Ποδόσφαιρο

League 1 Αγγλίας: Εκμεταλλεύεται την έδρα της η Ρέντινγκ!

Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 - 00:11

Τρεις εξ αναβολής αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι από τη Λιγκ 1 Αγγλίας.

League 1 Αγγλίας: Εκμεταλλεύεται την έδρα της η Ρέντινγκ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Λιγκ 1 Αγγλίας.

ΚΕΙΜΠΡΙΤΖ - ΜΠΟΛΤΟΝ

Η Κέμπριτζ δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να κάνει πέρασμα ανωτερότητας από την Καρλάιλ. Σημείωσε στο γκολ στο τέταρτο και με ακόμη τρία τέρματα στην επανάληψη, έδωσε διαστάσεις στο σκορ. Αντίδραση μετά από δύο διαδοχικές ήττες για τους «φοιτητές», απέχει έξι βαθμούς από τις θέσεις του υποβιβασμού και χρειάζεται την ανάλογη διαχείριση προκειμένου να μην βρεθεί προ δυσάρεστης εκπλήξεως. Θετικό το ότι δεν έχουν αναφερθεί απρόοπτα αγωνιστικά προβλήματα, σταθερά τρεις παίκτες εκτός.

Η Μπόλτον προηγήθηκε της Τσάρλτον, αλλά ισοφαρίστηκε στην επόμενη φάση και έκτοτε χρειάστηκε να επιστρέψει από το 1-2 και το 2-3 για να πάρει βαθμό, σε ένα ματς με καταιγιστικό ρυθμό και ανύπαρκτες άμυνες. Τρίτη ισοπαλία στα τρία πιο πρόσφατα, δεν χάνει στα τελευταία έξι (3-3-0) και εξακολουθεί να κυνηγάει την απ' ευθείας άνοδο, αν και τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται εκτός της πρώτης δυάδας. Εκτός οι Φόρεστερ (α. 11/0), Ρικάρντο (α. 22/00, Ενλουντουλού (ε. 18/1), ενδέχεται να λείψει και ο εξόχως σημαντικός Τσαρλς (ε. 29/13).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπόλτον τρέχει ένα καλό σερί με αήττητα παιχνίδια το τελευταίο διάστημα, αλλά σε όλα έχει δεχθεί γκολ. Θα πάμε με κάλυψη συνεπώς. 2X & over 1.5 (1.75).

ΟΞΦΟΡΝΤ - ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Η Οξφορντ δεν εκμεταλλεύτηκε τις περιορισμένες ευκαιρίες που δημιούργησε στο ματς με τη Γουίκομ, αλλά κράτησε ανασταλτικά και αρκέστηκε στο 0-0. Δεν χάνει στα πέντε πιο πρόσφατα (1-4-0) και ενώ παραμένει στις θέσεις των πλέι οφ, η απόσταση πλέον από την πρώτη δυάδα έχει αυξηθεί σε σημαντικό βαθμό και πλέον δεν έχει σοβαρές πιθανότητες για την αυτόματη άνοδο. Εκτός δράσης εκ νέου οι Στίβενς (α. 26/1), Μπράουν (μ. 4/0), Σμιθ (ε. 9/1).

Η Νορθάμπτον έκανε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο στο εντός με την Μπρίστολ Ρόβερς, σημείωσε το 2-0 στιγμές πριν από την ανάπαυλα και διαχειρίστηκε σωστά το δεύτερο μισό, για να φτάσει στη δίκαιη νίκη. Το αρνητικό σερί τεσσάρων ματς (0-1-3) έφτασε στο τέλος του, διατηρείται στο πρώτο μισό της κατάταξης, ωστόσο δεν έχει τύχη για κάτι περισσότερο, καθώς η απόσταση από την εξάδα είναι απαγορευτική για πλάνα εισόδου στα πλέι οφ. Εκτός οι Μπερτζ (τ. 15 συμ.), ΜακΓκόουαν (α. 20/0), Οντιμάγιο (α. 24/0), Σέρινγκ (α. 23/0), Χόσκινς (ε. 27/14).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τρέχει ένα σερί αήττητο η Όξφορντ αλλά γενικότερα δυσκολεύεται να κερδίσει. Η Νορθάμπτον μπορεί να δώσει ρυθμό και γκολ στο ματς. Goal/goal (1.75).

ΡΕΤΙΝΓΚ - ΠΟΡΤ ΒΕΙΛ

Η Ρέντινγκ έπεσε πάνω σε φορμαρισμένη Πόρτσμουθ και από τη στιγμή που το φαβορί ήταν στα καλά του, δεν θα μπορούσε να βρει τον τρόπο για να γλιτώσει την ήττα. Εντός προγράμματος αποτυχία για τους «ρόαγιαλς», τερματίστηκε σερί έξι αγώνων δίχως ήττα στο πρωτάθλημα, το θετικό είναι ότι διατηρείται εκτός της τελευταίας τετράδας και κρατάει την τύχη της στα χέρια της. Βέβαια, λύση στο ιδιοκτησιακό δεν βρίσκεται. Εκτός οι Χολμς (α. 3/0), Ντόρσετ (α. 15/1), Καμαρά (μ. 5/0), Μπάλαρντ (ε. 10/3).

Η Πορτ Βέιλ είχε επιθετικό πλάνο στο Τσέλτεναμ, προηγήθηκε δύο φορές, αλλά όχι μόνο ισοφαρίστηκε ισάριθμες, λύγισε εν τέλει στην πίεση του αντιπάλου και έμεινε με άδεια χέρια. Είχε θετικά στοιχεία, ωστόσο κρίνεται αρνητικό εν γένει το ντεμπούτο του τεχνικού Ντάρεν Μουρ. Η ομάδα του συμπλήρωσε επτά διαδοχικές αγωνιστικές δίχως νίκη (0-2-5), παραμένει εντός της τελευταίας τετράδας και η επιβίωση πλέον γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Εκτός οι Κλαρκ (α. 10/0), Γκάριτι (μ. 23/8), Πλαντ (ε. 17/0), Τόμας (ε. 11/0) και Ικπεάζου (ε. 12/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ρέτινγκ εντός έδρας δείχνει το καλό της πρόσωπο, οπότε ίσως το βγάλει και σήμερα. 1 (1.88).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr