Λαβράκιας

Στο 4.00 από ημίχρονο η Νιουκάστλ

Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2023 - 12:59

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Νιουκάστλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Εβερτον.

Στο 4.00 από ημίχρονο η Νιουκάστλ

Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από δυο σπουδαίες νίκες εντός έδρας κόντρα σε Τσέλσι και Μαν. Γιουν., και θέλουν να συνεχίσουν σε αυτόν τον ρυθμό για να μπουν δυνατά στην μάχη της τετράδας.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ποιοτικά υπερέχει σε όλους τους τομείς η Νιουκάστλ, ενώ μόλις δυο φορές στην φετινή περίοδο στο πρωτάθλημα δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Από την άλλη, η Εβερτον έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, δυσκολεύεται να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα της έδρας (μόλις μια νίκη σε επτά ματς) και με την αφαίρεση δέκα βαθμών που έχει, είναι μέσα στην επικίνδυνη ζώνη, με την παραμονή να δημιουργεί άγχος.

Το διπλό λοιπόν δικαίως είναι σε αποδόσεις φαβορί αλλά παράλληλα σε καλές τιμές και αξίζει το ποντάρισμα. Για κάποιον που θέλει να πάρει κάτι περισσότερο, το διπλό από ημίχρονο είναι στο 4.00.

Εβερτον-Νιουκάστλ 2/2 (4.00)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr