Λαβράκιας

Σε υψηλές τιμές ο Ισημερινός

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2022 - 08:15

Μπορεί να υπάρχουν και πάλι επίσημα παιχνίδια Εθνικών ομάδων στην Λίγκα Εθνών όμως ευκαιρίες μπορούν να βρεθούν και σε φιλικά παιχνίδια.

Σε υψηλές τιμές ο Ισημερινός

Μια τέτοια περίπτωση στα δικά μου μάτια τουλάχιστον είναι το παιχνίδι ανάμεσα στο Μεξικό και τον Ισημερινό. Φιλική αναμέτρηση που διεξάγεται στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Και οι δυο πλευρές έχουν προκριθεί στην τελική φάση του Μουντιάλ του Κατάρ και ουσιαστικά αυτά τα παιχνίδια είναι τεστ για την προετοιμασία αλλά και να διαπιστώσουν οι ομοσπονδιακοί, την κατάσταση των παικτών αλλά και που θα καταλήξουν για την τελική αποστολή.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι πάντως, στο Μεξικό υπάρχουν απόντες που θεωρητικά λογίζονται και βασικοί, όπως οι επιθετικοί Λοθάνο και Ερνάντες και σίγουρα θα υπάρχει ένα πρόβλημα στο εύκολο σκοράρισμα.

Ο Ισημερινός έκανε εξαιρετική πορεία στα προκριματικά της Λατινικής Αμερικής, έδειξε αρκετά καλά στοιχεία, με μεγάλη έμφαση στην επιθετική λειτουργία, δημιουργώντας και σκοράροντας με ευχέρεια.

Όταν λοιπόν σε μια τέτοια αναμέτρηση το διπλό δίνεται σε αποδόσεις απόλυτου αουτσάϊντερ που ξεπερνά ακόμα και τον τριπλασιασμό, αξίζει το ρίσκο σε μονό αποδεκτό.

Μεξικό-Ισημερινός 2 (3.40)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr