Μπαλαντέρ

Νίκη ΠΑΟ και γκολ

Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2024 - 12:32

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τα σημερινά παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ

Νίκη ΠΑΟ και γκολ

Η 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα γίνει σε τρεις δόσεις και το πρόγραμμα σήμερα περιλαμβάνει δύο παιχνίδια.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Πριν πάμε στην ανάλυση των αγώνων, υπενθυμίζουμε ότι πλέον θα υπάρχει κόσμος στις εξέδρες σε όλα τα ματς. Στην Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός με πολύ καλή ψυχολογία μετά τη νίκη στην Τούμπα για το Κύπελλο υποδέχεται την εξαιρετική Λαμία, η οποία έχει εδραιωθεί στην πρώτη εξάδα. Οι «πράσινοι» έχουν επτά σερί νίκες στο γήπεδο τους στο πρωτάθλημα, οι φιλοξενούμενοι έχουν τέσσερις σερί νίκες, κάνοντας ρεκόρ και είναι αήττητοι στους τέσσερις τελευταίους εκτός έδρας αγώνες. Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί και η νίκη του μπορεί να συνδυαστεί με το over 1,5 γκολ.

Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος έχει μείνει ουσιαστικά εκτός στόχων, αλλά μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες ψάχνει ένα καλό αποτέλεσμα. Ο Άρης έχει ρίξει το βάρος στο Κύπελλο και είναι φανερό στα τελευταία ματς στο πρωτάθλημα, αλλά είναι αήττητος στους επτά τελευταίους εκτός έδρας αγώνες του στις δύο διοργανώσεις. Το ματς προσφέρεται για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Για τα υπόλοιπα παιχνίδια θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση αύριο. Ως μία… πρόγευση, στον αγώνα της ΑΕΚ με την Κηφισιά θα ζητήσουμε τον «άσο» από ημίχρονο σε συνδυασμό με το over 2,5 γκολ, στο ματς του Βόλου με τον ΠΑΣ υπάρχει μπόλικη ισοπαλία, στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό η επιλογή μας θα είναι το 2-3 γκολ, ενώ στα παιχνίδια της Δευτέρας (ΟΦΗ- Πανσερραϊκός, Αστέρας Τρίπολης- Παναιτωλικός), οι γηπεδούχοι θα έχουν τον πρώτο λόγο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΛΑΜΙΑ 1 & OVER 1,5- 1.54
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ- ΑΡΗΣ G/G- 1.80

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr