Λαβράκιας

Ρίσκο με Μορεϊρένσε

Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2024 - 08:00

Στην μεγάλη κατηγορία της Πορτογαλίας, η Εστορίλ φιλοξενεί την Μορεϊρένσε.

Ρίσκο με Μορεϊρένσε

Η Εστορίλ προέρχεται από δυο αναμετρήσεις κόντρα σε Σπόρτινγκ και Πόρτο (για πρωτάθλημα και κύπελλο) όπου γνώρισε ισάριθμες ήττες και μάλιστα δέχτηκε και εννιά τέρματα συνολικά (5-1 εκτός και 0-4 εντός, αντίστοιχα).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Σίγουρα η αυτοπεποίθηση δεν είναι και στα καλύτερα επίπεδα, αντιμετωπίζοντας μια Μορεϊρένσε που μετά την απρόσμενη ήττα από την Κάζα Πία εντός, ψάχνει αντίδραση, έχοντας αποδείξει φέτος ικανή να διεκδικήσει με αξιώσεις, μια θέση στην 6αδα.

Οι φιλοξενούμενοι είναι πιο σταθερή σε απόδοση, ειδικά αν βρουν χώρους μπορούν να κάνουν εύκολα την ζημιά και οι γηπεδούχοι δεν φημίζονται για την σταθερότητα τους στην αμυντική τακτική.

Το διπλό σε αποδόσεις αουτσάϊντερ, αξίζει το ρίσκο καθώς αγγίζει σχεδόν τον τριπλασιασμό.

Εστορίλ-Μορεϊρένσε 2 (2.75)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr