Αλέξανδρος Χρηστάκος

Ο άσος της Κολόν και η ανεβασμένη Φλαμένγκο

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022 - 13:59

Το Κόπα Λιμπερταδόρες έχει καλές ευκαιρίες για στοίχημα όπως αυτά που θα γίνουν ξημερώματα Πέμπτης (7/7)

Ο άσος της Κολόν και η ανεβασμένη Φλαμένγκο

Η Αργεντινή έχει δύο εμφυλίους που συγκεντρώνουν πάνω τους τα βλέμματα. Μάλιστα αν βάλει κανείς και τον αποκλεισμό της Μπόκα Τζούνιορς, από την Κορίνθιανς, πάμε για άλλες δύο ομάδες της χώρας που θα μείνουν εκτός.

Ο αποκλεισμός της Μπόκα ήρθε μέσα στο Μπομπονέρα, στα πέναλτι, από την Κορίνθιανς. Μια πρόβλεψη που την είχε δώσει το stoixima.gr.

Πάμε στα αποψινά με την Κολόν να υποδέχεται την Ταγέρες. Το πρώτο ματς ήρθε ισόπαλο 1-1. Καλύτερη ήταν η εικόνα της Κολόν.

Με νίκες έβγαλε τα 4 τελευταία εντός στη διοργάνωση, όπου ήταν γκολ - γκολ. Γενικά η ομάδα του Φαλσιόνι έχει δώσει έμφαση στην διοργάνωση. Και η δυναμική της έδρας θα παίξει τον ρόλο της.

Παράλληλα είναι και πιεσμένη για να πάρει την πρόκριση. Καθώς στα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις έχει 1 ισοπαλία.

Η Ταγέρες του Πορτογάλου Πέντρο Καϊξίνια δείχνει μια συνέπεια στο Λιμπερταδόρες. Αλλά έχει μια νίκη και μια ισοπαλία στις τέσσερις τελευταίες εξορμήσεις στη διοργάνωση. Η ιδιαιτερότητα του εμφυλίου είναι αυτή που την χαλάει, αφού δεν είναι μαθημένη σε τέτοια ματς.

Ο άσος είναι πάνω από 2,00 και αξίζει το ποντάρισμα.

Βρίσκει ρυθμό η Φλαμένγκο

Η Φλαμένγκο υποδέχεται την Τολίμα την οποία νίκησε 1-0 στο πρώτο ματς. Ήταν και η μεγάλη νίκη που ήθελε η ομάδα του Ντοριβάλ Τζούνιορ. Θυμίζω πως το σετ αποδόσεων στο πρώτο ματς ήταν πολύ υπέρ της Τολίμα. Και είχαμε επισημάνει πως δεν είναι σωστό αυτό.

Η δουλειά του Ντοριβάλ Τζούνιορ στην ομάδα, μετά από 1,5 μήνα παρουσίας στον πάγκο, άρχισε να φαίνεται. Με νίκες έβγαλε τα 3 τελευταία σε όλεςτις διοργανώσεις, μετά το εκτός 2-1 επί της Σάντος για το πρωτάθλημα.

Παράλληλα είναι αήττητη ατα 9 τελευταία εντός στο Λιμπερταδόρες ενώ με νίκες έβγαλε τα 5 πιο πρόσφατα.

Αξίζει το ρίσκο σε σκορ 2-0 (στο 6,90), μπορούμε να πάμε και στην πιο ασφαλή πρόταση που είναι άσος με over 2,5 γκολ που είναι στο 1,88.


ΠΡΟΤΑΣΗ
ΚΟΛΟΝ - ΤΑΓΕΡΕΣ 1
ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ - ΤΟΛΙΜΑ 1&OVER 2,5 γκολ ή σκορ 2-0

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr