Μπαλαντέρ

2-3 γκολ στην Τούμπα

Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024 - 14:39

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για το αποψινό ντέρμπι Κυπέλλου στην Τούμπα

2-3 γκολ στην Τούμπα

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός θα συναντηθούν απόψε στην Τούμπα στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου. Είναι το τρίτο μεταξύ τους παιχνίδι φέτος και θα ακολουθήσουν άλλα τρία: Η ρεβάνς σε μία εβδομάδα και οι δύο αγώνες στα πλέι οφ.
Στην πρόσφατη συνάντηση τους στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ νίκησε στην Τούμπα, ενώ το ματς του πρώτου γύρου στην Λεωφόρο είχε λήξει ισόπαλο, με τον Παναθηναϊκό να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις. Ο ΠΑΟΚ θα έχει την υποστήριξη των φιλάθλων του, καθώς άνοιξαν και πάλι τα γήπεδα για τον κόσμο και δύσκολα θα τελειώσει κάτι απόψε σε ό,τι αφορά στην πρόκριση, που λογικά θα κριθεί στον επαναληπτικό.
Και τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια φέτος είχαν γκολ και σκόραραν και οι δύο ομάδες. Το G/G το βρίσκουμε σε απόδοση 1.80, καλύτερη είναι η απόδοση και του επίσης πιθανού 2-3 γκολ, που μας έχει πληρώσει πολλές φορές φέτος σε ντέρμπι.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΑΟΚ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ- 1.95

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr