Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Πολλές οι επιλογές στη "διαβολοβδομάδα"

Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 - 13:52

Με ένα κλασικό Ευρωπαϊκό κουπόνι και αυτή την εβδομάδα και ενώ πάμε στο τέλος της χρονιάς και με την Ευρωλίγκα να κυριαρχεί φυσικά με διπλή αγωνιστική και με σημαντικά ματς για τους "αιωνίους"!

Πολλές οι επιλογές στη

Και μετά από ένα καλό σχετικά ΠΣΚ που πέρασε αέρας το βασικό μας σημείο, ο άσος της Μπεσίκτας όπως τα είχαμε πει ακόμα και σαν νίκη! Φυσικά έχουμε όλες τις άλλες διοργανώσεις στην Ευρώπη.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Όπως έχουμε πει στοιχηματικά στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Γιούροκαπ δεν μου αρέσει και πολύ το ποντάρισμα μιας και έχουμε πολλές εκπλήξεις αφού στην αρχή ειδικά οι καλές ομάδες δεν δίνουν και τόση σημασία. Βέβαια στο Τσάμπιονς Λιγκ είμαστε στην τελευταία αγωνιστική της 1ης φάσης και πολλές ομάδες έχουν κίνητρο. Η ΑΕΚ είναι αδιάφορη ως σίγουρα πρώτη και ο ΠΑΟΚ βολεύεται με ήττα ακόμα και με 10π για την 2η θέση! Ο Άρης έχει την καλύτερη άμυνα στο Γιούροκαπ αλλά δεν σκοράρει. Πάει στη Τουρκία για το ματς με την κακή φέτος Τουρκ που όμως δείχνει σημάδια βελτίωσης και θέλει προσοχή.

Πάμε Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός είναι η κλασική ομάδα του άντερ στην Ευρωλίγκα έχοντας μια εξαιρετική άμυνα αλλά και την χειρότερη επίθεση της διοργάνωσης με 76π! Και μετά την ήττα με την Βαλένθια μέσα έχει και γκρίνια. Πάντως θα είναι για πρώτη φορά πλήρης και αν και η Βίρτους εντυπωσιάζει με 10-4 και στην 2η θέση(!) δεν είναι κάτι ιδιαίτερο καθώς είναι γερασμένη ομάδα και έχει κάνει υπέρβαση. Ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει το ντέρμπι.

Ο ΠΑΟ πάει στο Πριγκιπάτο χωρίς άγχος. Αν και δεν παίζει καλά εκτός έδρας έχει πάρει τα ματς με πρέπει με την ποιότητα που έχει και θέλει το κάτι παραπάνω και ένα μεγάλο διπλό πλέον! Η Μονακό δεν τρομάζει αλλά είναι πολύ δεμένη και αθλητική. Πάντως έχει τύχη ο Παναθηναϊκός. Προσέχουμε το ντεφορμάρισμα της Μπαρτσελόνα. Τρομερή η Ρεάλ. Πάλι με μισή ομάδα η Εφές που παλεύει πάντως!

Εμείς θα είμαστε και στο www.tostoixima.gr με φρέσκα προγνωστικά και λάιβ στα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στην Ευρωλίγκα και με μπασκετική ανάλυση. Και ασφαλώς μην χάνετε πλήρη ανάλυση για πριν και μετά με το Podcast στην ίδια ιστοσελίδα ! Και το Τικ Τοκ για πιο άμεσα μετά τα ματς και πριν και στοιχηματικά! Τι κρατάμε; Την Τρίτη άσοι Φάλκο, Κλουζ, Ρίτας, Γκραν Κανάρια και άντερ Άρης. Ευρωλίγκα διπλά Μπασκόνια, Ολυμπιακός. Στο ΝΒΑ Τρίτη άσο Ν. Ορλεάνη, Μπακς και διπλό Σανς. Την Τετάρτη όβερ Παρί και άσο Μπάγερν που δείχνει από τα καλύτερα σημεία με τις απουσίες της Εφές!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr