Λαβράκιας

Διπλό για τους «πειρατές»!

Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 - 08:14

Ξεκίνημα στο Λιγκ-Τρόφι Αγγλίας με την πρώτη αγωνιστική των ομίλων. Μια διοργάνωση που πάντα έχει πολλές εκπλήξεις, καθώς πολλές ομάδες δεν δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα.

Διπλό για τους «πειρατές»!

Με μια τέτοια περίπτωση θα καταπιαστούμε. Συγκεκριμένα η Πλίμουθ υποδέχεται την Μπρίστολ Ρόβερς. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει πολύ καλά στην Λιγκ 1 κατηγορία της Αγγλίας και σίγουρα ο πρώτος στόχος για φέτος είναι η διεκδίκηση της ανόδου (είτε απευθείας είτε μέσω μπαράζ).

Πιθανόν λοιπόν το Λιγκ-Τρόφι να περάσει σε δεύτερη μοίρα ενώ είναι δεδομένα ότι θα γίνουν κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα, με αρκετούς βασικούς να παίρνουν ανάσες καθώς ακολουθεί βαρύ πρόγραμμα.

Η Μπρίστολ Ρόβερς που συμμετέχει και αυτή στην Λιγκ1, έχει βασικό μέλημα την παραμονή καθώς δύσκολα μπορεί να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Έτσι λοιπόν το Λιγκ-Τρόφι μπορεί να είναι μια καλή διέξοδος για διάκριση.

Σε τέτοια παιχνίδια οι εκπλήξεις είναι πολύ συχνό φαινόμενο και από την στιγμή που το διπλό προσφέρεται σε τιμές εξωπραγματικές, αξίζει το ρίσκο για ποντάρισμα σε μονό αποδεκτό.

Πλίμουθ-Μπρίστολ Ρόβερς 2 (3.65)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr