Ποδόσφαιρο

Super League 2: Τοπικά ντέρμπι και γηπεδούχοι που αναζητούν αντίδραση

Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023 - 00:05

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα της Super League 2 στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής για τον Β' όμιλο και της 10ης για τον Α'.

Super League 2: Τοπικά ντέρμπι και γηπεδούχοι που αναζητούν αντίδραση

Προγνωστικά και αναλύσεις για το πρωτάθλημα της Super League 2

ΑΙΟΛΙΚΟΣ-ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ

Ο Αιολικός προερχόταν από έξι ματς δίχως νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά στην αποστολή στο Πολύκαστρο έδειξε χαρακτήρα και κέρδισε τον Απόλλωνα Πόντου. Όλα αυτά με υπηρεσιακή λύση στον πάγκο, από όπου αποχώρησε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, Πλέον τα ηνία ανέλαβε ο Σέρβος Σλόμπονταν Κρισμάρεβιτς, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στην αναμέτρηση με τον έτερο νεοφώτιστο Καμπανιακό. Σε No Goal και Under 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς των νησιωτών.
Το ενθουσιώδες ξεκίνημα στη σεζόν, απόρροια της επιστροφής της ομάδας στην Β’ Εθνική έπειτα από 52 χρόνια έδωσε την θέση του στην δυσκολία προσαρμογής στις υψηλές απαιτήσεις της κατηγορίας. Ο Καμπανιακός το παλεύει, αλλά πληρώνει την απειρία του και τις αδυναμίες κυρίως στην επιθετική λειτουργία. Δημιουργούν ευκαιρίες αλλά δεν σκοράρουν με άνεση οι ερυθρόλευκοι. Τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία ματς., Μονο δύο γκολ το ενεργητικό σε αυτήν την πεντάδα αγώνων για τους θεσσαλονικείς.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νέος προπονητής για τους γηπεδούχους, νέα σελίδα και ψυχολογία. Με προβλήματα ο Καμπανιακός που ακόμη προσπαθεί να προσαρμοστεί στην κατηγορία. 1 (1.70)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Η Αναγέννηση αξιοποίησε το διάστημα τω 15 ημερών που έχει για να γεμίσει μπαταρίες και επέστρεψε δυναμικά στη δράση, Ενώ προερχόταν από τρεις συνεχόμενες ήττες, έκανε την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν κόντρα στον πρωτοπόρο Λεβαδειακό και τον υποχρέωσε στην πρώτη του ήττα στη σεζόν. Αποθέωση για τους κιτρινόμαυρους από τον κόσμο τους που θα δώσει ξανά δυναμικό παρών στο γήπεδο στο θεσσαλικό ντέρμπι. Και τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ και No Goal.
Η Νίκη προερχόταν από πέντε μαζεμένα τρίποντα που την έβαλαν ξανά στο κόλπο της διεκδίκησης της πρωτιάς, αλλά στο ματς με τον Μακεδονικό έπεσε σε μπλόκο. Τίποτα δεν πήγε καλά για την ομάδα της Νέας Ιωνίας που δέχθηκε δύο γκολ σε ισάριθμες φάσεις του αντιπάλου, ενώ η ίδια είχε 23 τελικές προσπάθειες και χαμένο πέναλτι. Ο κόουτς Δημήτρης Ελευθερόπουλος έκανε λόγο για πρωτοφανή ατυχία και ζήτησε από τους παίκτες να κρατήσουν ψηλά το κεφάλι.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Θεσσαλικό ντέρμπι στην Καρδίτσα, οι δύο ομάδες δεν θα ανοιχτούν και δεδομένου ότι οι τέσσερις από τις πέντε μεταξύ τους συναντήσεις έχουν έρθει no goal, πάμε με αυτή την επιλογή. No goal (1.65)
* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΓΙΟΥΧΤΑΣ

Η Ηλιούπολη είναι μια ομάδα που διαθέτει και την εμπειρία και την ποιότητα για να σταθεί ανταγωνιστικά και στη φετινή περίοδο. Οι κυανέρυθροι το πάλεψαν και με το φαβορί για την άνοδο Καλλιθέα όπου ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες. Τρεις νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα ματς ο απολογισμός για την ομάδα από τα νότια προάστια. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ και No Goal. Δεν αλλάζει την ενδεκάδα ο Νίκος Παντέλης
Ο Γιούχτας αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία του σε επίπεδο Β’ εθνικής, αλλά δεν είναι… ψαρωμένος. Με όπλο τις εντός έδρας επιδόσεις η ομάδα από τις Αρχάνες Ηρακλείου καμαρώνει στην ζώνη των πλέι οφ για την άνοδο ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Το πρόβλημα παραμένει η εικόνα των πράσινων στις εξόδους τους, καθώς μετρούν τρεις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Μεσοβδόμαδα αποκλείστηκαν στο κύπελλο δύσκολα από τον Ατρόμητο (0-1). Ο κεντρικός μέσος Γκίνη είναι ανέτοιμος.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ:Προβληματίζει στις εξόδους του ο Γιούχτας ο οποίος ταξιδεύει κουρασμένος και από το ματς κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο. Η Ηλιούπολη θα υπερασπιστεί την έδρα της 1, (1.70)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ

Ο Μακεδονικός έπειτα από τον Λεβαδειακό, έβαλε μπλόκο και στην Νίκη Βόλου, της οποίας επικράτησε ενώ ερχόταν από πέντε σερί νίκες ! Στα χάι τους οι θεσσαλονικείς που υπερβαίνουν τις αρχικές προσδοκίες με όπλο την επίθεση και την άγνοια κινδύνου,. Αήττητο σερί πέντε αγώνων για την ομάδα της Νεάπολης που όμως δυσκολεύεται να κρατήσει καθαρή εστία. Και τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ για την ομάδα του Στέλιου Μαλεζά.

Ο Απόλλων Πόντου ήθελε να δώσει συνέχεια στην νίκη επί του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, αλλά δεν τα κατάφερε στην σκληρή μονομαχία με τον Αιολικό. Και πάλι η ομάδα της Καλαμαριάς πλήρωσε το γεγονός πως αγωνίζεται εκτός νομού και συγκεκριμένα στο Πολύκαστρο του Κικλκίς και έτσι δεν έχει τον παράγοντα έδρα για να πάει επιπλέον σε ισχύ. Δυσκολεύονται οι ροσονέρι στο σκοράρισμα, αν και δημιουργούν ευκαιρίες. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε No Goal και Under 2,5 γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε καλό φεγγάρι ο Μακεδονικός, προέρχεται από ήττα ο Απόλλωνας ο οποίος δυσκολεύεται εκτός έδρας αλλά και στο σκοράρισμα. 1 (1.50).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ-ΑΙΓΑΛΕΩ

Τα Χανιά προέρχονταν από τέσσερις συνεχόμενες νίκες, αλλά στην αναμέτρηση στο Ηράκλειο με τον Γιούχτα έπεσε σε μπλόκο και υποχρεώθηκε σε ισοπαλία. Πολλά τα παράπονα από την διαιτησία για την ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη που πάντως εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα προς την άνοδο. Εξαιρετική η αμυντική λειτουργία των δελφινιών, μόνο ένα γκολ παθητικό σε πέντε παιχνίδια. Δεν υπολογίζεται ο κεντρικός αμυντικός Ματάους. Αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Μπουρσέλης, που προέρχεται από τραυματισμό.
Το Αιγάλεω δεν μπόρεσε να ντουμπλάρει τις νίκες του στα δυτικά προάστια, αλλά και στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Β’ ήταν η ομάδα που επέβαλλε τον ρυθμό της. Το χαμηλό τέμπο που επιλέγουν οι κυανόλευκοι, καθώς δεν διαθέτουν ευχέρεια στο σκοράρισμα,. αλλά από την άλλη πλευρά φροντίζουν να κρατούν καθαρή εστία. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 1.5 γκολ και No Goal. Δεν αλλάζει ενδεκάδα ο Σέρβος κόουτς Ντράγκαν Τζουγκάνοβιτς.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Θετική έκπληξη τα Χανιά που βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Προέρχονται από την ισοπαλία κόντρα στον Γιούχτα και δεν πρόκειται να αφήσει το ματς στην... τύχη τους υπερασπιζόμενοι την έδρα τους. 1/1 (1.72)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Η Παναχαϊκή πάλεψε στην Λευκάδα κόντρα στον Τηλυκράτη, όμως ούτε εκεί κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη στη σεζόν. Η βελτίωση από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ο Γιάννης Τάτσης είναι εμφανής, αλλά ζητά πλέον επειγόντως την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα ! Στοχευμένο το παιχνίδι με τον Διαγόρα, ζητούμενο η βελτίωση στην αμυντική λειτουργία. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Πλήρης η αποστολή των Αχαιών.
Ο Διαγόρας υπερβαίνει κάθε προσδοκία στο πρώτο σκέλος της περιόδου. Ομάδα με ποιότητα και άγνοια κινδύνου, το έδειξε και στην αποστολή της στην Παραλία όπου σόκαρε την Καλαμάτα. Οι νησιώτες διαθέτουν ευχέρεια στη δημιουργία και το σκοράρισμα, αλλά δυσκολεύονται να κρατήσουν καθαρή εστία. Τα τέσσερα από τα επτά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Ο κόουτς της ομάδας του νησιού Θωμάς Γράφας δεν υπολογίζει στον αριστερό μπακ Νικόλη που είναι ανέτοιμος.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Παναχαϊκή βρίσκεται στην τελευταια θέση της βαθμολογίας με 3 βαθμούς σε 8 παιχνίδια και ψάχνει να βρει αντίδραση. Και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να μην δεχτούν γκολ νωρίς άρα κυμαινόμαστε στο Χ ημίχ. (1.95)
* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β'-ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Τα ματς θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Ρέντη αλλά κεκλεισμένων των θυρών λόγω των εργασιών που γίνονται στην έδρα των ερυθρόλευκων. Αήττητο σερί έξι αγώνων τρέχει η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα, που ήδη υπερκάλυψε την ποινή δέκα βαθμών. Τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Λαμβάνει μεγάλη βοήθεια από την πρώτη ομάδα, πρόσφατα σκόραρε για λογαριασμό της δεύτερης ομάδας ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.
Η Καλαμάτα ξεκίνησε και φέτος ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα, αλλά δεν έχει αποφύγει τις γκέλες στο πρώτο σκέλος της περιόδου Μεγαλύτερη όλων η εντός έδρας ήττα από τον Διαγόρα Ρόδου, στο μόλις δεύτερο ματς όπου κάθισε στον πάγκο ο Μάκης Χάβος. Η άμυνα αποτελεί το αδύναμο σημείο της μαύρης θύελλας. Τα δύο από τα τρία πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αήττητο σερί έξι αγωνιστικών για την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα, η οποία με τη σημαντική ενίσχυση του Γιουσέφ Ελ Αραμπί θέλει να διευρύνει το σερί της απέναντι στην Καλαμάτα που βρίσκεται σε φάση... παρακμής. 1 (2.87)

Βαθμολογία -

26/11/2023Group A
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λεβαδειακός Λεβαδειακός 22 9 7 1 1 12 5 7
2 Λάρισα Λάρισα 17 8 5 2 1 11 6 5
3 Νίκη Βόλου Νίκη Βόλου 15 8 5 0 3 14 6 8
4 Κοζάνη Κοζάνη 13 8 4 1 3 6 5 1
5 Μακεδονικός Μακεδονικός 13 8 3 4 1 11 9 2
6 Αναγέννηση Καρδίτσας Αναγέννηση Καρδίτσας 11 8 3 2 3 8 8 0
7 ΠΑΟΚ Β' ΠΑΟΚ Β' 10 8 3 1 4 11 10 1
8 Ηρακλής Ηρακλής 8 8 2 2 4 7 8 -1
9 Αιολικός Αιολικός 8 8 2 2 4 6 12 -6
10 Καμπανιακός Καμπανιακός 6 7 2 0 5 6 12 -6
11 Apollon Pontou Apollon Pontou 5 8 1 2 5 4 12 -8
12 ΑΕΚ Β' ΑΕΚ Β' 4 6 1 1 4 7 10 -3
Promotion - Super League 2 (Promotion Group)
Super League 2 (Relegation Group)
Relegation
26/11/2023Group B
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Χανιά Χανιά 19 8 6 1 1 16 4 12
2 Καλλιθέα Καλλιθέα 17 8 5 2 1 9 5 4
3 Καλαμάτα Καλαμάτα 15 8 5 0 3 18 9 9
4 Διαγόρας Διαγόρας 12 8 4 0 4 9 9 0
5 Γιούχτας Γιούχτας 11 8 3 2 3 9 8 1
6 Ιωνικός Ιωνικός 11 8 3 2 3 10 10 0
7 Ηλιούπολη Ηλιούπολη 10 7 3 1 3 5 8 -3
8 Αιγάλεω Αιγάλεω 8 8 2 2 4 4 8 -4
9 Τηλυκράτης Τηλυκράτης 7 8 2 1 5 6 15 -9
10 Παναθηναϊκός Β' Παναθηναϊκός Β' 6 7 2 0 5 5 12 -7
11 Ολυμπιακός Β' Ολυμπιακός Β' 3 8 3 4 1 13 8 5
12 Παναχαϊκή Παναχαϊκή 3 8 0 3 5 5 13 -8
Promotion - Super League 2 (Promotion Group)
Super League 2 (Relegation Group)
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr