Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Ράκοβ - Κοπεγχάγη, σε χαμηλό τέμπο!

Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023 - 09:55

Σε ουδέτερο στάδιο, και συγκεκριμένα στο Σοσνόβιετς, που απέχει 67 χλμ. από τη φυσική έδρα της Ράκοβ, θα διεξαχθεί το σημερινό πρώτο ματς σειράς.

Προκριματικά Champions League: Ράκοβ - Κοπεγχάγη, σε χαμηλό τέμπο!

22/08/2023, (22:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 728

Cosmote Sport 7 HD

Πρώτο ματς για τα πλέι οφ, ακολουθεί ρεβάνς (30/8).
Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τη λήξη του δεύτερο 90λέπτου ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι.
Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η ομάδα που θα αποκλειστέι στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Αντβέρπ – ΑΕΚ 1:2.20 Χ:3.55 2:3.20

Ράκοβ

Ξεπέρασε, αν και δύσκολα, το εμπόδιο του Άρη Λεμεσού στην προηγούμενη φάση (συνολικό σκορ 3-1 υπέρ της) και συνεχίζει το όνειρο για τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League. Από νωρίς το καλοκαίρι ξεκίνησε την προσπάθεια της η Ράκοβ για να φτάσει μέχρι εδώ και να διεκδικεί με αξιώσεις τη πρώτη συμμετοχή της ιστορίας της στους κορυφαίους διασυλλογικούς ομίλους. Απέκλεισε στην σειρά Φλόρα Ταλίν, Καραμπάγκ και Άρη Λεμεσού, όμως το εμπόδιο σε αυτή τη φάση μεγαλώνει. Για το πρωτάθλημα υποδέχθηκε την επικίνδυνη Σταλ, αλλά κυριάρχησε και δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα, φτάνοντας στη νίκη με 2-0.

Αντβέρπ - ΑΕΚ με ενισχυμένες αποδόσεις* στην Novibet

Αγωνιστικά νέα

Εκτός δράσης τέθηκε ο Σβάρνας αλλά επιστρέφει ο Ρούντιτς. Αμφίβολος δίνεται ο Άρσενιτς, όπως και ο Γιεμπόα, που επέστρεψε στις προπονήσεις. Παραμένουν εκτός είναι οι Λόπεθ και Γκρισκιέβιτς.

Κοπεγχάγη

Μετά το 0-0 στη Δανία κόντρα στη Σπάρτα Πράγας, αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 στην Τσεχία την Τρίτη και στα πέναλτι προκρίθηκε στα play off. Στην παράταση το ματς έληξε 3-3 και στα πέναλτι η ομάδα του Γιάκομπ Νέστρουπ επικράτησε με 4-3. Σπουδαία πρόκριση απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και συνάμα έμπειρο. Σήμερα της δίνεται μεγάλη ευκαιρία για να μπει τους ομίλους του Champions Legue, αλλά ο αντίπαλος είναι αρκετά επικίνδυνος. Στο πρωτάθλημα επέκτεινε το νικηφόρο σερί της στα πέντε ματς, επικρατώντας εκτός της Χβίντοβρε με 2-0, με 9 αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Σε γενικές γραμμές δείχνει σε καλή κατάσταση από το ξεκίνημα της σεζόν, αφού δεν έχει ηττηθεί ακόμη σε εννιά συνολικές αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Αγωνιστικά νέα

Δεν υπάρχουν νέα προβλήματα σε σχέση με τα τελευταία ματς. Μη διαθέσιμοι παραμένουν ο έμπειρος επιθετικός Αντρέας Κορνέλιους και ο βασικός αμυντικός Νταβίτ Κοτσολάβ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3 3.3 2.35 1.74 2.02 1.27 3.5 1.78 1.91 1.57 1.31 1.38
Ράκοβ - Κοπεγχάγη / Εκτίμηση

Το πρώτο παιχνίδι είναι και αναγνωριστικό. Είναι αποτελεσματικές οι δύο ομάδες, αλλά η Κοπεγχάγη θα προσπαθήσει να τελειώσει τη σειρά μέσα στην έδρα της. Θα είναι πιο προσεκτική απόψε. Under 2.5 (1.70).

Tα προκριματικά του Champions League στην Novibet

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr