Λαβράκιας

Ισοφαρίζει η Μπασκόνια!

Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 - 17:41

Για τα πλέι-οφ της Ισπανικής Λίγκας, η Μπανταλόνα υποδέχεται την Μπασκόνια.

Ισοφαρίζει η Μπασκόνια!

Στο πρώτο παιχνίδι στην χώρα των Βάσκων, η Μπανταλόνα έκανε την έκπληξη και πήρε προβάδισμα στην σειρά με 1-0. Η πρόκριση από τα προημιτελικά κρίνεται στις δυο νίκες και πλέον η Μπασκόνια είναι με την πλάτη στον τοίχο.

Φυσικά η Μπασκόνια είναι ανώτερη ομάδα σε όλους τους τομείς και παράλληλα από τις λίγες που μπορούν να κοντράρουν τα φαβορί, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

Μιλάμε εξάλλου για μια από τις καλύτερες επιθέσεις στην Ευρώπη, κάτι που απέδειξε και στην Ευρωλίγκα όπου έχασε ουσιαστικά την πρόκριση στα πλέι-οφ κυριολεκτικά την τελευταία αγωνιστική (ηττήθηκε στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό).

Χωρίς περιθώρια λοιπόν η Μπασκόνια που θα μπει δυνατά στο ματς και θα επιδιώξει να πάρει προβάδισμα εξ’ αρχής. Το διπλό από το πρώτο ημίχρονο, ξεπερνάει τον διπλασιασμό.

Παράλληλα και η Μπανταλόνα είναι ομάδα που σκοράρει πολύ και πιθανόν το παιχνίδι να κριθεί σε υψηλό σκορ. Σε εξαιρετική απόδοση και η νίκη της Μπασκόνια σε συνδυασμό με το over.

Μπανταλόνα-Μπασκόνια 2/2 (2.02)

Μπανταλόνα-Μπασκόνια 2+Over 170,5 (3.05)

Οι προσφορές δεν σταματούν ποτέ στο Pamestoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr