρυσι πάλεψε μέχρι τέλους για την ευρωπαϊκή υπέρβαση, φτάνοντας στο τελικό μπαράζ για το Κόνφερενς Λιγκ όμως εκεί ηττήθηκε από την Αούστρια Βιέννης. Τρίτη σεζόν στην τεχνική ηγεσία ο Μάρκους Μάντερ που κάνει τα πλάνα του χωρίς τον μέσο Ράιν. Over και τα οκτώ τελευταία επίσημα/φιλικά.

Η Αούστρια Βιέννης έχασε τη μπάλα απέναντι στην Στουρμ Γκρατς, με το 0-3 να αποτυπώνει επακριβώς την εικόνα. Οι «βιολέτες» δέχτηκαν ασφυκτική πίεση. Ενώ πέρυσι περιορίστηκε στην 5η θέση. Αργά την Πέμπτη έπαιζε στην Βοσνία την ρεβάνς με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα για τον β’ προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ, έχοντας επιβληθεί 1-0 στο πρώτο ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Αούστρια Λουστενάου έδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει υπό πίεση, στον αγώνα με την Χάρτμπεργκ. Ενώ η Αούστρια Βιέννης, δεν έχει καταφέρει να πείσει. Αλλά κάποια στιγμή πρέπει κι αυτή να ξυπνήσει. G/G και over 2,5 (1.82).

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

ΜΠΛΑΟΥ ΒΑΙΣ ΛΙΝΤΣ-ΧΑΡΤΜΠΕΡΓΚ

Σε δίκαιη ήττα υποχρεώθηκε η Μπλάου Βάις Λιντζ στην έδρα της Βολφσμπέργκερ. Το ιστορικό πρώτο της ματς στη μεγάλη κατηγορία στράβωσε εξαρχής και έγινε η πρώτη νεοφώτιστη που μένει με άδεια χέρια σε πρεμιέρα την τελευταία πενταετία. Πρόκειται για ένα κλαμπ που ιδρύθηκε το 1997, ενώ την σεζόν 2020-21 είχε τερματίσει 1η στην δεύτερη κατηγορία όμως δεν προχώρησε τις διαδικασίες για να λάβει άδεια της Bundesliga. Ο Γκέραλντ Σεινμπλέχνερ, στηρίζεται σε ένα ομοιογενές ρόστερ όμως ποιοτικά σε αυτό το επίπεδο χρειάζεται κάτι καλύτερο. Απουσιάζουν οι αμυντικοί Μαραντά, Πάσιτς και ο μεσοεπιθετικός Ντόμπρας.

Η Χάρτμπεργκ δεν μπόρεσε να επιβληθεί της Αούστρια Λουστενάου στην πρεμιέρα κι ενώ είχε προηγηθεί η δύσκολη νίκη στο κύπελλο σε βάρος της Φαβορίτνερ (2-3). Πέρυσι είχε ως αποκλειστικό στόχο την σωτηρία και τον πέτυχε, ανεβάζοντας στροφές στη διαδικασία των πλέι άουτ. Over τα έξι από τα επτά τελευταία επίσημα και φιλικά. Η ομάδα, έχει αρκετά νέα πρόσωπα. Ενώ από τον περσινό Δεκέμβριο την καθοδηγεί ο Μάρκους Σοπ, που δεν υπολογίζει τον γκολκίπερ Εμαν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Λιντζ θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι εντός έδρας, στην κατηγορία. Και είναι αισιόδοξοι, για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ενώ τόσο αυτή, όσο και η Χάρτμπεργκ έχουν σοβαρά αμυντικά προβλήματα. G/G και over 2.5 (1.91)

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ-WSG ΤΙΡΟΛ

Εύκολο έργο είχε στην πρεμιέρα της η Σάλτσμπουργκ, περνώντας από την έδρα της Αλτάχ. Πάντως υπάρχει μία μίνι αναστάτωση καθώς παραμονές του ματς ο Γερμανός τεχνικός Ματίας Γιάισλε άφησε στα κρύα του λουτρού τους «ταύρους» ώστε να αναλάβει την Αλ Αχλί, υπηρεσιακός της μόνιμης -πια- πρωταθλήτριας είναι ο Φάμπιαν Κοχ. Διαθέτει ευρύ ρόστερ με πολλές λύσεις, το οποίο εμπλούτισε με καλές προσθήκες.

Ανεπιτυχής ήταν η πρεμιέρα της Τιρόλ, που ηττήθηκε εντός έδρας και μάλιστα χωρίς μάχη από την Αούστρια Κλάγκενφουρτ. Εξαρχής σε παθητικό ρόλο, δέχτηκε γκολ νωρίς και την χαριστική βολή στις αρχές της επανάληψης. Πέρυσι προσπάθησε να μπει πλέι οφ αλλά δεν μπόρεσε και ακολούθως τα.. παράτησε στα πλέι άουτ. Γκολ-γκολ τα 8/9 τελευταία επίσημα και φιλικά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σάλτσμπουργκ είναι σαφώς η ανώτερη ομάδα, με τις βλέψεις της στο πρωτάθλημα. Ενώ σκοπεύει να παίξει με όρεξη. Είναι ρίσκο, ο άσσος και under 4.5 (1.91).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Βαθμολογία -

06/08/2023Bundesliga: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Στουρμ Γκρατς Στουρμ Γκρατς 3 1 1 0 0 3 0 3
2 Αούστρια Κλάγκενφουρτ Αούστρια Κλάγκενφουρτ 3 1 1 0 0 3 1 2
3 Σάλτσμπουργκ Σάλτσμπουργκ 3 1 1 0 0 2 0 2
4 Βόλφσμπεργκερ Βόλφσμπεργκερ 3 1 1 0 0 2 1 1
5 Αούστρια Λουστενάου Αούστρια Λουστενάου 1 1 0 1 0 2 2 0
6 Χάρτμπεργκ Χάρτμπεργκ 1 1 0 1 0 2 2 0
7 Ραπίντ Βιέννης Ραπίντ Βιέννης 1 1 0 1 0 1 1 0
8 Λιντζ Λασκ Λιντζ Λασκ 1 1 0 1 0 1 1 0
9 Μπλάου Βάις Λιντς Μπλάου Βάις Λιντς 0 1 0 0 1 1 2 -1
10 WSG Τιρόλ WSG Τιρόλ 0 1 0 0 1 1 3 -2
11 Αλτάχ Αλτάχ 0 1 0 0 1 0 2 -2
12 Αούστρια Βιέννης Αούστρια Βιέννης 0 1 0 0 1 0 3 -3
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr