Ποδόσφαιρο

Α’ Ελβετίας: Συνεχίζει το σερί η Γιούνγκ Μπόις

Κυριακή, 13 Αυγούστου 2023 - 04:46
Α’ Ελβετίας: Συνεχίζει το σερί η Γιούνγκ Μπόις

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Ελβετίας.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΛΩΖΑΝΗ

Μπήκε νωχελικά στο παιχνίδι και το πλήρωσε, μένοντας από νωρίς πίσω στο σκορ, με αποτέλεσμα η Βασιλεία να γνωρίσει την ήττα με 3-1 εκτός από την Γκρασχόπερς. Μόλις μια νίκη στα τρία πρώτα παιχνίδια για την ομάδα του Γερμανού τεχνικού, Τίμο Σκουλτζ που σίγουρα χρειάζεται και άλλον χρόνο για να περάσει τα “θέλω” του, αλλά ήδη έχει έρθει και ο αποκλεισμός στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ.

Μπορεί με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα η Λωζάνη να προηγήθηκε στο σκορ, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και δεχόμενη γκολ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, ηττήθηκε με 1-2 εντός από την Ιβερντόν. Χωρίς νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές η ομάδα του Λούντοβιτς Μαγκνίν και τα πρώτα δείγματα δεν είναι ενθαρρυντικά, έχοντας αποκλειστικό στόχο την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Βασιλεία είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, ενώ η Λωζάνη είναι ικανή αντίπαλος. Και οι δύο ομάδες σκοράρουν και δέχονται γκολ με ευκολία. G/G και over 2.5 (1.80)

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

ΛΟΥΓΚΑΝΟ-ΙΒΕΡΝΤΟΝ

Κατώτερη των περιστάσεων η Λουγκάνο στην αναμέτρηση με την Ζυρίχη, δέχτηκε μεγάλη πίεση στο δεύτερο ημίχρονο και ηττήθηκε με 3-0 εκτός. Πρώτη ήττα για φέτος για την ομάδα του Ματίας Κρόκι-Τόρτι που βρίσκεται παράλληλα και εν μέσω ευρωπαίκών αγώνων, καθώς την Πέμπτη είχε εκτός την Ουνιόν Σεν Γκιλουάζ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Με γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και με ανατροπή, η νεοφώτιστη Ιβερντόν πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα με το 1-2 εκτός επί της Λωζάνης. Ο τεχνικός, Μάρκο Σκαλιμπάουμ δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ζητώντας ανάλογη συνέχεια με στόχο να μην εμπλακεί σε περιπέτειες αναφορικά με τον υποβιβασμό. Σε κανένα ματς ως τώρα δεν έχει κρατήσει το μηδέν στην εστία της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Λουγκάνο θέλει τη νίκη, μετά από μια άσχημη ήττα, από τη Ζυρίχη. Ενώ βρίσκει εύκολα το γκολ. Όμως η Ιβερντόν δεν είναι εύκολη ομάδα να νικήσει κανείς. G/G (1.80)

ΛΟΥΚΕΡΝΗ-ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ

Αν και πήρε προβάδισμα στο σκορ, η Λουκέρνη κατέρρευσε μέσα σε 15 λεπτά και γνώρισε την ήττα με 2-1 εκτός από την Σεν Γκάλεν. Ασταθής η εικόνα της στις πρώτες αγωνιστικές για την ομάδα του Μάριο Φρικ και ζητούμενο ένα καλό σερί, έχοντας στόχο φέτος να διεκδικήσει μια θέση για τα κύπελλα Ευρώπης της επόμενης περιόδου. Η εκμετάλλευση της έδρας θα παίξει σημαντικό ρόλο για την συνέχεια.

Δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες η Γιουνγκ Μπόις και συνέτριψε με 5-2 εντός την Βιντερτούρ. Αήττητη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές η πρωταθλήτρια ομάδα του Ράφαελ Βίκι που και φέτος ξεκίνησε σαν το απόλυτο φαβορί για το ριπίτ. Μεγάλο όπλο η επίθεση, έχοντας σκοράρει ήδη 9 τέρματα αλλά σε κανένα ματς ως τώρα δεν έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στην εστία της. Ξεκινάει στην Ευρώπη από τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Λουκέρνη έρχεται από ευρωπαϊκούς αγώνες και αρκετή κούραση να αντιμετωπίσει τη Γιούνγκ Μπόις. Η οποία είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Δεν έχει πολλές ελπίδες για τη νίκη. 2 (1.90)

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Βαθμολογία -

13/08/2023Super League
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Ζυρίχη Ζυρίχη 7 3 2 1 0 7 2 5
2 Γιουνγκ Μπόις Γιουνγκ Μπόις 7 3 2 1 0 9 5 4
3 Λουγκάνο Λουγκάνο 6 3 2 0 1 4 3 1
4 Σεντ Γκάλεν Σεντ Γκάλεν 6 3 2 0 1 4 3 1
5 Σερβέτ Σερβέτ 5 3 1 2 0 6 4 2
6 Γκρασχόπερς Γκρασχόπερς 4 3 1 1 1 5 5 0
7 Λουκέρνη Λουκέρνη 4 3 1 1 1 3 3 0
8 Ιβερντόν Ιβερντόν 4 3 1 1 1 4 5 -1
9 Βασιλεία Βασιλεία 3 3 1 0 2 7 7 0
10 Λωζάνη Λωζάνη 1 3 0 1 2 3 5 -2
11 Λωζάνη Ουσί Λωζάνη Ουσί 1 3 0 1 2 2 6 -4
12 Βίντερτουρ Βίντερτουρ 1 3 0 1 2 4 10 -6
Promotion - Super League (Championship Group: )
Super League (Relegation Group)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr