Ποδόσφαιρο

Λιγκ 1 Αγγλίας: Δυνατές μονομαχίες

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 11:31

Δράση για τη Λιγκ 1 Αγγλίας με την 41η αγωνιστική να πραγματοποιείται σήμερα, με αναμετρήσεις που παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον στο στοιχηματικό κουπόνι.

Λιγκ 1 Αγγλίας: Δυνατές μονομαχίες

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Λιγκ 1 Αγγλίας.

ΓΟΥΙΓΚΑΝ - ΜΠΑΡΤΟΝ

Η Γουίγκαν δεν είχε αγώνα την περασμένη εβδομάδα, στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση επικράτησε εντός έδρας της Μπλάκπουλ, ούσα καλύτερη στις λεπτομέρειες. Αυτή ήταν η τρίτη επιτυχία σε πέντε αγωνιστικές, απολογισμός που αποδεικνύει ότι διαγράφει ανοδική πορεία. Βέβαια, δεν διεκδικεί κάτι το χειροπιαστό, καθώς από τη μία δεν κινδυνεύει, ενώ από την άλλη δεν προλαβαίνει τις θέσεις στα πλέι οφ ανόδου. Το θετικό είναι ότι βγάζει σημαντική βελτίωση στο ανασταλτικό σκέλος, κάτι που οφείλει να κρατήσει. Εκτός οι Ζε (ε. 12/1). Κερ (α. 8/1), ΜακΜάναμαν (μ. 34/2).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Μπέρτον είχε απόλυτη ανάγκη τους βαθμούς στο εντός έδρας ματς με την Πορτ Βέιλ, αλλά για ακόμη μία φορά δεν βρήκε τον τρόπο να επιβάλλει την παρουσία της και έμεινε με άδεια χέρια, δεχόμενη το γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Οδυνηρή απώλεια, υπέστη μόνο ήττες στα τελευταία τέσσερα ματς και παρά το ότι προς το παρόν βρίσκεται πάνω από την τελευταία τετράδα, κάνει τα πάντα για να μπλέξει σε περιπέτειες, η πίεση όλο και αυξάνεται. Εκτός οι Μουν (α. 22/0) και Λέκο (μ. 1/0), θετικό το ότι δεν αναφέρθηκαν απρόοπτα αγωνιστικά προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γουίγκαν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ειδικότερα εντός έδρας δείχνει να μπορεί να κάνει τη διαφορά. Από την άλλη η Μπέρτον για ακόμη μια φορά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και έμεινε με άδεια χέρια. Θα ποντάρουμε στον 1 σε απόδοση σε απόδοση 2 από το Pamestoixima.gr.

ΓΟΥΙΚΟΜΠ - ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Η Γουίκομ παρουσίασε εξαιρετικό ανασταλτικό πρόσωπο στο εντός έδρας ματς με τη Νορθάμπτον, βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στο τελευταίο ημίωρο και πήρε τη δίκαιη νίκη. Τρίτη διαδοχική επιτυχία, στέκεται στο μέσο της κατάταξης και παρά το ότι έχει μόνο μαθηματικές πιθανότητες για τα πλέι οφ, είναι σημαντικό το ότι δεν νιώθει τον παραμικρό κίνδυνο. Την Κυριακή 7 Απριλίου αντιμετωπίζει την Πιτέρμπορο στον τελικό του Λιγκ Τρόφι. Εκτός οι Βίνσεντ-Γιανγκ (α. 17/0), Χάνλαν (ε. 16/2), δεν πρόκειται για απρόοπτα αγωνιστικά προβλήματα.

Η Πόρτσμουθ είχε… πονηρή εξόρμηση στην έδρα της Πιτέρμπορο, ωστόσο έδωσε βάση στην ανασταλτική λειτουργία της, είχε υπομονή στο παιχνίδι της και παρά το ότι δεν ήταν εμφανώς ανώτερη, ένα γκολ στο τελευταίο τέταρτο ήταν αρκετό για να πάρει την πολύτιμη νίκη. Σερί 9-3-0 στο πρωτάθλημα, η λογική υπαγορεύει ότι δεν χάνει την άνοδο. Εκτός οι Μόρελ (μ. 27/0), Ντέβλιν (μ. 18/1), Πουλ (α. 14/3), Ρόμπερτσον (μ. 23/1), Λόουερι (μ. 8/0), Αντζορίν (μ-ε. 7/1), Στίβενσον (α. 4/0), Ογκίλβι (μ. 18/2), Σπαρκς (α. 34/0), Λανγκ (μ-ε. 8/4), Σάιντι (ε. 29/1).

EKTIMHΣΗ: Δύο ομάδες σε εξαιρετική κατάσταση. Οι γηπεδούχοι μετρούν 3 παιχνίδια αήττητοι ενώ από την άλλη η Πορτσμουθ διανύει το εντυπωσιακό 12 ματς χωρίς ήττα. Οι φιλοξενούμενοι είναι σαφώς ανώτερη ομάδα και αναμένεται να συναντήσει δυσκολίες. Θα ποντάρουμε στο G/G σε απόδοση 1.82 από τη Betshop.

ΕΞΕΤΕΡ - ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Η Εξετερ δεν έπιασε σπουδαία απόδοση στο εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Μπέρτον, πλην όμως βρήκε το γκολ με τον Κόουλ σε κρίσιμο σημείο και το ένα τέρμα αποδείχθηκε αρκετό για την επικράτηση, καθώς πήρε καλό βαθμό στην ανασταλτική λειτουργία της. Δεύτερη διαδοχική επιτυχία για τους «γκρέσιανς», απέκτησαν διψήφια διαφορά από την τελευταία τετράδα και επί της ουσίας εξασφάλισαν την επιβίωση. Εκτός δράσης τέθηκαν εκ νέου οι Τρέβιτ (μ. 19/3), Μίτσελ (μ-ε. 14/2), Τζουλς (α. 36/1), πρόκειται για εξόχως σημαντικές μονάδες του υπάρχοντος ρόστερ.

Η Τσάρλτον ήταν καλύτερη της Φλίτγουντ στα σημεία, προηγήθηκε σε κομβικό σημείο, αλλά μετά την ανάπαυλα έπαιξε κυρίως για να μην ισοφαριστεί και αυτό το πλήρωσε, καθώς δέχθηκε το 1-1 στην τελική ευθεία του ματς. Πικρό φινάλε για τους «άντικς», πλην όμως τρέχουν αήττητο σερί οκτώ αγωνιστικών (3-5-0) και αποδεικνύουν ότι δεν έχουν άμεση σχέση με τα όσα συμβαίνουν στην τελευταία τετράδα της κατάταξης, ιδιαίτερα από τη στιγμή που βρήκαν βηματισμό στο επιθετικό σκέλος. Εκτός οι Ράμσεϊ (α. 2/0), Τέιλορ (μ. 5/0), Ανέκ (μ-ε. 10/1), Λίμπερν (ε. 13/3).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στην ίδια κατάσταση οι δύο ομάδες με την Έξετερ να βρίσκει τη δεύτερη διαδοχική νίκη της κόντρα στη Μπέρτον. Από την άλλη η Τσάρλτον τρέχει αήττητο οκτώ αγώνων, παρόλα αυτά προέρχεται από την ισοπαλία κόντρα στη Φλίτγουντ. Θα ποντάρουμε στο G/G σε απόδοση 1.68 από τη Betshop.

ΛΙΝΚΟΛΝ - ΛΕΙΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Η Λίνκολν δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στην Μπρίστολ Ρόβερς και από τη στιγμή που προηγήθηκε 3-0 πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο, δεν προκάλεσε την παραμικρή εντύπωση το ότι έφτασε στο εμφατικό 5-0. Εξαιρετικός απολογισμός 10-3-0 στο τρέχον πρωτάθλημα, σκοράρει κατά ριπάς και πλέον διεκδικεί με αξιώσεις μία θέση στα πλέι οφ ανόδου, κάτι που προ διμήνου έδειχνε έως και ανέφικτο. Το τεχνικό τιμ ζήτησε ανάλογη (και καλύτερη) συνέχεια. Εκτός δράσης οι Εράον (μ. 37/2), Χάμιλτον (μ. 30/3), ΜακΓκραντλς (μ. 5/0), Χάους (ε. 13/1).

Η Λέιτον Οριεντ ενεπλάκη σε αμφίρροπο μας με τη Στίβενεϊτζ, αλλά αποδείχθηκε πιο αποτελεσματική από την αντίπαλό της και ένα γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο ήταν αρκετό ώστε να της δώσει τους βαθμούς της νίκης. Επιτυχία έπειτα από αρνητικό σερί 0-1-2, στο οποίο δεν είχε καταφέρει να κουνήσει τα αντίπαλα δίχτυα. Διατηρεί πιθανότητες για την πρώτη εξάδα, πλην όμως χρειάζεται σαφέστατα καλύτερη απόδοση στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Εκτός οι Χαπ (α. 28/0), Γκρέιαμ (μ-ε. 15/0), Αρτσιμπαλντ (μ-ε. 29/2), δεν αναφέρθηκαν απρόοπτα κενά.

EKTIMHΣΗ: Ασταμάτητη μοιάζει η Λίνκολν η οποία προέρχεται από το εμφατικό 5-0 κόντρα στην Μπρίστολ Ρόβερς. Από την άλλη η Λέιτον Όριεντ επέστρεψε στις νίκες και πλέον διατηρεί πιθανότητες για την πρώτη εξάδα. Θα ποντάρουμε στον 1 σε απόδοση 2.03 από τη Betshop.

ΜΠΑΡΝΣΛΕΙ - ΚΕΙΜΠΡΙΤΖ

Η Μπάρνσλεϊ είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του εντός έδρας ματς με την Τσέλτεναμ, αλλά δεν κατάφερε να τον εξαργυρώσει. Δεν σκόραρε, τουλάχιστον κράτησε το μηδέν παθητικό και πήρε τον βαθμό. Μία νίκη στα τελευταία τέσσερα (1-2-1), στο πιο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος αποδεικνύεται ασταθής και με αυτόν τον τρόπο δεν έχει τύχη αναφορικά με την πρώτη δυάδα και την αυτόματη άνοδο. Ζητείται βελτίωση και δη άμεσα για να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα. Εκτός δράσης παραμένουν οι Τζαλο (μ-ε. 8/0), Κέιν (μ. 34/8), Πάινς (α. 4/2).

Η Κέμπριτζ κυνηγούσε τη Ρέντινγκ στο σκορ από το πρώτο τέταρτο, ουδέποτε έπεισε ότι μπορεί να ακολουθήσει τον αντίπαλο και μοιραία έμεινε με άδεια χέρια, με δύο γκολ ανά ημίχρονο στο παθητικό της. Στα τελευταία επτά ματς πρωταθλήματος έχει πάρει μόλις μία ισοπαλία (0-1-6), επιθετικά αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα και αν δεν εμφανίσει άμεση βελτίωση, είναι προφανές ότι θα μοχθήσει για να εξασφαλίσει την επιβίωση, η πίεση είναι ασφυκτική. Τραυματίες είναι οι Αχάντμε (ε. 20/7), Οκεναμπίρε (ε. 18/5), Ντανκ (α. 4/0), Τόμας (μ. 31/1), Στίβενς (τ. 33 συμ.).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπάρνσλει δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη ούτε κόντρα στην Τσέλτεναμ. Από την άλλη η Κέμπριτζ παρουσιάζει προβληματική εικόνα, με την επιθετική της λειτουργία να είναι ανύπαρκτη. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι θα ποντάρουμε στον 1 σε απόδοση 1.50 από την Betshop.

ΝΤΕΡΜΠΙ - ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Φέτος (8/8) για το Λιγκ Καπ: Ντέρμπι – Μπλάκπουλ 0-2. Η Ντέρμπι νίκησε την Μπόλτον (άμεση αντίπαλος) προ δύο εβδομάδων, αλλά το περασμένο Σάββατο δεν τα κατάφερε με την πιο… βατή Νορθάμπτον σε εξ αναβολής ματς. Δεν σκόραρε και έμεινε με άδεια χέρια, οδυνηρή ήττα. Το σερί των τεσσάρων νικών διεκόπη και παρά το ότι κρατάει στα χέρια της την άνοδο, καλείται να αντιμετωπίσει την πίεση. Εκτός οι Κόλινς (ε. 32/13), Γκέιλ (ε. 6/3), Μπερντ (μ. 31/5), Φόρνα (μ. 17/0), Μπαρκούιζεν (ε. 33/6), Μέντεζ-Λενγκ (μ-ε. 40/8), Ρούνεϊ (α. 3/0), Νιαμπέ (α. 19/0), Μπράντλι (α. 30/1).

Η Μπλάκπουλ δεν έκανε κακή εμφάνιση στην έδρα της Γουίγκαν, αλλά δεν σκόραρε και από τη στιγμή που κυνηγούσε από το πρώτο ημίωρο την αντίπαλό της, έμεινε με άδεια χέρια. Το αήττητο σερί τριών αγώνων (2-1-0) τερματίστηκε και μπορεί να παραμένει σε επαφή με τις θέσεις των πλέι οφ ανόδου, πλην όμως καλείται να βρει σταθερό βήμα για να αυξήσει τις πιθανότητες της διεκδίκησης της ανόδου μέσω της 2ης ευκαιρίας. Δύσκολα θα παίξει στην έδρα της Ντέρμπι κάποιος εκ των Λάιονς (α. 15/1), Χάσμπαντ (α. 35/0), Μόργκαν (μ. 32/3), Ρόουντς (ε. 29/15).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αμφότερες προέρχονται από ήττα και θέλουν τη νίκη προκειμένου να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι πείθουν περισσότερο με τον 1 σε απόδοση 1.81 να αξίζει το ποντάρισμα από τη Betshop.

ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ - ΚΑΡΛΑΙΛ

Η Πιτέρμπορο έπιασε κατά διαστήματα καλή απόδοση στο εντός έδρας ματς απέναντι στην πρωτοπόρο Πόρτσμουθ, ωστόσο δεν κατάφερε να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα και ένα γκολ στο τελευταίο τέταρτο ήταν αρκετό για να την αφήσει με άδεια χέρια. Το σερί των πέντε νικών στο πρωτάθλημα τερματίστηκε και οι πιθανότητες αναφορικά με την αυτόματη άνοδο δέχθηκαν καίριο πλήγμα. Την Κυριακή 7 Απριλίου αντιμετωπίζει τη Γουίκομ στον τελικό του Λιγκ Τρόφι. Εκτός δράσης εδώ και μήνες ο Φουχς (α. 5/0), θετικό το ότι δεν αναφέρθηκαν έτερα αγωνιστικά προβλήματα.

Η Καρλάιλ υποδέχθηκε τη Στίβενεϊτζ σε εξ αναβολής αναμέτρηση και παρά το ότι δεν είχε το ίδιο «βαρύ» κίνητρο σε σύγκριση με τον αντίπαλο, κατά διαστήματα έπιασε πολύ καλή απόδοση. Προηγήθηκε 2-0, αλλά ξέμεινε από δυνάμεις, μετά το 2-1 έπαιξε άμυνα στο 100% και δεν το έκανε καλά, με συνέπεια να ισοφαριστεί στο φινάλε. Φρένο στο σερί των τεσσάρων ηττών, εν αναμονή της επικύρωσης του υποβιβασμού, αν και το σημαντικό είναι ότι δεν παρατάει την προσπάθεια, συμβάλλει στην αξιοπιστία. Εκτός δράσης οι Γκάι (μ. 16/0) και Βέλα (μ. 7/2), γνωστές απουσίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σαφώς ανώτερη ομάδα οι γηπεδούχοι που παρά την ήττα εντός προγράμματος στο Πορτσμουθ εντυπωσιάζουν. Από την άλλη η Καρλάιλ δεν έπεισε ποτέ με την απόδοσή της και έδειξε πως δεν μπορεί να φανεί ανταγωνιστική. Δεν αναμένεται να αντιμετωπίσουν πρόβλημα οι γηπεδούχοι θα πονταρουμε στο 1/1 σε απόδοση 1.83 από τη Betshop.

ΠΟΡΤ ΒΕΙΛ - ΜΠΡΙΣΤΟΝ ΡΟΒΕΡΣ

Η Πορτ Βέιλ δεν έπιασε σπουδαία απόδοση στην έδρα της Μπέρτον, αλλά είχε προσήλωση στο ανασταλτικό σκέλος, κράτησε το μηδέν παθητικό και στο φινάλε επιτέθηκε, για να βρει το γκολ της νίκης στο τελευταίο δεκάλεπτο. Πρώτη επιτυχία στο πρωτάθλημα έπειτα από 14 ματς (0-4-10), βρίσκεται σε απόσταση βολής από τις θέσεις της επιβίωσης, αλλά απαιτείται βελτίωση για να έχει σοβαρές πιθανότητες να τα καταφέρει. Εκτός δράσης σε σταθερή βάση ο Ικπεάζου (ε. 12/1), κρίνεται σημαντικό το ότι δεν αναφέρθηκαν έτερα δεδομένα αγωνιστικά προβλήματα.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Μπρίστολ Ρόβερς προσέγγισε με απόλυτα λανθασμένο τρόπο το εκτός έδρας ματς με τη Λίνκολν, ουδέποτε ανταποκρίθηκε στην ένταση του αντιπάλου και από τη στιγμή που το σκορ ήταν 3-0 εις βάρος της πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο, δεν προκαλεί την παραμικρή εντύπωση το ότι συνετρίβη. Ένας βαθμός και μηδέν γκολ στα τελευταία τρία ματς πρωταθλήματος (0-1-2), δεν απειλεί και δεν απειλείται, ωστόσο η έλλειψη υψηλού κινήτρου χαλάει τη γενικότερη εικόνα που είχε μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Εκτός δράσης οι Χαντ (α. 22/3) και ΜακΚόρμικ (μ. 11/2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Περιμένουμε δυνατή μονομαχία απέναντι σε δύο ομάδες με κοινούς στόχους. Οι Πορτ Βέιλ πήρε τη νίκη στην έδρα της Μπέρτον και πήρε τεράστια βαθμολογική ανάσα στη μάχη για την παραμονή. Από την άλλη η Μπρίστολ ηττήθηκε κόντα στη Λίνκολν και θέλει να βελτιώσει την εικόνα της. Θα ποντάρουμε στο G/G σε απόδοση 1.79.

ΡΕΝΤΙΝΓΚ - ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Η Ρέντινγκ μπήκε δυνατά στο εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Κέμπριτζ, βρήκε γκολ στο πρώτο τέταρτο και από τη στιγμή που το 2-0 ήρθε σε κομβικό σημείο, ακολούθησε εύκολη επικράτηση μετά την ανάπαυλα. Το μίνι σερί των δύο ηττών τερματίστηκε και δη με πειστικό τρόπο από τους «ρόαγιαλς», βοηθάει το ότι έχουν αποκτήσει συνέπεια στο επιθετικό σκέλος. Προκύπτει ικανοποιητική απόσταση από την τελευταία τετράδα, αν και δεν είναι απόλυτα ασφαλείς. Εκτός δράσης αυτή τη φορά οι Χολμς (α. 12/0), Μπάλαρντ (ε. 10/3), Ντόρσετ (α. 18/1), Γιάντομ (α. 29/0).

Η Νορθάμπτον κλήθηκε να αντιμετωπίσει την εξόχως δυνατή και φορμαρισμένη Ντέρμπι δίχως η ίδια να έχει έστω παρόμοιο κίνητρο, ωστόσο τα κατάφερε πολύ καλά μπροστά στο κοινό της. Σκόραρε στο πρώτο ημίωρο και παρά το ότι έδωσε χώρο στη συνέχεια, έπαιξε άμυνα με πειστικό τρόπο, για να φτάσει στη δίκαιη επικράτηση. Τερματίστηκε το σερί πέντε αγώνων δίχως νίκη (0-2-3), με λίγη περισσότερη προσοχή, θα διεκδικούσε θέση στα πλέι οφ. Εκτός δράσης οι Γουίλις (α. 24/0), Μπρο (μ. 37/2), Μπερτζ (τ. 15 συμ.), Οντιμάγιο (α. 24/0), Χίλτον (ε. 4/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ρέντινγκ έδωσε τέλος στο αρντικό σερί δύο ηττών με τη νίκη κόντρα στην Κέμπριτζ και θέλει να συνεχίσει δυνατά. Στην ίδια κατάσταση και οι φιλοξενούμενοι που χαμογέλασαν ξανά μετά από πέντε παιχνίδια χωρίς τρίποντο. Θα ποντάρουμε στο G/G σε απόδοση 1.77 από τη Betshop.

ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ - ΟΞΦΟΡΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η Σριούσμπερι είχε άμεση ανάγκη τους βαθμούς στο εντός έδρας ματς με αντίπαλο την ουραγό Καρλάιλ και παρά το ότι δεν έπιασε σπουδαία απόδοση, το γκολ του Γιούντο στο 1ο ημίχρονο ήταν αρκετό για την επικράτηση. «Δύο στα τρία» ο πρόσφατος απολογισμός για τους «σρους», απέκτησαν διαφορά οκτώ βαθμών από την τελευταία τετράδα και η λογική υπαγορεύει ότι δεν θα έχει πρόβλημα αναφορικά με την επιβίωση, διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία ώστε να διαχειριστεί την κατάσταση. Εκτός δράσης τέθηκαν οι Πιέρ (α. 17/1) και Σίπλι (μ. 28/4)

Η Οξφορντ μπήκε δυνατά στο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο την Πορτ Βέιλ, βρήκε νωρίς το 1-0, διαχειρίστηκε άψογα το προβάδισμα και μετά το 2-0 από τον Μέρφι έκανε την απαραίτητη διαχείριση ώστε να φτάσει στην επικράτηση δίχως ιδιαίτερο πρόβλημα. Η άμεση επιστροφή στις νίκες μετά τη συντριβή στο Μπόλτον και ο τρόπος με τον οποίο κύλησαν τα ματς των άμεσων ανταγωνιστών, έφεραν τα «βόδια» εκ νέου στις θέσεις των πλέι οφ, πλέον ζητείται σταθερότητα. Εκτός δράσης από το τρέχον ματς οι Γκούντραμ (μ. 33/8), Σμιθ (μ. 9/1), Εντουαρντς (μ-ε. 5/1).

EKTIMHΣΗ: Σε καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες. Η Σριούσμπερι πήρε βαθμολογική ανάσα με τη νίκη της κόντρα στην Καρλάιλ ενώ από την άλλη η Όξφορντ επικράτησε της Πορτ Βέιλ και μπήκε ξανά σε τροχιά πλέι οφ. Αμφίρροπο αναμένεται το ματς με το G/G σε απόδοση 1.90 να αξίζει το ποντάρισμα από τη Betshop.

ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ - ΜΠΟΛΤΟΝ

Η Στίβενεϊτζ παρουσίασε απόλυτα προβληματικό πρόσωπο στην έδρα της Καρλάιλ που απλά περιμένει την επικύρωση του υποβιβασμού. Δέχθηκε γκολ και στα δύο ημίχρονα, όλα έδειχναν ότι θα μείνει με άδεια χέρια, τουλάχιστον δεν σταμάτησε να προσπαθεί και βρήκε τον βαθμό στην εκπνοή. Χωρίς νίκη στα τελευταία πέντε (0-3-2), βρήκε το χειρότερο σημείο για να κάνει κοιλιά. Μπορεί να βρίσκεται οριακά εκτός των θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφ, αλλά η γενικότερη εικόνα πάσχει. Στην εξέδρα ο τεχνικός Εβανς. Εκτός οι Γουάιτ (μ. 8/0), Φόρστερ-Κάσκι (μ. 30/2), Πιερτζιάνι (α. 37/4)

Η Μπόλτον είχε ματς ύψιστης σημασίας προ δύο εβδομάδων στην έδρα της Ντέρμπι, η οποία θεωρείται και είναι άμεσος αντίπαλος. Δεν έκανε κακή εμφάνιση, ωστόσο επιθετικά της έλειπαν πράγματα και από τη στιγμή που η εστία της παραβιάστηκε, ήταν επόμενο να μείνει με άδεια χέρια. Το αήττητο καρέ (2-2-0) τερματίστηκε, το «-4» από τη 2η θέση δεν απαγορεύει τα πλάνα ανόδου, ωστόσο πρέπει να βρει τον τρόπο να σφίξει στην άμυνα. Εκτός οι Μέντες (μ. 16/2), Μπάξτερ (τ. 28 συμ.), Τέιλορ (α. 4/0), Ενλουντουλού (ε. 18/1), Τσαρλς (ε. 29/13), Αντεμπογιέτζο (ε. 35/10).

EKTIMHΣΗ: Οι γηπεδούχοι δεν πείθουν με την απόδοσή τους, το ίδιο όμως συμβαίνει και με τους φιλοξενούμενους που δεν είναι σταθεροί και δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη. Παρόλα αυτά η Μπόλτον είναι ανώτερη ομάδα και θα ποντάρουμε στο 2 σε απόδοση 2.40 από τη Betshop.

ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ - ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

Η Φλίτγουντ δεν έπιασε καλή απόδοση στο εντός έδρας ματς με την Τσάρλτον, αλλά δεν το παράτησαν στιγμή οι παίκτες της και παρά το ότι κυνηγούσαν στο σκορ από το 1ο ημίχρονο, είχαν την υπομονή και τη διαύγεια να ισοφαρίσουν στην τελική ευθεία του ματς. Αήττητο σερί 1-5-0 ο πρόσφατος απολογισμός, μπορεί οι ισοπαλίες να μην είναι αρκετές για την προσπάθεια της επιβίωσης, πλην όμως το «-5» επιτρέπει την αισιοδοξία, ιδιαίτερα όσο υπάρχει το ανάλογο πείσμα. Εκτός δράσης οι Κάμπελ (α. 9/0) και Ντόλαν (μ. 9/0), δεν αναφέρθηκαν απρόοπτες απουσίες.

Η Τσέλτεναμ ήταν το αουτσάιντερ στο εκτός έδρας ματς με την Μπάρνσλεϊ και παρά το ότι δεν έπιασε την ιδανική απόδοση, ανασταλτικά είχε καλή παρουσία και κατάφερε να πάρει τη «λευκή» ισοπαλία. Δεν έχει νίκη στα τελευταία έξι ματς πρωταθλήματος (0-3-3), πλην όμως παλεύει με όλες τις δυνάμεις της και δύο νίκες μπορούν να κάνουν διαφορά στο σημείο που βρίσκεται. Τουλάχιστον δεν είναι χαμένη «από χέρι», όπως έδειχνε στο πρώτο τρίμηνο της σεζόν, αρκεί να αποκτήσει επιθετική συνέπεια. Δεν αναμένεται να αγωνιστεί κάποιος εκ των Στριτ (ε. 22/2) ή Τέιλορ (ε. 8/4).

EKTIMHΣΗ: Στα ίδια κυβικά οι δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τον βαθμό κόντρα στην Τσάρλτον και να παραμένουν στο -5 από τις επικίνδυνες θέσεις εμπνέοντας αισιοδοξία. Από την άλλη η Τσέλτεναμ δεν έχει νίκη στα τελευταία έξι ματς και ψάχνει ένα τρίποντο ανάσα. Θα πάμε στο G/G σε απόδοση 1.87 από τη Betshop καθώς αναμένεται να το παλέψουν αμφότερες.

Βαθμολογία -

29/03/2024League One: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Πόρτσμουθ Πόρτσμουθ 83 39 24 11 4 63 32 31
2 Ντέρμπι Ντέρμπι 78 40 24 6 10 69 35 34
3 Μπόλτον Μπόλτον 74 39 22 8 9 71 43 28
4 Πιτέρμπορο Πιτέρμπορο 71 38 21 8 9 74 46 28
5 Μπάρνσλεϊ Μπάρνσλεϊ 71 38 20 11 7 70 48 22
6 Όξφορντ Όξφορντ 63 39 18 9 12 62 52 10
7 Στίβενεϊτζ Στίβενεϊτζ 62 39 17 11 11 51 40 11
8 Λίνκολν Σίτι Λίνκολν Σίτι 61 39 16 13 10 56 33 23
9 Μπλάκπουλ Μπλάκπουλ 60 39 17 9 13 57 42 15
10 Λέιτον Όριεντ Λέιτον Όριεντ 58 39 16 10 13 44 44 0
11 Νορθάμπτον Νορθάμπτον 53 40 15 8 17 51 60 -9
12 Γουίγκαν Γουίγκαν 50 39 17 7 15 53 48 5
13 Γουίκομ Γουίκομ 50 38 13 11 14 50 49 1
14 Μπρίστολ Ρόβερς Μπρίστολ Ρόβερς 50 38 14 8 16 48 57 -9
15 Έξετερ Σίτι Έξετερ Σίτι 47 39 13 8 18 33 52 -19
16 Τσάρλτον Τσάρλτον 45 39 10 15 14 57 58 -1
17 Σριούσμπερι Σριούσμπερι 44 39 13 5 21 29 55 -26
18 Ρέντινγκ Ρέντινγκ 42 39 13 9 17 55 57 -2
19 Μπέρτον Μπέρτον 39 39 10 9 20 31 51 -20
20 Κέμπριτζ Κέμπριτζ 39 38 10 9 19 32 55 -23
21 Πορτ Βέιλ Πορτ Βέιλ 36 38 9 9 20 36 61 -25
22 Τσέλτεναμ Τσέλτεναμ 35 37 9 8 20 30 50 -20
23 Φλίτγουντ Φλίτγουντ 34 39 7 13 19 41 61 -20
24 Καρλάιλ Καρλάιλ 24 39 5 9 25 35 69 -34
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr