Ποδόσφαιρο

Λιγκ 1 Αγγλίας: Βρέχει γκολ στο Νησί!

Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2024 - 00:03

Όλη η αγωνιστική δράση της Λιγκ 1 της Αγγλίας θα τη βρείτε εδώ, με σπουδαίες αναλύσεις και προτάσεις για όλα τα γούστα. 

Λιγκ 1 Αγγλίας: Βρέχει γκολ στο Νησί!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Λιγκ 1 Αγγλίας.

ΓΟΥΙΚΟΜ - ΟΞΦΟΡΝΤ

Γειτονικό ντέρμπι με αντιπαλότητα. Η Γουίκομ ήταν αξιόμαχη με την Μπόλτον, αλλά στο φινάλε δέχθηκε το 2-0 και παρά το ότι μείωσε, το έκανε στην εκπνοή και δεν απέφυγε την ήττα. Πρώτη αποτυχία έπειτα από αήττητο σερί τριών αγώνων (2-1-0), δεν νιώθει την απόλυτη άνεση αναφορικά με την επιβίωση, ωστόσο έχει τον έλεγχο της κατάστασης, από τα δικά της αποτελέσματα εξαρτάται η τύχης της κατά κύριο λόγο. Να σημειωθεί ότι προέρχεται από τέσσερα διαδοχικά Over και G/G. Δύσκολα κάποιος εκ των Χάνλαν (ε. 16/2), Σκόουεν (μ. 22/1), Φορίνο (α. 22/0).

Φούλαμ-Άστον Βίλα με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

Η Οξφορντ είδε την εστία της να παραβιάζεται σε κρίσιμο χρονικό σημείο με θύτη τη Γουίγκαν, ωστόσο σημείωσε τρία τέρματα, δεν πτοήθηκε από το 3-2 και έφτασε στη δίκαιη νίκη, με τη σφραγίδα να μπαίνει στο φινάλε. Δεν χάνει στα τελευταία τέσσερα, ωστόσο το σημαντικό είναι ότι πήρε τρίποντο έπειτα από τρεις ισοπαλίες, βρίσκεται στα όρια της πρώτης εξάδας και αν βελτιωθεί ανασταλτικά, δεν πρόκειται να χάσει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την άνοδο. Εκτός οι Νέγκρου (α. 10/0), Στίβενς (α. 26/1), Εντουαρντς (μ-ε. 5/1), Μπράουν (μ-ε. 4/0), Σμιθ (μ-ε. 9/1).

EKTIMHΣΗ: Eξαιρετική και ξέφρενη η πορεία της Γουίκομ το τελευταίο διάστημα. Παίζει καλό ποδόσφαιρο και συμπαρασύρει τους αντιπάλους της στο δικό της ρυθμό. Goal/goal (1.70).

ΚΑΡΛΑΙΛ - ΚΕΙΜΠΡΙΤΖ

Η Καρλάιλ επρόκειτο να αγωνιστεί στην έδρα της Μπέρτον το βράδυ Τρίτης, ωστόσο το ματς αναβλήθηκε λόγω καταρρακτώδους βροχής. Στο τελευταίο παρουσιάστηκε ευθέως ανταγωνιστική με αντίπαλο την Πόρτσμουθ, αλλά λύγισε με γκολ στο τελευταίο ημίωρο. Οι «κούμπριανς» συμπλήρωσαν έξι διαδοχικές ήττες, βρίσκονται στην τελευταία θέση και από τη στιγμή που η επιβίωση απέχει 12 βαθμούς, είναι προφανές ότι οι πιθανότητες για ευτυχές φινάλε στη σεζόν, μειώνονται δραματικά. Εκτός δράσης τέθηκαν οι Εμάνουελ (α. 9/0), Γκάι (μ. 16/0), Αμπάλντε (ε. 12/0), Κέλι (ε.).

Η Κέμπριτζ παρουσιάστηκε διαβασμένη στην έδρα της Πόρτσμουθ, άνοιξε το σκορ, αλλά το 1-1 ήρθε στιγμές πριν από την ανάπαυλα, στο δεύτερο μισό δεν είχε απαντήσεις στην πίεση του αντιπάλου και έτσι έμεινε δικαίως με άδεια χέρια. Δεύτερη διαδοχική ήττα για τους «φοιτητές», κόλλησαν στους 35 βαθμούς και θα χρειαστούν τη σχετική ώθηση ώστε να βελτιώσουν τις πιθανότητες αναφορικά με τη σωτηρία. Ανησυχητικό το γεγονός ότι σε τρία από τα τελευταία πέντε δεν κατάφερε να σκοράρει. Εκτός δράσης τραυματισμού οι Αχάντμε (ε. 20/7) και Οκεναμπίρι (ε. 18/5).

EKTIMHΣΗ: H Καρλάιλ πλέον παίζει κάθε παιχνίδι για τη σωτηρία της και η Κέιμπριτζ δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Αναμένουμε κλειστό παιχνίδι με χαμηλό ρυθμό και αντεπιθέσεις κατά κύριο λόγο. Under 2.5 (1.67).

ΛΕΙΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ - ΜΠΕΡΤΟΝ

Η Λέιτον Οριεντ ενεπλάκη σε ισορροπημένο ματς με τη Νορθάμπτον, τουλάχιστον κατά το πρώτο ημίωρο, διότι στη συνέχεια έγινε… ροντέο. Προηγήθηκε τρεις φορές, δέχθηκε την ισοφάριση ισάριθμες, αλλά πήρε κεφάλι και στο 97’, για να πανηγυρίσουν έξαλλα τη νίκη οι παίκτες της. Αντέδρασε άμεσα μετά την ήττα στο Μπάρνσλεϊ, έκανε το «τρία στα τέσσερα» και ουδείς μπορεί να την ξεγράψει οριστικά και αμετάκλητα σχετικά με τις θέσεις των πλέι οφ. Δύσκολα θα αγωνιστεί αυτή τη φορά κάποιος από τους Χαπ (α. 28/0), Γκρέιαμ (μ. 15/0) ή Σάντερς (μ. 13/0).

Η Μπέρτον επρόκειτο να υποδεχθεί την Καρλάιλ το βράδυ της Τρίτης, ωστόσο το ματς αναβλήθηκε λόγω καταρρακτώδους βροχής. Στο τελευταίο πανηγύρισε σημαντική νίκη στην έδρα της Μπρίστολ Ρόβερς, σκοράροντας και στα δύο ημίχρονα. Μόλις μία ήττα στα τελευταία τέσσερα ματς πρωταθλήματος (2-1-1), δεν έχει πάρει απόσταση ασφαλείας από την τελευταία τετράδα, πλην όμως κρατάει την τύχη της στα χέρια της και αυτό δίνει πίστη. Εκτός δράσης έχουν τεθεί οι Χιουζ (α. 21/0), Μουν (α. 22/0), Λέκο (μ-ε. 1/0, νεοφερμένος), Οσιλάγια (μ. 30/2).

EKTIMHΣΗ: Η Λέιτον έχει δείξει απόλυτα την επιθετική διάθεση και όσο της βγαίνει αυτή θα ακολουθεί. Η Μπέρτον πρόλαβε να ξεκουραστεί τελικά και θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστική. Over 2.5 (1.98).

ΛΙΝΚΟΛΝ - ΕΞΕΤΕΡ

Η Λίνκολν είχε τις στιγμές της στην έδρα της Τσάρλτον, σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο και παρά το ότι για ικανό διάστημα κράτησε μακριά τον κίνδυνο, ισοφαρίστηκε στην τελική ευθεία και αρκέστηκε στο 1-1. Δεν χάνει στα τελευταία έξι ματς πρωταθλήματος (2-4-0), έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου στο ανασταλτικό σκέλος και όχι μόνο βρίσκεται στο πρώτο μισό της κατάταξης, στο οποίο τείνει να παγιωθεί, αλλά έχει και πιθανότητες σχετικά με τις θέσεις των πλέι οφ. Εκτός δράσης οι Μπόρο (μ. 26/0), Ουόκερ (ε. 5/0), Τζάκσον (α. 28/1) και Χάμιλτον (μ. 29/3).

Η Εξετερ δέχθηκε αφόρητη πίεση από την Ντέρμπι κατά διαστήματα, δεν είχε τις λύσεις στην επίθεση ώστε να την προβληματίσει στο έπακρο και μοιραία έμεινε με άδεια χέρια, με το σχετικά βαρύ σκορ μάλιστα να αποδίδει δικαιοσύνη. Το μίνι σερί των δύο νικών έφτασε στο τέλος του, έκανε βήματα πίσω αναφορικά με την απόδοση σε δημιουργία και εκτέλεση, ωστόσο βρίσκεται οκτώ βαθμούς μακριά από την τελευταία τετράδα και αυτή δεν είναι αρνητική συνθήκη. Δύσκολα θα προλάβει κάποιος εκ των Τρέβιτ (μ. 19/3), Μίτσελ (μ-ε. 14/2), Πούρινγκτον (α. 3/0).

EKTIMHΣΗ: Η παράδοση δείχνει γκολ όταν συναντιούνται στα μεταξύ τους ματς. Και πως να πάμε κόντρα, ειδικά με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί εκτός η Έξετερ. Goal/goal (1.95).

ΜΠΟΛΤΟΝ - ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Η Μπόλτον δεν έπιασε σπουδαία απόδοση με τη Γουίκομ, ωστόσο έβαλε τις βάσεις νίκης από το πρώτο ημίχρονο και «καθάρισε» στην εκπνοή. Μελανό σημείο το ότι δεν κράτησε ανέπαφη την εστία της, η οποία παραβιάστηκε όταν τα πάντα είχαν κριθεί. Αήττητο σερί πέντε αγώνων (3-2-0) φέρνει την ομάδα σταθερά στη διεκδίκηση της απ’ ευθείας ανόδου, ωστόσο το ότι δέχεται γκολ σε τέσσερα διαδοχικά δεν είναι η καλύτερη εγγύηση. Εκτός οι Μπάξτερ (τ. 29 συμ.), Τόμασον (μ. 26/3), Φόρεστερ (α. 11/0), Σάντος (α. 22/0), Γουίλιαμς (μ. 22/), Ενλουντουλού (ε. 18/1).

Η Τσάρλτον πορεύεται από το κακό στο χειρότερο και με τη Λίνκολν βρέθηκε πίσω στο σκορ. Δεν έχασε την υπομονή στο παιχνίδι της και τουλάχιστον κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Δεν ήταν όλα… μαύρα στο ντεμπούτο του τεχνικού Νέιθαν Τζόουνς, ωστόσο οι «άντικς» συμπλήρωσαν 14 ματς πρωταθλήματος δίχως νίκη (0-6-8), βρίσκονται οριακά πάνω από την τελευταία τετράδα και απαιτείται μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να γυρίσει η κατάσταση. Εκτός δράσης οι Εκτορ (α. 24/0), Τέιλορ (μ. 5/0), Λίμπερν (ε. 13/3), δεν αναφέρθηκαν αγωνιστικά απρόοπτα.

EKTIMHΣΗ: Δεν μας κάνει εντύπωση οι τιμές του άσου για τη Μπόλτον. Λογικό φαβορί σήμερα στην αναμέτρηση που θα προσπαθήσει να κερδίσει ακόμη έναν μέτριο αντίπαλο μέσα στην έδρα της. 1 (1.65).

ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ Ρ.

Η Νορθάμπτον ήταν απόλυτα ανταγωνιστική στο εκτός έδρας ματς με τη Λέιτον Οριεντ, βρέθηκε τέσσερις φορές πίσω στο σκορ, απάντησε τρεις, ωστόσο δεν είχε… αντίδοτο για το τέρμα που δέχθηκε στην εκπνοή των καθυστερήσεων. Το σερί 0-1-3 προκαλεί κριτική σε παίκτες και τεχνικό τιμ, είναι προφανές ότι τα πλέι οφ δείχνουν άπιαστα, αναμένεται να εξανεμιστεί το ουσιαστικό κίνητρο. Εκτός οι Μπερτζ (τ. 15 συμμ.), Οντιμάγιο (α. 24/0), ΜακΓκόουαν (α. 20/0), Σέρινγκ (α. 23/0), Σόουερμπι (μ. 17/0), ΜακΓουίλιαμς (μ. 21/1), Χόσκινς (ε. 27/14, πρώτος σκόρερ).

Η Μπρίστολ Ρόβερς έκανε το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα, καθώς πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο, δέχθηκε με 2-0 πίσω στο σκορ. Μείωσε άμεσα και αυτό έδωσε ώθηση στους παίκτες της. Εκείνοι δεν σταμάτησαν την προσπάθεια και χρειάστηκαν όλο και όλο ένα πεντάλεπτο μετά την ανάπαυλα για να φτάσουν στην ανατροπή. Σπουδαία επιτυχία έπειτα από μίνι σερί δύο ηττών, θεωρητικές οι πιθανότητες για τα πλέι οφ. Εκτός οι Μπάγκοτ (α. 4/0), Χαντ (α. 18/3), Φρεντ (α. 12/0), Γουόρντ (μ. 14/1), Βέιλ (μ. 27/2), Φίνλεϊ (μ. 24/0), ΜακΚόρμικ (μ. 11/2), Κόντε (μ. 5/0).

EKTIMHΣΗ: Ή του ύψους ή του βάθους οι δύο ομάδες, που είναι αρκετά απρόβλεπτες. Εμείς βλέπουμε γκολ εκατέρωθεν, ειδικά όταν στα τελευταία τους παιχνίδια έχουν δείξει επιθετική διάθεση. Goal/goal (1.70).

ΝΤΕΡΜΠΙ - ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ

Η Ντέρμπι δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στην έδρα της Εξετερ, δημιούργησε με συνέπεια και βρήκε τα γκολ που την οδήγησαν στην εύκολη νίκη, ενώ δεν απειλήθηκε σοβαρά. Εξαιρετικά τα «κριάρια» στα τελευταία ματς, «τρέχουν» αήττητο σερί 3-1-0 και διατηρούν θέση στη δυάδα της αυτόματης ανόδου, αν και ο ανταγωνισμός «χρωστάει» ματς και η μάχη αναμένεται να κρατήσει μέχρι τέλους. Δύσκολα θα προλάβει το τρέχον ματς κάποιος εκ των Νιαμπέ (α. 16/0), Ουάσινγκτον (ε. 14/3), Γουόγκχορν (ε. 13/6), Φόρσιθ (α. 24/3), Τζον-Τζουλς (ε. 12/1).

Η Στίβενεϊτζ δεν θα μπορούσε να προσδοκά σε καλύτερο ξεκίνημα, καθώς έφτασε στο 2-0 εις βάρος της Μπρίστολ Ρόβερς πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο. Η συνέχεια, όμως, ήταν εφιαλτική, καθώς δέχθηκε άμεσα τη μείωση του σκορ και την ανατροπή σε μόλις ένα πεντάλεπτο μετά την ανάπαυλα. Στα τελευταία τρία ματς πήρε μόλις έναν βαθμό (0-1-2) και βγήκε από την πρώτη εξάδα. Αφενός, όμως, οι αποστάσεις είναι έως και αμελητέες, αφετέρου έχει την επιθετική επάρκεια για να αντιδράσει. Εκτός δράσης ο Λιστ (ε. 22/4), δεν αναφέρθηκαν έτερες απουσίες.

EKTIMHΣΗ: Η Ντέρμπι στα τελευταία 7 παιχνίδια της μέσα στην έδρα της, έχει φέρει 6 goal/goal. Μπορεί να το επιβεβαιώσει ακόμη μία απέναντι στην άκρως επικίνδυνη Στίβενεϊτζ. Goal/goal (1.90).

ΠΙΤΕΡΜΠΟΡO - ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Η Πιτέρμπορο δεν αγωνίστηκε το βράδυ της Τρίτης, το εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Πορτ Βέιλ αναβλήθηκε λόγω καταρρακτώδους βροχής. Στο προηγούμενο είχε γνωρίσει τη συντριβή από τη Γουίκομ και από τη στιγμή που συμπλήρωσε τρεις διαδοχικές ήττες (με 10 γκολ παθητικό!), ζητείται άμεση αντίδραση. Την Τρίτη αντιμετωπίζει την Μπλάκπουλ (εκτός έδρας) για τον ημιτελικό του Λιγκ Τρόφι. Εκτός δράσης παραμένει ο Πόκου, στη διάθεση του τεχνικού τιμ τίθεται εκ νέου ο Ολακίγκμπε (ε. 2/0), θετικό το ότι δεν έχουν αναφερθεί απρόοπτα αγωνιστικά προβλήματα.

Η Μπλάκπουλ δεν είχε ιδιαίτερη στόχευση στη δημιουργία, ο εκνευρισμός έκανε μάλιστα την εμφάνισή του μετά το πρώτο γκολ του αντιπάλου και έτσι δεν απέφυγε την ήττα, ενώ η εστία της παραβιάστηκε και στα δύο ημίχρονα. Κακή εμφάνιση, όπως οι περισσότερες άλλωστε τον τελευταίο καιρό. Την έχουν φέρει σε σημείο να αγνοεί τη νίκη στα τελευταία τέσσερα ματς (0-2-2) και με τέτοια συμπεριφορά «σαμποτάρει» τις πιθανότητές της για τη διεκδίκηση θέσης στα πλέι οφ. Εκτός δράσης λόγω τραυματισμού οι Ρόουντς (ε. 25/15) και Μπίσλι (ε. 15/4), προκύπτει επιθετικό πρόβλημα.

EKTIMHΣΗ: Ακόμα ένα παιχνίδι στο σημερινό κουπόνι που φωνάζει πως θα έχει γκολ. Over 2.5 (1.65).

ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ - ΡΕΤΙΝΓΚ

Η Πόρτσμουθ ήταν υποτονική στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου με τη Ρέντινγκ, αλλά αφού δέχθηκε το γκολ «σήκωσε μανίκια», αφυπνίστηκε, έβαλε ένταση στο παιχνίδι της και έφτασε στη νίκη με ανατροπή. Προ διμήνου πέρασε πολλές δύσκολες στιγμές, πλην όμως εσχάτως αποδεικνύει ότι μπήκε ξανά στις… ράγες, όπως τουλάχιστον δείχνει και το εξαιρετικό σερί 5-1-0. Εκτός οι Μόρελ (μ. 27/0), Ντέβλιν (μ. 18/1), ΜακΙντάιρ (α. 1/0), Πουλ (α. 14/3), Ρόμπερτσον (μ. 23/1), Λόουερι (μ. 8/0), Αντζορίν (μ-ε. 7/1), Σουάνσον (α. 7/0), Στίβενσον (α. 4/0).

Η Ρέντινγκ έκανε πολλά σωστά πράγματα στο εκτός έδρας με αντίπαλο τη Φλίτγουντ, βρήκε και το κρίσιμο γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο, ωστόσο μία αδράνεια κόστισε την ισοφάριση στην εκπνοή και έτσι αρκέστηκε στον έναν βαθμό. Σε κάθε περίπτωση, στα έξι πιο πρόσφατα αγνοεί την ήττα (3-3-0) και έτσι προσπαθεί να απομακρυνθεί από την τελευταία τετράδα, ξεπερνώντας έτσι και την αφαίρεση τεσσάρων βαθμών. Βέβαια, το φλέγον ζήτημα είναι να βρεθεί λύση στο ιδιοκτησιακό. Εκτός δράσης οι Μπάλαρντ (ε. 10/3), Χολμς (α. 12/0), Ντόρσετ (α. 16/1).

EKTIMHΣΗ: Αξιοσέβαστη η προσπάθεια των φιλοξενούμενων να κρατηθούν στη κατηγορία, όμως κάπου εδώ θα μπει ένα φρένο. 1 (1.57).

ΣΡΙΟΥΜΠΕΡΙ- ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Η Σριούσμπερι είχε την τύχη με το μέρος της, προηγήθηκε της Γουίγκαν με αυτογκόλ και από εκεί και πέρα έπαιξε φουλ άμυνα, όπως συνηθίζει να κάνει σε πολλές περιπτώσεις. Όλα έδειχναν ότι η προσπάθεια θα είναι αρκετή για την επικράτηση, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση με πέναλτι στις καθυστερήσεις, εν μέρει αποδόθηκε δικαιοσύνη. Τρίτο ματς στη σειρά δίχως νίκη (0-2-1), διατηρείται εκτός της τελευταίας τετράδας, ωστόσο οφείλει να βρει καλύτερη επαφή με το γκολ για να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα. Εκτός δράσης ο Φλάναγκαν (α. 15/0), στη μοναδική απουσία της.

Η Γουίγκαν άνοιξε το σκορ στην έδρα της Οξφορντ, ενώ μείωσε σε 3-2 στην τελική ευθεία, αλλά σε κάθε περίπτωση είχε σοβαρό πρόβλημα στα μετόπισθεν και από τη στιγμή που δέχθηκε τέσσερα γκολ, δεν θα ήταν δυνατόν να προσδοκά σε θετικό αποτέλεσμα. Τρίτη ήττα στα τελευταία τέσσερα, χαλάρωσε στα μετόπισθεν και το πληρώνει ακριβά. Προς το παρόν βρίσκεται σε απόσταση έξι βαθμών από την τελευταία τετράδα. Υπάρχουν σαφώς χειρότερες ομάδες, αλλά δεν έχει το δικαίωμα να εφησυχάσει. Εκτός δράσης οι Σο (μ. 17/0) και Σεσενιόν (α. 19/0), δίχως απρόοπτα.

EKTIMHΣΗ: Η Γουίγκαν έχει δείξεις τις επιθετικές της αρετές, αφού έχει σκοράρει στα τελευταία 5 εκτός έδρας παιχνίδια της. Ισορροπημένο παιχνίδι όπως δείχνουν και οι αποδόσεις, ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα. Goal/goal (1.90).

ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ- ΠΟΡΤ ΒΕΙΛ

Η Τσέλτεναμ είχε ισορροπία στο παιχνίδι της, βρήκε δίχτυα και στα δύο ημίχρονα εις βάρος της θεωρητικά σαφώς ανώτερης Μπλάκπουλ και εν τέλει δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να κρατήσει τη νίκη. Δεύτερη διαδοχική επιτυχία και μάλιστα με την εστία της απαραβίαστη, μείωσε την απόσταση από την επιβίωση στο τρίποντο και είναι προφανές ότι υπάρχει αισιοδοξία αναφορικά με τη συνέχεια. Κατά το πρώτο δίμηνο όλα έδειχναν χαμένα, έκτοτε προόδευσε σημαντικά. Εκτός δράσης παραμένει ο Στριτ (ε. 22/2), θετικό το ότι δεν αναφέρθηκαν έτερα προβλήματα.

Η Πορτ Βέιλ επρόκειτο να αγωνιστεί στην έδρα της Πιτέρμπορο στο βράδυ της Τρίτης, ωστόσο το ματς αναβλήθηκε λόγω καταρρακτώδους βροχής. Συμπλήρωσε έξι ματς δίχως νίκη (0-2-4) στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην τελευταία τετράδα, τουλάχιστον έχει θετική εξέλιξη, καθώς οι διοικούντες προσέλαβαν μόνιμο τεχνικό. Ο λόγος για τον Ντάρεν Μουρ (πρώην της Χάντερσφιλντ), ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα έχει όλα τα εφόδια που χρειάζονται για να επιβιώσει. Εκτός δράσης αυτή τη φορά οι Γκάριτι (μ. 23/8), Ικπεάζου (ε. 13/1), Κλαρκ (α. 10/0), Πλαντ (μ-ε. 17/0).

EKTIMHΣΗ: Η Τσέλτεναμ είναι το οριακό φαβορί σε αυτό το ντέρμπι. Πολύ κοντά οι δύο ομάδες στη βαθμολογία, δεν τις χωρίζουν πολλές διαφορές. Λόγο έδρας και φόρμας θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους, αν και οι φιλοξενούμενοι είναι ξεκούραστοι και έτοιμοι για αυτό το ματς. 1 (1.98).

ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ- ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

Η Φλίτγουντ ενεπλάκη σε ισορροπημένο ματς απέναντι στη Ρέντινγκ, δέχθηκε γκολ σε δύσκολο σημείο, αλλά δεν παράτησε την προσπάθεια και τουλάχιστον πήρε τον βαθμό με γκολ στις καθυστερήσεις. Με πρόσφατο απολογισμό 2-1-1, είναι δεδομένα βελτιωμένη, αλλά απέχει έξι βαθμούς από τις θέσεις της επιβίωσης και είναι προφανές ότι πρέπει να δώσει ακόμη περισσότερα για να έχει σεβαστές πιθανότητες να τα καταφέρει. Πρώτο μέλημα η αμυντική βελτίωση. Εκτός δράσης οι Μπόις (α. 3/0), Ντόλαν (μ. 9/0), Σίμονς (μ. 6/0), γυρίζει ο Λαουάλ (α. 28/1).

Η Μπάρνσλεϊ αιφνιδιάστηκε από τη Σριούσμπερι και την… τύχη της, βρέθηκε από το πρώτο δεκάλεπτο να κυνηγάει στο σκορ και παρά το ότι όλα έδειχναν ότι θα μείνει με άδεια χέρια, επέμεινε και πήρε την ισοπαλία με πέναλτι στις καθυστερήσεις. Συμπλήρωσε τρεις μήνες και 15 ματς πρωταθλήματος με μόλις μία ήττα (8-6-1), είναι προφανές ότι έχει την ποιότητα για να τερματίσει στην πρώτη δυάδα και να κερδίσει την άνοδο, αν και στα μετόπισθεν δεν είναι ό,τι πιο αξιόπιστο. Εκτός δράσης οι Μπένσον (μ. 6/0), Ζαλό (μ-ε. 8/0).

EKTIMHΣΗ: Ξεκάθαρο φαβορί η φιλοξενούμενη, αφού η διαφορά ποιότητας είναι τεράστια. Βέβαια οι γηπεδούχοι παίζουν τη παραμονή τους από εδώ και πέρα. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. 2X & over 1.5 (1.65).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr