Ποδόσφαιρο

Νότιος Κορέα Κύπελλο: Άδικο φαβορί η Νταεγκού!

Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 - 23:03

Μερικές από τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις στο κύπελλο της Νοτίου Κορέας, με δυνατές προτάσεις. 

Νότιος Κορέα Κύπελλο: Άδικο φαβορί η Νταεγκού!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Νοτίου Κορέας

ΑΝΣΑΝ ΓΚΡΙΝΕΡΣ - ΣΟΥΓΟΥΟΝ ΜΠΛΟΥΓΟΥΙΝΓΚΣ

Στην Β' Ν. Κορέας: Ανσάν – Σουγουόν Μπλ. 0-1 (17/3). Η Ανσάν, στο πρωτάθλημα, έφερε ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας με την Γεονάμ. Προηγήθηκε στο 11', αλλά ισοφαρίστηκε στο 81'. Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εντός έδρας νίκη κόντρα στην Τσουνγκνάμ (1-0). Εμεινε, ωστόσο, μακριά από τη νίκη σε 2ο διαδοχικό ματς, ενώ σε τέσσερις αγώνες έχει μία ήττα.Πάντως, βρίσκεται στο 2ο μισό της βαθμολογίας, αλλά δεν βρίσκεται μακριά από την πρώτη πεντάδα. Τα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5.

Η Σουγουόν Μπλούγουινγκς, στο πρωτάθλημα, επικράτησε 2-1 εντός έδρας της ουραγού Γκίμπο με δραματικό τρόπο! Προηγήθηκε στο 3', ισοφαρίστηκε στο 51' και μπορεί να είχε την κατοχή, αλλά έπρεπε να φτάσει το... 100' για να πετύχει 2ο γκολ! Σημείωσε 3η διαδοχική νίκη, 5η σε έξι παιχνίδια.Βρίσκεται στη 2η θέση, είναι από τις πιο ισχυρές ομάδες της κατηγορίας και θεωρείται από τα φαβορί για την απευθείας άνοδο. Εκτός έδρας, σε τρία παιχνίδια έχει σημειώσει δύο νίκες. Τα δύο τελευταία ματς έχουν έρθει Over 2,5 και Goal/Goal.

EKTIMHΣΗ: Φορμαρισμένοι οι γηπεδούχοι και έχουν τον πρώτο λόγο σήμερα για τη νίκη. 2 (1.66) στη Betsson.

ΓΙΕΓΙΟΥ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΤΣΕΟΝΑΝ ΣΙΤΙ

Η Γιεγιού στο εντός έδρας ματς με την Γκιμτσέον, στην Α' Ν. Κορέας, πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και έχασε με 0-2, δεχόμενη τα δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο (35', 45'+4'). Ελαβε τέλος το μίνι νικηφόρο σερί των δύο αγώνων. Βρίσκεται στην 4η θέση και στόχος της είναι να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα. Εντός έδρας είναι ασταθής, έχοντας δύο νίκες και δύο ήττες σε τέσσερις αγώνες. Τα έξι από τα επτά παιχνίδια της στη φετινή σεζόν έχουν έρθει Under 2,5. Εκτός ο βασικός αμυντικός Λιμ Τσάι (6/0).

Η Τσεονάν Σίτι, στη Β' Ν. Κορέας, έφερε ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας με την Τσουνγκνάμ Ασαν. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 (50', 56') και ενώ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου έχασε πέναλτι, αλλά αντέδρασε και έφτασε στην ισοφάριση (59', 71'). Πάντως, παρέμεινε μακριά από τη νίκη σε 4ο διαδοχικό ματς, ενώ σε επτά αγώνες έχει μόλις μία επιτυχία. Βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία και είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5.

EKTIMHΣΗ: Τοκογλυφικές οι αποδόσεις του άσου, δεν έχουν καμία απολύτως αξία. Μόνο στα γκολ μπορεί να γίνει κουβέντα, αλλά και πάλι είναι οριακό το ματς. Under 3.5 (1.65) στη Betsson.

ΓΚΙΕΟΝΓΚΑΜ – ΓΕΟΝΑΜ

Η Γκιεονγκάμ, στη Β' Ν. Κορέας, έφερε 1-1 εντός έδρας με την Τσουνγκμπούκ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 27', αλλά τελικά ισοφάρισε στο 80'. Αυτή ήταν η 2η διαδοχική ισοπαλία. Παράλληλα, έμεινε μακριά από τη νίκη σε 3ο ματς, ενώ σε έξι αγώνες έχει μόνο μία επιτυχία. Είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος και βρίσκεται στην προτελευταία θέση. Εντός έδρας, δεν έχει νίκη σε τρεις αγώνες. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5.

Και η Γεονάμ προέρχεται από ισοπαλία 1-1, στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ανσάν στη Β' Ν. Κορέας. Και εκείνη βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 11' και έφτασε στην ισοφάριση στο 81'. Εμεινε, πάντως, μακριά από τη νίκη σε 2ο διαδοχικό ματς και ενώ είχαν προηγηθεί τέσσερις επιτυχίες. Ωστόσο, σε έξι αγώνες έχει μόνο μία ήττα. Βρίσκεται στην 3η θέση και στοχεύει στην άνοδο. Εκτός έδρας, πάντως, έχει δύο ήττες σε τρεις αγώνες. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5.

EKTIMHΣΗ: Οι γηπεδούχοι έχουν τσακωθεί με τη νίκη μέσα στην έδρα τους. Ούτε σήμερα τους βλέπουμε να κερδίζουν. Ασφαλέστερη η επιλογή του αμφιτέρματος. Goal/goal (1.68) στη Betsson.

ΑΝΙΑΓΚ - ΓΚΙΜΠΟ ΣΙΤΙΖΕΝ

Η Ανιάνγκ στη Β' Ν. Κορέας επικράτησε εκτός έδρας της Μπουσάν Ι Παρκ με 4-3, σε ένα χορταστικό ματς! Μπορεί να προηγήθηκε γρήγορα με 3-0 (12', 27', 30'), αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ισοφαρίστηκε (58', 78', 85'), αλλά τελικά πέτυχε 4ο γκολ στο 91', με την αντίπαλο της να χάνει πέναλτι στο... 102'! Σημείωσε 5η διαδοχική νίκη, 6η σε επτά ματς όπου διατηρείται αήττητη! Βρίσκεται στην κορυφή, έχει υψηλή δυναμική στην κατηγορία και είναι το φαβορί για την απευθείας άνοδο. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5.

Η Γκίμπο Σίτιζεν έχασε εκτός έδρας 1-2 από τη Σουγουόν Μπλούγουινγκς με δραματικό τρόπο! Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 3', ισοφάρισε στο 51', αλλά δέχθηκε 2ο γκολ στο... 100'! Επέστρεψε στις ήττες μετά από δύο ισοπαλίες. Παράλληλα, έμεινε μακριά από τη νίκη σε 4ο διαδοχικό ματς και ενώ είχαν προηγηθεί δύο επιτυχίες. Βρίσκεται στην τελευταία θέση και είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Goal/Goal. Εκτός ο επιθετικός Κβον Σουν (5/0).

EKTIMHΣΗ: Πολύ καλύτερη ομάδα η Ανιάγκ, τρέχει σημαντικό σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων, οπότε είναι και το δίκαιο φαβορί.

ΓΚΙΜΤΣΕΟΝ ΣΑΓΚΜΟΥ - ΜΠΟΥΣΑΝ Ι ΠΑΡΚ

Η Γκίμτσεον, στην Α' Ν. Κορέας ήταν καλύτερη από την Γιεγιού και επικράτησε εκτός έδρας με 2-0, πετυχαίνοντας τα δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο (35', 45'+4'). Σημείωσε έτσι τη 2η διαδοχική νίκη, 4η σε πέντε αγώνες και βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Βρίσκεται στη 2η θέση και δείχνει ικανή να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο και να διεκδικήσει τον τίτλο. Εντός έδρας σε τρία ματς έχει σημειώσει δύο νίκες. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5 και Goal/Goal.

Η Μπουσάν Ι Παρκ, στη Β' Ν. Κορέας, έχασε εντός έδρας απο την Ανιάγκ με 3-4, σε ένα χορταστικό ματς. Γρήγορα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-3 (12', 27', 30'), στο δεύτερο ημίχρονο αντέδρασε και έφτασε στην ισοφάριση (58', 78', 85'), αλλά δέχθηκε 4ο γκολ στο 91', ενώ έχασε πέναλτι στο... 102'! Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Τσεονάμ (4-2) και επέστρεψε άμεσα στις ήττες. Βρίσκεται, πάντως, στην 4η θέση και στοχεύει στην πρώτη πεντάδα.

EKTIMHΣΗ: Λίγο η εικόνα των δύο ομάδων, λίγο η προϊστορία και λίγο ο θεσμός, μας οδηγούν στα γκολ. Over 2.5.

ΝΤΑΕΓΚΟΥ – ΤΣΕΟΝΓΚΤΖΟΥ

H Nταεγκού, στην Α' Ν. Κορέας, έφερε ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας με την Ιντσεον. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 22', αλλά έφτασε στην ισοφάριση στο 54'. Εφερε 2η διαδοχική ισοπαλία, ενώ έμεινε μακριά από τη νίκη σε 3ο διαδοχικό ματς. Επίσης, σε επτά αγώνες έχει σημειώσει μόνο μία νίκη. Βρίσκεται στην προτελευταία θέση και είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος. Εντός έδρας, δεν έχει νίκη σε τρεις αγώνες (και οι τρεις έχουν έρθει Under 2,5). Εκτός είναι ο αμυντικός Παρκ Χιουν (4/2).

Η Τσεονγκτζού, στη Β' Ν. Κορέας, έφερε ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας με την Γκιεονγκνάμ. Προηγήθηκε στο 27', αλλά ισοφαρίστηκε στο 80'. Αυτή ήταν η 2η διαδοχική ισοπαλία και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ήττες. Παράλληλα, έμεινε μακριά από τη νίκη σε 4ο ματς, ενώ σε έξι παιχνίδια έχει μία επιτυχία. Βρίσκεται στην 5η θέση και στοχεύει στην πρώτη πεντάδα. Σε τρία ματς εκτός έδρας έχει φέρει όλα τα αποτελέσματα. Τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς έχουν έρθει Under 2,5.Εκτός ο αμυντικός Χονγκ Σουνγκ (1/0).

EKTIMHΣΗ: Η Νταεγκού είναι το φαβορί στην αναμέτρηση αλλά στα μάτια μας δεν θα έπρεπε να είναι σε αυτές τις αποδόσεις. Under 2.5 (1.93) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr