Ο Παίκτης

Ντάνταλκ και Λόνγκφορντ!

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 - 13:31

Η Μόντζα με επιβεβαίωσε στο κουπόνι της Πέμπτης ενώ η Σίβασπορ κατέκτησε το Κύπελλο Τουρκίας αλλά με νίκη στην παράταση. Στο πρόγραμμα της Παρασκευής οι επιλογές είναι ελάχιστες αλλά παρόλα αυτά αξίζει το ρίσκο η Ντάνταλκ και η Λόνγκφορντ σε Α και Β Ιρλανδίας αντίστοιχα.

Ντάνταλκ και Λόνγκφορντ!

Η Ντάνταλκ υποδέχεται την Σεντ Πάτρικς στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α Ιρλανδίας και ο άσσος που προσφέρεται κατά μέσο όρο σε τιμή 2,15 έχει καλή τύχη με βάση τα παρακάτω δεδομένα. Η ομάδα του Στέφεν Ο' Ντόνελ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και τρέχει αήττητο σερί έξι αγώνων με 5 νίκες και 1 ισοπαλία από τις 22 Απριλίου και μετά. Η Ντάνταλκ παραμένει άτρωτη στο "Οριέλ Παρκ" με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες (18-6 γκολ)! Στην αντίπερα όχθη η Σεντ Πάτρικς έχει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες στα 6 τελευταία της ματς και δεν πείθει. Η Ντάνταλκ διαθέτει επίθεση… φωτιά με τους Χόμπαν (8 γκολ), Μπράντλεϊ (4 γκολ), Κέλι (4 γκολ) και μπορεί να πάρει μία ακόμη νίκη.

Στο πρωτάθλημα της Β Ιρλανδίας διεξάγεται η 16η αγωνιστική και θα εστιάσω στην αναμέτρηση Κομπ Ράμπλερς - Λόνγκφορντ Τάουν όπου θα ρισκάρω στο διπλό. Η Κομπ Ράμπλερς απογοητεύει με 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 10 ήττες (17-35 γκολ) ενώ στα 10 τελευταία της ματς έχει 1 μόλις νίκη, 2 ισοπαλίες και 7 ήττες. Η Λόνγκφορντ έχει 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα στα 4 πιο πρόσφατα ματς ενώ εκτός έδρας είναι ανταγωνιστική με 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί ήδη μια φορά στο φετινό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στις 12/04/22 Λόνγκφορντ - Κόμπ Ράμπλερς 2-0!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΝΤΑΝΤΑΛΚ - ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ 1 (2,15)

ΚΟΜΠ ΡΑΜΠΛΕΡΣ - ΛΟΝΓΚΦΟΡΝΤ ΤΑΟΥΝ 2 (1,90)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr