Λαβράκιας

Αντιδράει η Λεβερκούζεν

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 - 08:10

Στην Γερμανία, η Λεβερκούζεν φιλοξενεί την Ατλέτικο Μαδρίτης για την 2η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αντιδράει η Λεβερκούζεν

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ξεκινήσει καλά στην Μπουντεσλίγκα, μετρώντας μόλις μια νίκη σε έξι αγωνιστικές ενώ στην πρεμιέρα των ομίλων, ηττήθηκαν από την Κλαμπ Μπριζ, σε παιχνίδι πάντως που το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία.

Η Γερμανική ομάδα, παίζει επιθετικά και ειδικά εντός επιτίθεται κατά κύματα. Σίγουρα θα βάλει δύσκολα στην ομάδα του Σιμεόνε που λογικά δεν θα ξεμυτίσει από την αρχή του ματς.

Η Ατλέτικο παρά την νίκη με 2-1 επί της Πόρτο (με γκολ στο 98) δεν έπεισε με την απόδοση της, με εμφανές πρόβλημα και πάλι στην δημιουργία. Για ακόμα μια φορά θα στηριχτεί στην ανασταλτική λειτουργία αλλά ακόμα και με την Πόρτο, δέχτηκε αρκετές φάσεις (και ενώ ο αντίπαλος έπαιζε και με παίκτη λιγότερο).

Θεωρώ ότι το σετ των αποδόσεων θα έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένο, με τον άσο της Λεβερκούζεν να αγγίζει σχεδόν τον τριπλασιασμό, οπότε αξίζει το ρίσκο σε μονό αποδεκτό.

Λεβερκούζεν-Ατλέτικο Μαδρ. 1 (2.90)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr