Ποδόσφαιρο

Τσάμπιονσιπ: Η Κάρντιφ αφεντικό στην Ουαλία

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 - 09:31

Η Κάρντιφ, μπορεί να κερδίσει το ντέρμπι της Ουαλίας, μέσα στην έδρα της Σουόνσι.

Τσάμπιονσιπ: Η Κάρντιφ αφεντικό στην Ουαλία

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Τσάμπιονσιπ.

ΣΟΥΟΝΣΙ - ΚΑΡΝΤΙΦ

Η Σουόνσι, λύγισε στο Μπρίστολ και έμεινε δύο αγώνες χωρίς νίκη, παραμένοντας κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, πριν το ουαλικό ντέρμπι. Η ομάδα του Λουκ Γουίλιαμς, εντός είναι πιο ευάλωτη, καθώς έχει πάρει λιγότερες νίκες απ’ ότι στα ταξίδια της, ενώ οι μισές από τις 16 ήττες της φέτος, ήταν στο σπίτι της. Και οι επτά τελευταίες νίκες της, αλλά και οκτώ από τις εννέα τελευταίες, είναι με ένα γκολ διαφορά. Αμφίβολος ο μπακ Άσμπι και οι μέσοι Πάρκερ, Τζινέλι, Γουόλς,.

Η Κάρντιφ, βρέθηκε πίσω εντός έδρας από Ίπσουιτς, αλλά έκανε μεγάλη ανατροπή στις καθυστερήσεις και πήρε τέταρτη σερί νίκη με ένα γκολ διαφορά, συνεχίζοντας την αντεπίθεση για τα πλέι – οφ, με πέντε ματς χωρίς ήττα. Η ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ, έχει πάρει και τις εννέα τελευταίες νίκες της στο πρωτάθλημα με ακριβές σκορ 1-0 ή 2-1. Εκτός ο τερματοφύλακας Όλνγουικ (παίζει ο Χόρβατ), o μπακ ΜακΓκίνες και ο μέσος Ράμζι, αμφίβολοι οι επιθετικοί Ετέτε (3 γκολ) και Ρόμπινσον (1 γκολ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καλύτερη η Κάρντιφ, μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα. Χ2 διπλή ευκαιρία.

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ - ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Η Μπέρμιγχαμ υπέστη δεύτερη σερί ήττα με ακριβές σκορ 1-0 και παραμένει μόλις έναν πόντο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, καθώς δεν έχει νίκη σε πέντε σερί αγωνιστικές. Η ομάδα των Τόνι Μόουμπρεϊ και Μαρκ Βίνους, δέχεται γκολ σε 11 από τα τελευταία 12 ματς στην Τσάμπιονσιπ, αλλά οι επτά από τις δέκα φετινές της νίκες, ήταν εντός έδρας. Εκτός Τσανγκ (μέσος), Μπιέλικ (μπακ), αμφίβολοι Μ. Ρόμπερτς (μπακ), Ντεμπελέ (μέσος, τρίτος σκόρερ), επιστρέφει από τιμωρία ο στόπερ - αρχηγός Σάντερσον.

Η Γουότφορντ, έχασε εντός με ανατροπή από την Κόβεντρι και έχει έναν πόντο σε τέσσερις αγώνες, οπότε είναι πιο κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, παρά στην εξάδα. Αυτό έφερε την απόλυση του Βαλεριάν Ισμαέλ, με τον πρώην παίκτη της, Τομ Κλέβερλι, να αναλαμβάνει για το υπόλοιπο της σεζόν. Και οι πέντε τελευταίες της νίκες, ήταν μακριά από την έδρα της. Πέντε από τα έξι διπλά της, ήταν με ένα γκολ διαφορά. Eκτός ο μπακ Ενγκακιά, τιμωρημένος ο μπακ Χουντ (2 αγ.).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Γουότφορντ μπορεί να ξεκινήσει θετικά με τον Κλέβερλι. Χ2 διπλή ευκαιρία.

ΙΠΣΟΥΙΤΣ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.

Η Ίπσουιτς του Κίραν ΜακΚένα, έδειχνε να οδεύει προς έβδομη σερί νίκη στο Κάρντιφ, αλλά δέχτηκε δύο γκολ στις καθυστερήσεις και έπεσε στην τρίτη θέση. Εξακολουθεί πάντως να έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, ενώ έχει πάρει 28 πόντους σε ματς που βρέθηκε πίσω στο σκορ, τους περισσότερους στο πρωτάθλημα. Μέσα στο γήπεδό της, είναι αήττητη στα τελευταία 16 ματς Τσάμπιονσιπ, με τον Τσάπλιν να σκοράρει στα δύο τελευταία. Αμφίβολος είναι o δεύτερος σκόρερ, Χερστ, εκτός οι μπακ Γουίλιαμς, Ντονασιέν.

Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ, έχασε μεν από τη Λιντς εντός έδρας και επέστρεψε στις ήττες μετά από τέσσερις σερί νίκες, αλλά δεν εγκαταλείπει σε καμία περίπτωση τη μάχη της παραμονής. Η ομάδα του Ντάνι Ρελ, προέρχεται από δύο σερί διπλά στο πρωτάθλημα, αμφότερα με γκολ του Άγκμπο, ενώ δεν έχει χάσει στην έδρα της Ίπσουιτς (με την οποία ανέβηκαν μαζί πέρσι από τη Λιγκ 1), από το 2015. Εκτός οι μπακ Ντελγκάδο, Πέντερσεν, ο μέσος Πάτερσον και ο δεύτερος σκόρερ, Γουίντας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Eπιστροφή στις νίκες για την Ίπσουιτς, πετυχαίνοντας over 1.5 γκολ.

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Η Μίντλεσμπρο, πέρασε και από την έδρα της Μπέρμιγχαμ και με τρεις σερί νίκες, πλησίασε στους πέντε πόντους την πρώτη εξάδα. Η ομάδα του Μάικλ Κάρικ, έχει όμως λιγότερες νίκες εντός έδρας φέτος, απ΄ ότι στα ταξίδια της, ενώ και οι μισές της ήττες από τις φετινές 16, ήταν ως γηπεδούχος. Μάλιστα, δεν έχει κερδίσει εντός έδρας την Μπλάκμπερν, από το 2012. Εκτός Μπανγκουρά, Σμιθ, Λένιχαν (μπακ), Χάκνι (μέσος), αμφίβολος o μπακ Φράι και ο επιθετικός Κόμπερν (εκ των αρχισκόρερ).

Η Μπλάκμπερν έχει δύο σερί ισοπαλίες με 1-1, αλλά δεν έχει τρίποντο επτά αγώνες (με πέντε Χ) και μετρά μία νίκη σε 16. Η ομάδα του Τζον Γιούστας, κρατιέται χάρη στον Σμόντιτς, αρχισκόρερ της κατηγορίας (21 γκολ), που σκοράρει στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Από τα 22 ματς που βρέθηκε πίσω στο σκορ, κέρδισε μόνο ένα. Εκτός οι μπακ Φλεκ, Mπαρνς, Κάρτερ, oι μέσοι Χέτζες, Ράνκιν – Κοστέλο, Tρόνσταντ και ο επιθετικός Λέοναρντ. Aμφιβολος ο βασικός γκολκίπερ Πίαρς, τιμωρημένος ο μπακ ΜακΦάτζιαν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Aν κρατήσει τον Σμόντιτς ήσυχο, η Μπόρο μπορεί να κερδίσει. Άσος και under 2.5.

ΠΛΙΜΟΥΘ - ΠΡΕΣΤΟΝ

Η Πλίμουθ, πήρε την ισοπαλία στο Μπλάκμπερν και παραμένει πολύ κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, καθώς είναι μεν μαχητική, αλλά έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία οκτώ ματς πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ίαν Φόστερ, έχει πάρει εντός έδρας τις οκτώ από τις δέκα φετινές νίκες της. O Γουίτακερ, έχει φτάσει τα 18 γκολ στο πρωτάθλημα, σκοράροντας σε 15 διαφορετικά ματς, με μόνο μία ήττα της ομάδας του σε αυτά, καμία μάλιστα εντός έδρας. Το θετικό είναι ότι δεν έχει απουσίες.

Η Πρέστον του Ράιαν Λόου, ηττήθηκε εντός από την Στόουκ και έμεινε δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη, χάνοντας μετά από επτά αγωνιστικές. Παραμένει πάντως σε επαφή με την εξάδα των πλέι - οφ, έχοντας και ματς λιγότερο. Εκτός έδρας έχει λιγότερες νίκες φέτος, αλλά έχει βελτιωθεί στα ταξίδια τελευταία, με τον Ρίις να σκοράρει σε δύο σερί. Τελευταία ήττα στο Πλίμουθ το 2008, τελευταία νίκη όμως, το 2005. Eκτός οι μέσοι Μπεστ, Ποτς, αμφίβολος ο μπακ Μπάουερ και ο επιθετικός Έβανς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Eπικίνδυνη τελευταία εκτός η Πρέστον, πάει για νίκη, απέναντι σε μία Πλίμουθ που χάνει συχνά εντός. Διπλό.

ΡΟΔΕΡΑΜ - ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Η ουραγός Ρόδεραμ, έχασε δεύτερο σερί ματς με 5-0, υπέστη ένατη σερί ήττα και είναι 13 αγώνες χωρίς νίκη, με μία σε 25 αγωνιστικές. Αν χάσει ακόμα επτά πόντους, υποβιβάζεται μαθηματικά. Η ομάδα του Λιμ Ρίτσαρντσον, έχει μόνο εντός έδρας νίκες, αλλά και εκεί έχει κερδίσει ένα από τα τελευταία 12. Δεν έχει νίκη σε ματς που βρέθηκε πίσω, νίκησε μόνο σε τρία από τα 13 που προηγήθηκε. Εκτός Aγιάλα, Μπράμαλ, Mπλάκετ (μπακ), Γκριν (μέσος), αμφίβολοι οι μπακ Χολ, Πέλτιερ.

Η Χάντερσφιλντ συνετρίβη εντός από τη Γουέστ Μπρομ. με ανατροπή και επέστρεψε στην επικίνδυνη ζώνη, με δύο σερί ήττες και τρία ματς χωρίς νίκη. Η ομάδα του Αντρέ Μπραϊτενράιτερ, έχει ένα διπλό στα τελευταία εννέα ταξίδια, όμως έχει φέτος τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα συνολικά (14), με τις μισές να είναι μακριά από το σπίτι της. Έχει κερδίσει μόνο ένα από τα 22 ματς στα οποία βρέθηκε πίσω. Eκτός οι Τέρτον, Ράφελς, Νακαγιάμα (μπακ), Xάρατ (επιθετικός), αμφίβολος ο Χίλι (μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ρόδεραμ φαίνεται να έχει εγκαταλείψει, αλλά η Χάντερσφιλντ δυσκολεύεται εκτός. Ισοπαλία.

ΣΤΟΟΥΚ - ΝΟΡΙΤΣ

Η Στόουκ, πέρασε από το Στόουκ και με δύο νίκες σε τρεις αγωνιστικές, κατάφερε να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Στίβεν Σουμάχερ, δεν έχει ισοπαλία πλέον σε 11 σερί αγωνιστικές, αλλά τα επτά από τα οκτώ Χ που έχει στη σεζόν, ήταν με under 2.5. Ψάχνει την πρώτη εντός έδρας νίκη της επί της Νόριτς, από το 2016. Εκτός οι μπακ Στίβενς, Τσμαντέ και ο τιμωρημένος πολύτιμος μέσος Μπούρχερ (2 αγ.), επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Πίρσον.

Η Νόριτς, δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στη Ρόδεραμ και επέστρεψε στις νίκες και μαζί και στην εξάδα των πλέι – οφ, με μία ήττα σε οκτώ αγώνες. Η ομάδα του Ντάβιντ Βάγκνερ, πρέπει όμως να βελτιωθεί και εκτός έδρας, καθώς από τις 17 νίκες της φέτος στο πρωτάθλημα, μόνο τέσσερις ήταν διπλά και μόλις μία στα τελευταία οκτώ ταξίδια. Εκτός oι μπακ Ντάφι, Γιαννούλης, ο εξτρέμ Ρόου (ένας εκ των δύο αρχισκόρερ) και ο επιθετικός Ερνάντες, επιστρέφει από τιμωρία ο επιθετικός Σάινθ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Nόριτς δυσκολεύεται εκτός έδρας, η Στόουκ μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Άσος draw no bet.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΚΠΡ

Η Σάντερλαντ, υπέστη έκτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 18 χρόνια και πλέον είναι στο -11 από την πρώτη εξάδα. Η ομάδα του υπηρεσιακού Μάικ Ντοντς, έχει δύο νίκες σε 11 ματς, αλλά εντός έδρας έχει πάρει και τα τρία τελευταία τρίποντά της, καθώς και οκτώ από τα τελευταία εννέα. Από τα 14 ματς στα οποία προηγήθηκε, έχασε μόνο δύο. Εκτός Χάγκινς, Σέρκιν, Aλέσε (μπακ), Έβανς, Π. Ρόμπερτς (μέσοι), Ντακ (επιθετικός) και Κλαρκ (αρχισκόρερ), τιμωρημένος ο μέσος Ο’ Νάιεν.

Η ΚΠΡ, έχασε από τη Μίντλεσμπρο και δεν έχει νίκη δύο αγωνιστικές, αλλά παραμένει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, με μία ήττα σε πέντε αγώνες και δύο σε δέκα. Η ομάδα του Μαρτί Σιφουέντες, εκτός έδρας έχει πάρει περισσότερες νίκες απ΄ ότι εντός, έχοντας μάλιστα δύο συνεχόμενα διπλά, με σκόρερ Σαΐρ. Δεν έχει όμως νίκη στην έδρα της Σάντερλαντ, από το 2015, ενώ νίκησε μόνο δύο φορές φέτος, όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ. Εκτός μπακ Ντρου και ο επιθετικός Κολί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Eπικίνδυνη η ΚΠΡ εκτός έδρας, διπλό draw no bet.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ. - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Η Γουέστ Μπρομ., πέρασε άνετα από το Χάντερσφιλντ με ανατροπή και παραμένει με διαφορά ασφαλείας στην εξάδα των πλέι - οφ, με αήττητο πέντε αγώνων και μία ήττα σε εννέα. Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν, εντός έδρας, στα 15 τελευταία ματς, έχει χάσει μόνο από Σαουθάμπτον και Λέστερ. Έχει χάσει μόνο ένα ματς πρωταθλήματος στο οποίο προηγήθηκε, αλλά κέρδισε μόνο ένα, όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ. Εκτός Κέλι (μπακ), Φίλιπς, Μολούμπι (μέσοι), Μάτζα, Βάιμαν, Ντάικ (επιθετικοί), αμφίβολος ο Τάουνσεντ (μπακ).

Η Μπρίστολ Σίτι, λύγισε τη Σουόνσι και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από τέσσερις σερί ήττες, ενώ κράτησε ανέπαφη εστία μετά από 11 σερί αγώνες. Η ομάδα του Λίαμ Μάνινγκ έχει όμως μόνο πέντε διπλά φέτος και μόνο δύο στα τελευταία 13 ταξίδια της. Από τις 16 ήττες της, οι 13 είναι με ένα γκολ διαφορά. Εκτός ο μπακ Άτκινσον, οι μέσοι Νέισμιθ, Μπεναρούς και ο βασικός επιθετικός Μπελ, αμφίβολος ο μπακ Τάνερ και ο μέσος Τζέιμς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άσος, με τη Γουέστ Μπρομ. να πετυχαίνει 1.5 γκολ.

Βαθμολογία -

16/03/2024Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λέστερ Λέστερ 82 37 26 4 7 74 33 41
2 Λιντς Λιντς 79 37 24 7 6 68 28 40
3 Ίπσουιτς Ίπσουιτς 78 37 23 9 5 74 49 25
4 Σαουθάμπτον Σαουθάμπτον 73 36 22 7 7 73 47 26
5 Γουέστ Μπρομ Γουέστ Μπρομ 63 37 18 9 10 57 36 21
6 Νόριτς Νόριτς 58 37 17 7 13 66 54 12
7 Χαλ Χαλ 58 37 16 10 11 53 46 7
8 Κόβεντρι Κόβεντρι 57 37 15 12 10 59 43 16
9 Μίντλεσμπρο Μίντλεσμπρο 53 37 16 5 16 53 52 1
10 Πρέστον Πρέστον 53 36 15 8 13 48 54 -6
11 Κάρντιφ Κάρντιφ 53 37 16 5 16 43 49 -6
12 Σάντερλαντ Σάντερλαντ 47 37 14 5 18 48 45 3
13 Μπρίστολ Σίτι Μπρίστολ Σίτι 47 37 13 8 16 42 43 -1
14 Γουότφορντ Γουότφορντ 45 37 11 12 14 52 51 1
15 Σουόνσι Σουόνσι 43 37 11 10 16 46 58 -12
16 Μίλγουολ Μίλγουολ 43 37 11 10 16 36 48 -12
17 Πλίμουθ Πλίμουθ 41 37 10 11 16 54 61 -7
18 Μπλάκμπερν Μπλάκμπερν 41 37 11 8 18 51 64 -13
19 Στόουκ Σίτι Στόουκ Σίτι 41 37 11 8 18 35 50 -15
20 ΚΠΡ ΚΠΡ 39 37 10 9 18 36 50 -14
21 Μπέρμιγχαμ Σίτι Μπέρμιγχαμ Σίτι 39 37 10 9 18 42 58 -16
22 Χάντερσφιλντ Χάντερσφιλντ 38 37 8 14 15 42 61 -19
23 Σέφιλντ Γουένσντεϊ Σέφιλντ Γουένσντεϊ 38 37 11 5 21 30 55 -25
24 Ρόδεραμ Ρόδεραμ 19 37 3 10 24 30 77 -47

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr