Ποδόσφαιρο

Α' Αυστρίας: Προβάδισμα στα... φαβορί!

Κυριακή, 3 Μαρτίου 2024 - 02:32

Προ τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Αυστρίας με φουλ αγωνιστική δράση καθώς σήμερα πραγματοποιούνται έξι αναμετρήσεις με κοινή ώρα έναρξης, τραβώντας όπως είναι φυσικό τα βλέμματα στο κουπόνι του στοιχήματος. 

Α' Αυστρίας: Προβάδισμα στα... φαβορί!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α’ Αυστρίας.

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΚΛΑΓΚΕΝΦΟΥΡΤ

Η Σάλτσμπουργκ πέτυχε την πρώτη νίκη στο 2024 στην τρίτη προσπάθεια. Διέλυσε με 7-0 την ουραγό Λούστεναου και ξέσπασε επιθετικά με την ψυχολογία της ομάδας του κόουτς Στρούμπερ να αλλάζει. Πρώτη φορά ικανοποιήθηκε ο κόσμος φέτος και η ομάδα κράτησε την κορυφή της βαθμολογίας. Αήττητη για εννέα αγώνες (6/3/0) με πέντε από αυτούς να είναι εντός έδρας (4/1/0). Εκτός οι αμυντικοί Μπαϊντού (13 ματς/2 γκολ/1 ασίστ), Μοργκάλα (3 ματς) και οι μέσο-επιθετικοί Καπάλντο (10 ματς), Νενέ (16 ματς/2 γκολ/2 ασίστ).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Καλύτερη στο παιχνίδι από την Μπλάου-Βάις Λίντσερ νίκησε δίκαια. Τον πρωταγωνιστή τον βρήκε στον πάγκο ο κόουτς Πάκουλτ. Χτύπησε ο πρώτος σκόρερ του Καρβέινα (19 ματς/10 γκολ/7 ασίστ) που μοιάζει δύσκολο να παίξει στο Σάλτσμπουργκ, μπήκε ο Σβαρτς και έβαλε δύο γκολ. Θέλει μια νίκη στα τελευταία δυο ματς για να εξασφαλίσει την θέση στην πρώτη εξάδα. Το αήττητο σερί της είναι πλέον έξι ματς (3/3/0). Απουσιάζουν και ο μπακ Στράουντι (14 ματς) με τον επιθετικό Άρβαϊλερ (14 ματς/2 ασίστ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Βαθμολογικό ενδιαφέρον συγκεντρώνεται και σε αυτήν την αναμέτρηση για το πρωτάθλημα Αυστρίας. Από τη μια η Ρεντ Μπουλ θέλει να μπει με τη μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογική διαφορά από την Στουρμ ενώ από την άλλη η Αούστρια καίγεται να διασφαλίσει την παρουσία της στα πλει οφ. Θα ποντάρουμε στο 1 και g/g σε απόδοση 2.10 μιας και οι δυο ομάδες βρίσκουν εύκολα το δρόμο προς τα δίχτυα.

ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ – ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ

Στο δωδέκατο λεπτό ήταν μπροστά με δύο γκολ στο Τιρόλο και κράτησε άνετα τη νίκη παίζοντας και με δέκα παίκτες στο τελευταίο ημίωρο. Ικανοποιημένος ο κόουτς Ίλτσερ με την αντίδραση των παικτών στις δηλώσεις του περί περισσότερης σοβαρότητας. Πρόκριση στην Ευρώπη, νίκη στο πρωτάθλημα και κοντά στην Σάλτσμπουργκ. Ήταν το έκτο σερί Under 2,5 και το έβδομο ματς που είναι αήττητη (4/3/0). Έχασε τον βασικό στόπερ Βούτριχ (17 ματς/2 γκολ) λόγω τιμωρίας. Εκτός και ο στόπερ Άφενγκρουμπερ (18 ματς/1 γκολ).

Τιμώρησε την Λίντσερ η οποία γιόρταζε έναν χρόνο στο καινούριο γήπεδό της. Εξαιρετική εικόνα στο πρώτο ημίχρονο από την ομάδα του Μανφρεντ Σμιντ που χρειάστηκε καλή δουλειά αμυντικά στο δεύτερο για να κρατήσει σημαντικό τρίποντο. Ακόμη πιο κοντά στον στόχο της πρώτης εξάδας δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου. Πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη και πέμπτη στα τελευταία οκτώ ματς (5/0/3). Εκτός έδρας έχει τρία σερι Under 2,5 παιχνίδια. Δεν υπάρχει κανένα σημαντικό πρόβλημα για τον αγώνα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στην αναμέτρηση μιας και οι δυο ομάδες καίγονται για το παιχνίδι. Από τη μια η γηπεδούχος θέλει να κυνηγήσει το πρωτάθλημα και να βρίσκεται κοντά στην κορυφή και από την άλλη η φιλοξενούμενος να μπει στην εξάδα. Θα προτιμήσουμε το over 2.5 σε απόδοση 1.83 από το να μπλέξουμε με κάποιο σημείο για το αποτέλεσμα.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΛΟΥΣΤΕΝΑΟΥ

Πιθανότατα η καλύτερη εμφάνισή της φέτος και μάλιστα στο τοπικό ντέρμπι με την Αούστρια. Καθαρή και άνετη νίκη για την ομάδα του κόουτς Κλάους που επέστρεψε και στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Μοιάζει να είναι σε καλή κατάσταση η Ραπίντ η οποία είναι αήττητη στα τρία παιχνίδια μετά την διακοπή (2/1/0) έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ. Έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (36 γκολ). Απουσιάζουν ο μπακ Σικ (11 ματς/3 ασίστ) και ο επιθετικός Στρουντς (12 ματς).

Εφιάλτης από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο με την Σάλτσμπουργκ. Μόλις είχε αρχίσει να νιώθει καλά και να ελπίζει είναι μια συντριβή πισωγύρισμα για την αυτοπεποίθηση της ουραγού της βαθμολογίας. Αρκετή δουλειά μέσα στην εβδομάδα από τον κόουτς Χέραφ για να μπορέσει η ομάδα να μπει δυνατά στο γήπεδο με την Ραπίντ σε άλλο ένα δύσκολο ματς. Εκτός έδρας έχει σκοράρει σε μόνο ένα από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια, αυτό που νίκησε. Επιστρέφει από τιμωρία ο στόπερ Γκρούιτσιτς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ραπιντ σίγουρα έχει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση αλλά και το κίνητρο για την εξάδα και τα πλει οφ. Η φιλοξενούμενη ομάδα το μόνο που θέλει είναι να έχει μια αξιοπρεπή εικόνα αλλά και να μην διασυρθεί όπως στο τελευταίο παιχνίδι με την Σάλτσμπουργκ. Θα ποντάρουμε στο 1 και under 4.5 σε απόδοση 1.70

ΜΠΛΑΟΥ ΒΑΙΣ ΛΙΝΤΣΕΡ – ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ

Έψαξε μόνο τις αντεπιθέσεις για να προσπαθήσει να απειλήσει την Κλάγκενφουρτ. Δεν ήταν αρκετό. Έχασε δίκαια και καθαρά το παιχνίδι η ομάδα του κόουτς Σλάιμπρενερ. Η Μπλάου-Βάις δεν έχει νίκη μετά την επιστροφή της στους αγώνες το 2024 και το αρνητικό σερί της έχει φτάσει πλεον τα έξι παιχνίδια (0/3/3) και πέντε από αυτά έχουν λήξει στο Under 2,5. Εντός έχει χάσει μόνο ένα από τα οκτώ τελευταία ματς (2/5/1). Νέα απώλεια είναι ο τιμωρημένος επιθετικός μέσος Ντόμπρας (7 ματς).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

«Δεν ήμασταν εμείς στο γήπεδο» είπε προβληματισμένος ο κόουτς Βίμερ μετά την δίκαιη ήττα από την Ραπίντ στο ντέρμπι της Βιέννης. Πλέον είναι στο -5 από την πρώτη εξάδα και χρειάζεται θαύμα για να φτάσει εκεί. Παίζει ξανά εκτός όπου δεν μοιάζει άξια εμπιστοσύνης. Δεν έχει νίκη στους τελευταίους τρεις αγώνες (0/1/2). Έχει κρατήσει εννέα φορές το μηδέν αμυντικά φέτος που είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση. Λείπουν ο βασικός τερματοφύλακας Φρουχτλ και ο τιμωρημένος μπακ Ρανφτλ (20 ματς/1 γκολ/2 ασίστ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Αούστρια οφείλει να κάνει το καθήκον της στα δυο τελευταία παιχνίδια και να περιμένει κάποιο δώρο από τις υπόλοιπες που ανταγωνίζεται για την εξάδα. Από την άλλη η Λιτς θέλει να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια στα πλει αουτ από τις υπόλοιπες ομάδες. Θα ποντάρουμε στην Αούστρια μιας και έχει ποιοτικότερο σύνολο σε απόδοση 2.10

ΑΛΤΑΧ – ΛΙΝΤΣΕΡ

Προηγήθηκε στον αγώνα με την Χάρτμπεργκ αλλά μια συζητήσιμη κόκκινη κάρτα πριν το ημίχρονο άλλαξε τα δεδομένα. Με δέκα παίκτες στο δεύτερο ηττήθηκε δίκαια από την αντίπαλό της και έμεινε χωρίς νίκη για τέταρτο συνεχόμενο αγώνα (0/1/3). Εντός έδρας έχει νικήσει μόνο την ουραγό Λούστεναου στους έξι τελευταίους αγώνες (1/2/3). Τα τρία παιχνίδια που έχει δώσει μέσα στο 2024 έχουν λήξει όλα Goal/Goal. Ο πρώτος σκόρερ Γκουστάβο Σάντος (15 ματς/3 γκολ/3 ασίστ) είναι τιμωρημένος. Εκτός ο μέσος Πριτλ (2 ματς).

Είχε στήσει πάρτυ για τον έναν χρόνο στο νέο γήπεδό αλλά έφυγε απογοητευμένη καθώς ηττήθηκε από την Βόλφσμπεργκερ. Κάκιστο πρώτο ημίχρονο από την ομάδα του κόουτς Ζάγκεντερ η οποία με δέκα παίκτες από το 27ο λεπτό ήταν αδύνατο να το γυρίσει. Κρατάει την τρίτη θέση αν και δεν έχει νίκη στα τρία ματς που έχει δώσει μέσα στο 2024 (0/2/1). Εκτός έχει χάσει ένα από τα τελευταία έξι (2/3/1). Τιμωρημένος είναι ο πρώτος σκόρερ Ζούλι (17 ματς/9 γκολ/7 ασίστ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Είναι ευκαιρία για την Λιντσερ να εδραιωθεί στην Τρίτη θέση δυο στροφές πριν τα πλει οφ ξεκινώντας με νίκη κόντρα στην αδύναμη Αλταχ. Η γηπεδούχος από την άλλη θα κοιτάξει να πάρει ότι μπορεί για να πλασαριστεί καλύτερα στα πλει αουτ σε αυτά τα δυο τελευταία παιχνίδια. Θα ποντάρουμε στο ποιοτικό σύνολο της Λιντσερ αλλά και το μεγαλύτερο κίνητρο αυτής και θα ποντάρουμε στο 2 σε απόδοση 1.95

WSG ΤΙΡΟΛ – ΧΑΡΤΜΠΕΡΓΚ

Έχανε από νωρίς με δύο γκολ απέναντι στην Στουρμ Γκρατς. Στο τελευταίο ημίωρο έπαιξε με παίκτη παραπάνω αλλά και πάλι δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα και ηττήθηκε δίκαια. Παραμένει στο +5 από την τελευταία θέση αλλά σίγουρα δεν μπορεί να νιώθει άνετα αυτή τη στιγμή καθώς δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο. Έχει χάσει και τα τρία ματς μετά την διακοπή δεχόμενη οκτώ γκολ ενώ έχει την δεύτερη χειρότερη συγκομιδή βαθμών εντός έδρας. Τουλάχιστον ο κόουτς Ζίλμπερμπεργκερ δεν έχει σημαντικές απουσίες.

Η Χάρτμπεργκ, με παίκτη παραπάνω στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε δίκαια να γυρίσει το παιχνίδι με την Άλταχ και να πάρει σημαντικό τρίποντο. Μοιάζει απίθανο πλέον να χάσει την θέση στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας ολοκληρώνοντας καταπληκτικά την κανονική περίοδο. Έχει ήδη δεκαπέντε βαθμούς και τέσσερις νίκες παραπάνω από την περσινή κανονική περίοδο. Εκτός έδρας έχει δώσει τέσσερα συνεχόμενα Goal/Goal και έχει μείνει στο μηδέν επιθετικά μόνο μια φορά στα τελευταία δεκαπέντε ματς. Τιμωρημένος ο μέσος Πρόκοπ (19 ματς/2 γκολ/6 ασίστ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Τιρολ δύσκολα να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, με την Χαρτμπεργκ να κάνει τρομερή χρόνια και να θέλει να την σφραγίσει με νίκη και εξασφάλιση στα πλει οφ. Παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και παίρνει αποτελέσματα κάτι που πιστεύουμε θα επιτύχει και στην έδρα της Τιρολ. Παίζουμε 2 σε απόδοση 2.05

Βαθμολογία -

03/03/2024Bundesliga: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σάλτσμπουργκ Σάλτσμπουργκ 44 20 13 5 2 43 12 31
2 Στουρμ Γκρατς Στουρμ Γκρατς 42 20 12 6 2 32 14 18
3 Λιντζ Λασκ Λιντζ Λασκ 34 20 9 7 4 26 17 9
4 Αούστρια Κλάγκενφουρτ Αούστρια Κλάγκενφουρτ 33 20 8 9 3 28 25 3
5 Χάρτμπεργκ Χάρτμπεργκ 33 20 9 6 5 32 26 6
6 Ραπίντ Βιέννης Ραπίντ Βιέννης 31 20 8 7 5 36 19 17
7 Βόλφσμπεργκερ Βόλφσμπεργκερ 29 20 8 5 7 28 27 1
8 Αούστρια Βιέννης Αούστρια Βιέννης 27 20 7 6 7 21 21 0
9 Μπλάου Βάις Λιντς Μπλάου Βάις Λιντς 19 20 4 7 9 21 34 -13
10 Αλτάχ Αλτάχ 17 20 4 5 11 16 29 -13
11 WSG Τιρόλ WSG Τιρόλ 11 20 3 2 15 19 40 -21
12 Αούστρια Λουστενάου Αούστρια Λουστενάου 6 20 1 3 16 10 48 -38
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr