Ποδόσφαιρο

Πλέι οφ Ολλανδίας: Ημέρα των γηπεδούχων!

Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024 - 11:27

Ο άσος τη; Ουτρέχτης επί της Σπάρτα Ρότερνταμ έχει πάρει… παιχνίδι στην στοιχηματική αγορά ενώ και η Ναϊμέγκεν φαντάζει φαβορί κόντρα στη Γκο Αχέντ Ιγκλς.

Πλέι οφ Ολλανδίας: Ημέρα των γηπεδούχων!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις πλέι οφ Ολλανδίας.

Μονoί αγώνες για τα πλέι οφ, Κόνφερενς Λιγκ σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ – ΓΚΟ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ (19:45, Κωδ. ΟΠΑΠ: 919)

Η Ναϊμέγκεν έκλεισε τη κανονική περίοδο με επιβλητικό διπλό στο Αλμίρε που της χάρισε έτσι την 6η θέση (καλύτερη από το μακρινό 2003) και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Παρουσιάστηκε ανταγωνιστική σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, αγωνίστηκε και στον τελικό του Κυπέλλου (ηττήθηκε από τη Φέγενορντ (0-1). Εξέτισε ο βασικός στόπερ και αρχηγός Νάουτινκ, δεν υπολογίζεται και πάλι ο συνήθως βασικός στόπερ Σάντλερ, ξανά εκτός ο βασικός μπακ φαν Ρόι.

Η Γκο Αχέντ Ιγκλς εξαργύρωσε τον εξαιρετικό πρώτο γύρο, κατέλαβε την 9η θέση για πρώτη φορά απο το 1979 και θα αγωνιστεί στα πλέι οφ για πρώτη φορά στην ιστορία της! Ήδη υπερβατική η παρουσία της, δεν έπεισε πάντως στο φινάλε όπου έκλεισε την κανονική περίοδο με μόλις ένα τρίποντο στα δέκα τελευταία ματς. Τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Φόλενταμ ο βασικός εξτρέμ Εντβάρντσεν και δίνεται αμφίβολος όπως και ο βασικός μπακ Μπλάι. Σταθερά εκτός ο χρήσιμος μέσος Ρόμενς.

EKTIMHΣΗ: Σε καλύτερο φεγγάρι η Ναϊμέγκεν που καλείται πάντως να διαχειριστεί και το άγχος της… ταμπέλας του φαβορί που την συνοδεύει. Ο άσος κρίνεται αποδεκτός στο 1.95 της Betshop.

ΟΥΤΡΕΧΤΗ - ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤ.

Η Ουτρέχτη… κοιτούσε την Αλκμααρ στο πρώτο ημίχρονο (έχανε 3-0 στο 37’), αλλά στο 60’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα και κατάφερε να επιστρέψει στο σκορ, έχοντας μάλιστα ευκαιρίες και για την ολική ανατροπή. Τα πλέι οφ αποτέλεσαν λογική συνέχεια μιας θετικής σεζόν όπου παρουσιάστηκε εξαιρετική μετά την αλλαγή τεχνικού. Θα αγωνιστεί για 5η φορά την τελευταία οκταετία στα πλέι οφ (δύο νίκες). Ο έμπειρος στόπερ φαν ντερ Χορν επέστρεψε στην αποστολή στην αναμέτρηση με την Αλκμααρ, δεν υπολογίζεται και πάλι ο αναπληρωματικός επιθετικός Ντεσκοτ.

Η Σπάρτα επικράτησε της Χέρενφεν στο φινάλε της κανονικής περιόδου και έδωσε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων (τέσσερις νίκες σε πέντε αγωνιστικές). Εξασφάλισε άνετα μια θέση στην πρώτη εννιάδα και θα αγωνιστεί στα πλέι οφ για τρίτη φορά την τελευταία τετραετία. Δεν αναμένεται να προλάβει ο βασικός μεσοεπιθετικός Βερσούρεν (9 γκολ) που έχει χάσει τα τελευταία ματς, ξανά εκτός οι συνήθως αναπληρωματικοί Κιτολάνο (μέσος) και Βάρμενταμ (μπακ).

EKTIMHΣΗ: Η Ουτρέχτη αποτελεί το φαβορί όχι μόνο της αποψινής αναμέτρησης αλλά και των πλέι ποφ σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας. Η Σπάρτα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη αμυντικά και θα ποντάρουμε στον άσο με συνδυαστικό over 1,5 στο 2.05 στο Pamestoixima.gr.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr