Λαβράκιας

Διπλά από το MLS

Σάββατο, 9 Ιουλίου 2022 - 08:15

Με το πρωτάθλημα MLS της Αμερικής θα καταπιαστεί η στήλη για σήμερα, όπου κυνηγάμε δυο διπλά σε πολύ αξιόλογες τιμές.

Διπλά από το MLS

Βέβαια θα πρέπει να υπολογιστεί και το μεγάλο ρίσκο, οπότε μια καλή περίπτωση είναι να συνδυαστούν σε ένα σύστημα με ζητούμενα 1,2 αφού το μονό δίνει ουσιαστικά τα χρήματα πίσω και σε περίπτωση επαλήθευσης και των δυο σημείων, το κέρδος είναι αρκετά καλό.

Η πρώτη περίπτωση αφορά το διπλό του Νάσβιλ κόντρα στην Σάρλοτ. Οι γηπεδούχοι μάχονται για τα μπουν στα πλέι-οφ αλλά παρουσιάζουν μεγάλη αστάθεια στην απόδοση τους.

Το Νάσβιλ δείχνει πιο σταθερό, αρκεί να διορθώσει τις αμυντικές αδυναμίες που «βγάζει» σε ορισμένα παιχνίδια, καθώς από το κέντρο και μπροστά, δημιουργεί αρκετές φάσεις ενώ φτάνει και εύκολα στο γκολ.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά την αναμέτρηση του διπλού για το Κολόμπους στην έδρα του Σικάγο. Οι γηπεδούχοι παραμένουν στην τελευταία θέση της Ανατολικής περιφέρειας και δεν ελπίζουν ουσιαστικά σε κάτι.

Το Κολόμπους αντίθετα θέλει να μπει στα πλέι-οφ και για τον λόγο αυτόν προχώρησε και στην ακριβότερη μεταγραφή του συλλόγου, με τον Ερνάντεζ να έρχεται έναντι 9,5 εκ. ευρώ, για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή.

Το διπλό σε τιμές που υπερβαίνουν τον τριπλασιασμό, αξίζει το ρίσκο.

Σάρλτον-Νάσβιλ 2 (2.90)

Σικάγο-Κολόμπους 2 (3.15)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr