Λαβράκιας

Ανώτερη η Αστον Βίλα

Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 - 12:19

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η Αστον Βίλα υποδέχεται την Τσέλσι.

Ανώτερη η Αστον Βίλα

Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν αξιοζήλευτη πορεία και πλέον είναι κοντά στην εξασφάλιση της 4αδας και ένα εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Φυσικά για να γίνει αυτό χρειάζονται και άλλες νίκες καθώς η Τότεναμ κυρίως την καταδιώκει και έχει και δυο παιχνίδια λιγότερο. Ο Έμερι ανανέωσε στον πάγκο των “χωριατών”, με την δουλειά του να έχει αναγνωριστεί πολύ γρήγορα.

Από την άλλη η Τσέλσι πολύ δύσκολα θα πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο καθώς έχασε και την καλή της ευκαιρία από τον τελικό του Λιγκ-Καπ (τον έχασε από την Λίβερπουλ).

Ο άσος είναι σε εξαιρετικές τιμές και αξίζει το ποντάρισμα ενώ για κάποιον που θέλει να κυνηγήσει υψηλότερη τιμή, μπορεί να συνδυαστεί και με το Over με την απόδοση να φτάνει στο 2,80 από την Betshop.

Αστον Βίλα-Τσέλσι 1+Over (2.80)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr