Ο Παίκτης

ΑΕΚ και Έβερτον!

Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 - 16:41

Τα Κύπελλα Αγγλίας και Ελλάδας ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα και θα ρισκάρω στον άσσο της Έβερτον και στο διπλό της ΑΕΚ!

ΑΕΚ και Έβερτον!

Αγώνας ρεβάνς για τον τρίτο γύρο στο Κύπελλο Αγγλίας είναι αυτός ανάμεσα σε Έβερτον και Κρίσταλ Πάλλας στο «Γκούντισον Παρκ» του Λίβερπουλ. Στο πρώτο ματς στο «Σέλχαστ Παρκ» Κρίσταλ Πάλας – Έβερτον 0-0. Η Έβερτον στο τελευταίο της παιχνίδι την περασμένη Κυριακή αναδείχθηκε ισόπαλη δίχως γκολ (0-0) κόντρα στην Άστον Βίλλα και έδειξε σε καλή κατάσταση. Οι «εφοπλιστές» έχουν τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες (μία στο Λιγκ Καπ) και τρεις ήττες στα δέκα τελευταία τους ματς από τις 2 Δεκεμβρίου και μετά. Στην αντίπερα όχθη η Κρίσταλ Πάλας έχει μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες επίσης στα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια και δεν παρέχει καμία εμπιστοσύνη. Υπέρ της Έβερτον και η παράδοση. Συγκεκριμένα η Έβερτον μετρά τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες στα τελευταία πέντε ματς με την Κρίσταλ Πάλλας από τις 19/05/22 και μετά. Γενικότερα η Έβερτον μετρά πέντε νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία έξι παιχνίδια της με την Κρίσταλ Πάλας από τις 10/02/2018 και μετά.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Άρης και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στον αγώνα ρεβάνς της φάσης των «16» στο Κύπελλο Ελλάδας. Στο πρώτο ματς την περασμένη εβδομάδα ΑΕΚ – Άρης 0-0. Αυτή την φορά δεν υπάρχει περιθώριο αποτυχίας για καμία ομάδα. Η ΑΕΚ έχει το προβάδισμα αφού είναι ανώτερη σε όλα. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα προέρχεται από ισοπαλία 2-2 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και έδειξε σε καλή κατάσταση. Ο Άρης διέλυσε 4-0 τον Παναιτωλικό και επίσης έδειξε σε φόρμα αλλά άλλο πράγμα ο Παναιτωλικός και άλλο πράγμα η ΑΕΚ. Η νταμπλούχος Ελλάδας έχει πάρει τον αέρα του Άρη και συγκεκριμένα τρέχει αήττητο σερί έξι αγώνων με πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Πέρσι η ΑΕΚ νίκησε τέσσερις φορές τον Άρη 3-0 και 3-1 εντός έδρας και 2-0 και 2-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Φέτος στις 4 Δεκεμβρίου 2023 ΑΕΚ – Άρης 1-0! Το διπλό προσφέρεται στο ελκυστικό 1,95 και αν μη τι άλλο αξίζει το ρίσκο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Έβερτον – Κρίσταλ Πάλλας 1 (2,00)

Άρης – ΑΕΚ 2 (1,95)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.