Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Μπορούν οι ελληνικές ομάδες!

Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2024 - 13:32

Καλή χρονιά και πάλι! Καλή χρονιά να είναι το 2024 με υγεία, ευλογία, ευτυχία, αγάπη, ειρήνη και ότι καλό για τον καθένα. Η υγεία είναι το σημαντικότερο και κάθε μέρα που ξυπνάμε έστω και γενικά καλά είναι ένα δώρο, μην το ξεχνάμε. Και φυσικά για να πάμε και στα δικά μας τα στοιχηματικά και τύχη!

Μπορούν οι ελληνικές ομάδες!

Και η χρονιά αρχίζει με τον δεύτερο γύρο και με διπλή αγωνιστική στην Ευρωλίγκα και σημαντικά ματς! Οι ελληνικές ομάδες πάνε καλά και έχουν σημαντικά ματς ο Ολυμπιακός μέσα και ο ΠΑΟ έξω. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το προβληματικό Μιλάνο από το οποίο είχε χάσει στο τέλος και εύκολα στην Ιταλία με 65-53! Ο Ολυμπιακός πλήρης (καθώς δεν είχε κάτι σοβαρό ο Γουόκαπ και μπαίνει και ο Μήτρου Λονγκ) και με βάθος πια θέλει να κάνει αντεπίθεση.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Το Μιλάνο περίεργο και ικανό για το καλύτερο και το χειρότερο. Αν και χωρίς τους δύο σκόρερ των 35π μαζί( Μίροτιτς-Σιλντς) έχει πρόσφατα διπλό στην Βαρκελώνη και περίπατο με τη Μπασκόνια στην Ιταλία την περασμένη εβδομάδα και θέλει προσοχή. Σχετικά εύκολα πιστεύω ο Ολυμπιακός.

Ο Παναθηναϊκός με ψυχολογία και φόρμα πάει στην Βιτόρια για το διπλό. Η Μπασκόνια βγάζει μια κούραση μετά το 7/8 με τον Ιβάνοβιτς στον πάγκο όταν ανέλαβε μετά την αρχή και έτσι ο ΠΑΟ μπορεί να κερδίσει καθώς είναι πιο κλασάτος και γεμάτος. Κλειδί η άμυνα στο τρίποντο. Με μόλις 3/17 στο Μιλάνο την περασμένη εβδομάδα, η καυτή Μπασκόνια σκοράρισε μόλις 67π!

Στα άλλα ματς προσέχουμε ότι η Φενέρ με Σάρας πια έχει 4/4. Νέος κόουτς ο Τρινκέρι στην Ζάλγκιρις και γκρίνιες για Γκριμάου στην Μπάρτσα που κάνει κοιλιά και Ποτζέκο(;) στην Βιλερμπάν που παραμένει χωρίς νίκη εντός! Ανοιχτό το Ισπανικό Κλάσικο και όχι τόσο φαβορί η Ρεάλ. Προσοχή την Πέμπτη το Φενέρ-Μακάμπι θα γίνει στην Λιθουανία!

Εμείς θα είμαστε και στο www.tostoixima.gr με φρέσκα προγνωστικά και λάιβ στα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στην Ευρωλίγκα και με μπασκετική ανάλυση. Και ασφαλώς μην χάνετε πλήρη ανάλυση για πριν και μετά με το Podcast στην ίδια ιστοσελίδα! Και το Τικ Τοκ για πιο άμεσα μετά τα ματς και πριν και στοιχηματικά!

Στο Τσάμπιονς Λιγκ πλέι οφ στις δύο νίκες για την πρόκριση στους 16 που είναι ήδη η ΑΕΚ. Μπορούν διπλό Περιστέρι και Προμηθέας αν και έχουν δύσκολες αποστολές ενώ και ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσέξει με την Τόφας εντός. Τι κρατάμε; Ευρωλίγκα στα πρώτα ματς νίκες Φενέρ-Ζάλγκιρις ή και άσους. Και Παρτίζαν-Ολυμπιακό (και προς άσο). Ασο Ουλμ στην Γερμανία. Στο ΝΒΑ την Τρίτη άσο Μέμφις, Ν.Ορλεάνη, Σακραμέντο. Στο Γιούροκαπ όβερ και άσο Χάποελ Τελ Αβίβ. Για καλές τιμές διπλά Μονακό, Παναθηναϊκό, Μπάγερν, Εφές!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr