Ποδόσφαιρο

Europa League: Λίβερπουλ - Σπάρτα Πράγας, διαδικαστικού χαρακτήρα!

Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 - 00:49

Η Λίβερπουλ έχει κλειδώσει τη πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι και σήμερα θα προσπαθήσει να ευχαριστήσει τους οπαδούς της. 

Europa League: Λίβερπουλ - Σπάρτα Πράγας, διαδικαστικού χαρακτήρα!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Λίβερπουλ - Σπάρτα Πράγας.

Επαναληπτικός αγώνας για τη φάση των «16». Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Σπάρτα Πράγας με 4 γκολ διαφορά ακολουθεί ημίωρη παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι.
22:00, ΚΩΔ ΟΠΑΠ: 947, Cosmote Sport 4HD

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Λίβερπουλ

Άστραψε και βρόντηξε η Λίβερπουλ που εκμεταλλεύτηκε την αφέλεια της Σπάρτα και θριάμβευσε στη Πράγα, “κλειδώνοντας” ουσιαστικά την πρόκριση στην επόμενη φάση. Δεν κρύβει τους υψηλούς στόχους, αποτελεί άλλωστε το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Την Κυριακή αναδείχτηκε ισόπαλη στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι και απέκτησε συγκάτοικο σητν κορυφή. Αήττητη κόντρα σε ομάδες απο την Τσεχία (4-1-0).

Αγωνιστικά νέα

Ο σταρ Σαλάχ επέστρεψε ως αλλαγή στο πρώτο ματς, έτοιμος και ο στόπερ Κονατέ που αποχώρησε με ενοχλήσεις απο την αναμέτρηση της Πέμπτης. Δεν υπολογίζονται όπως και στα τελευταία ματς οι Αλισον (τερμ), Ματιπ, Αλεξάντερ Αρνολντ (α), Τζοουνς, Χράφενμπερχ (μ), Ζότα.

Πιθανή ενδεκάδα

Κέλχερ - Μπράντλι, Κονατέ, Κουάνσα, Τσιμίκας – Κλαρκ, Έντο, Έλιοτ – Γκόρντον, Χάκπο, Κούμας.

Σπάρτα Πράγας

Η Σπάρτα επέλεξε να μην... κρυφτεί στο πρώτο ματς και το πλήρωσε με το χειρότερο τρόπο καθώς η Λίβερπουλ 'ανίχνευσε” κάθε αδυναμία της, 'σβήνοντας” ουσιαστικά κάθε ρεαλιστική ελπίδα πρόκρισης. Αποσυντονίστηκε απο την ήττα, την Κυριακή διασύρθηκε απο τη Βικτόρια Πλζεν (0-4),γνωρίζοντας την πρώτη ήττα (και μόλις δεύτερη φετινή) στο πρωτάθλημα μετά απο δέκα αγωνιστικές. Μετρά ένα διπλό σε δέκα εκτός έδρας ματς με αγγλικές ομάδες.

Αγωνιστικά νέα

Τραυματίστηκε στο πρώτο ματς και τέθηκε εκτός ο βασικός στόπερ Σόρενσεν, δεν υπολογίζεται και πάλι ο βασικός μέσος Πέσεκ. Εκτός και ο αναπληρωματικός μέσος Παβέλκα.

Πιθανή ενδεκάδα

Βίνταλ - Βίτικ, Κρέιτσι, Ράινες - Πρεσιάδο, Σολμπάκεν, Καϊρίνεν, Ζέλενι - Μπιρμάντσεβιτς, Χαρασλίν, Κούτστα

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.3 5.85 7.5 3.15 1.32 1.88 1.85 1.61 2.17 1.06 1.1 3.4
Λίβερπουλ - Σπάρτα Πράγας / Εκτίμηση

Η ρεβάνς σήμερα είναι μια τυπική διαδικασία. Δεν θα αλλάξει κάτι ως προς το αποτέλεσμα, αφού η Λίβερπουλ την έχει κλειδώσει ήδη από το πρώτο ματς. Απλά θα προσπαθήσει να παίξει το παιχνίδι της μέσα στο Άνφιλντ και να ευχαριστήσει τους οπαδούς της. Εμείς θα επιλέξουμε ένα ειδικό.

1 & over 2.5 & Λουίς Ντίαζ να σκοράρει σε απόδοση 3.30 στη Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr