Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Μόλντε - Κλάκσβικ, για την ανατροπή!

Τρίτη, 15 Αυγούστου 2023 - 08:43

H Kλάκσβικ ζει το όνειρο της στα προκριματικά του Champions League, και έχει λίγο ακόμα να διανύσει μέχρι το φινάλε! 

Προκριματικά Champions League: Μόλντε - Κλάκσβικ, για την ανατροπή!

15/08/2023, 20:00

Κλάκσβικ – Μόλντε 2-1

Ρεβάνς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Δεν ισχύει ο κανόνας των εκτός έδρας γκολ.

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον αντίστοιχο του Γαλατάσαραϊ – Ολίμπια Λιουμπλιάνας.

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

Μόλντε

Η Μόλντε ήταν καλύτερη από την Κλάκσβικ, προηγήθηκε, έχασε ευκαιρία για το 2-0 και από το πουθενά δέχθηκε δύο τέρματα στο τελευταίο ημίωρο, για να μείνει με άδεια χέρια. Η οριακή ήττα δεν αφαιρεί πολλές από τις πιθανότητες πρόκρισης, αλλά το τεχνικό τιμ τόνισε ότι απαιτείται σοβαρότητα και στα 90' της ρεβάνς. Το Σάββατο ισοφαρίστηκε σε 2-2 στο 94' από τη Σάντεφιορντ για το πρωτάθλημα Νορβηγίας. Στο 39’ έμεινε πίσω στο σκορ από το σημείο του πέναλτι. Κατάφερε να γυρίσει το ματς με γκολ στο 51’ και το 84’. Δεν άντεξε μέχρι τέλους και στις καθυστερήσεις του αγώνα δέχτηκε την ισοφάριση και έμεινε στο τελικό 2-2. Η γκέλα αυτή την κράτησε ακόμα πιο μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας και οι προσπάθειες για την κατάκτηση του τίτλου γίνονται ακόμα δυσκολότερες.

Αγωνιστικά νέα

Δεν αναφέρονται αγωνιστικά προβλήματα και αναμένεται να παραταχθεί πλήρης.

Κλάκσβικ

Η Κλάκσβικ δεν έδειχνε ικανή να αντιδράσει μετά το προβάδισμα της Μόλντε, αλλά ο Φρεντέρικσμπεργκ βρέθηκε δύο φορές σε θέση βολής και σημείωσε ισάριθμα τέρματα, για να δώσει τη σπουδαία νίκη στην ομάδα του. Οι εκπρόσωποι των Νήσων Φερόες έχουν εξασφαλίσει συμμετοχή σε ευρωπαϊκό γκρουπ όπου και έγραψαν ιστορία. Αλλά η όρεξη ανοίγει διαρκώς, ιδίως μετά την πρόκριση επί της Φερεντσβάρος. Έχασε 2-1 την Παρασκευή από τη Βίκινγκουρ για το πρωτάθλημα. Τέλος το σερί 16-0-0, ωστόσο παραμένει απόλυτη κυρίαρχος και δεν αλλάζει κάτι στο κυνήγι του τίτλου.

Αγωνιστικά νέα

Πολύ σημαντική η επιστροφή του πρώτου σκόρερ Κλέτσκααρντ που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στα προκριματικά. Πλήρης η αποστολή.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.24 6.25 9.5 2.7 1.41 1.68 2.05 1.94 1.77 1.03 1.1 3.8
Μόλντε - Κλάκσβικ / Εκτίμηση

Η Μόλντε είναι αναγκασμένη να επιτεθεί και η Κλάκσβικ δείχνει απόλυτα επικίνδυνη στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Δεν χαρίζει λάθη και χαλαρότητα. Goal/goal (1.88).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr