Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα με Ευρωλίγκα

Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023 - 13:42

Στο Βελιγράδι, Μακάμπι και Μπαρτσελόνα μπορούν να οδηγήσουν το παιχνίδι σε υψηλό σκορ ενώ η Βαλένθια θα παλέψει στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Δυάδα με Ευρωλίγκα

Για την 10η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ υποδέχεται στο Βελιγράδι (παίζει εκεί τα παιχνίδια της και μάλιστα κεκλεισμένων των θυρών λόγω της εμπόλεμης ζώνης στην χώρα της) την Μπαρτσελόνα. Και οι δυο πλευρές προέρχονται από δύσκολες νίκες εντός κόντρα σε Φενερμπαχτσέ και Βαλένθια αντίστοιχα. Ομάδες πάντως που αρέσκονται σε γρήγορο ρυθμό, με επιθέσεις εντός 15 δευτερολέπτων, δηλαδή θέλουν αρκετές κατοχές στο παιχνίδι τους. Αποτέλεσμα αυτού είναι και ότι συνήθως οδηγούν το σκορ σε υψηλά επίπεδα. Με το παραπάνω δεδομένα και το γεγονός ότι έχουν αρκετούς παίκτες με έφεση και στο μακρινό σουτ, το over 163,5 είναι σε απόδοση 1.85.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Από την Ευρωλίγκα και πάλι, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Βαλένθια. Οι “πράσινοι” δίνουν τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι εντός έδρας, προέρχονται από τρεις διαδοχικές νίκες στην διοργάνωση και έχουν σούπερ ψυχολογία. Ο κόσμος στηρίζει απόλυτα την ομάδα του Αταμάν και θεωρητικά με την πάροδο του χρόνου μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερο μπάσκετ. Από την άλλη η Βαλένθια στα δυο τελευταία παιχνίδια με Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα ηττήθηκε στο τέλος οριακά, δείχνοντας από την αρχή της χρονιάς πολύ μαχητική και ικανή για ζημιές. Δεν θα είναι εύκολο το ματς για τον Παναθηναϊκό που σαφώς έχει τον πρώτο λόγο αλλά θα προτιμήσουμε το χάντικαπ στο +6,5 της Βαλένθια στο 1,85.

Μακάμπι Τ.Α-Μπαρτσελόνα Over 163,5 1.85

Παναθηναϊκός-Βαλένθια 2 (+6,5) 1.85

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.