Μάκης Κασσαλιάς

Τελείωσαν τα ψέματα στην MLS

Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 - 17:10

Αφθονες ως είθισται οι επιλογές μας, κλασικά θα στηριχτώ στην αγγλική Λιγκ2 και στην MLS.

Τελείωσαν τα ψέματα στην MLS

Ξεκίνημα από το νησί, όπου κυκλώνω τον χαμηλό αλλά φαινομενικά ασφαλή άσο στο Εξετερ-Καρλάιλ. Σε τρομερή κατάσταση βρίσκονται οι «Ελληνες» τρέχοντας αήττητο σερί 19 αγώνων (8-11-0) σε όλες τις διοργανώσεις (ρεκόρ συλλόγου) και φιγουράρουν στις θέσεις απευθείας ανόδου. Τα τελευταία χρόνια η Εξετερ πάντα βρίσκεται στη μάχη ανόδου αλλά στο τέλος κάνει μία.. τρύπα στο νερό. Φέτος δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ για την άνοδο και κόντρα στην αδύναμη Καρλάιλ δεν προβλέπεται να στραβοπατήσει. Δέκα αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-4-6) συμπλήρωσαν οι φιλοξενούμενοι και ήδη εμπλέκονται στη μάχη υποβιβασμού, φαντάζει πολύ δύσκολο να πάρουν αποτέλεσμα σε αυτή την έδρα.


Στις Ηνωμένες Πολιτείες διεξάγεται ο πρώτος γύρος των πλέι οφ, με τα έξι ζευγάρια να διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε μάχες δίχως αύριο. Καθώς πρόκειται για μονά ματς, με παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί. Στο Φιλαδέλφεια-ΝΥ Ρεντ Μπουλς επιλέγω τον άσο, παρότι οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν την κανονική διάρκεια της σεζόν σε πολύ καλή κατάσταση. Ιδιαίτερα αποτελεσματική στην Πενσιλβάνια η Φιλαδέλφεια, με έντεκα νίκες σε 17 ματς, έχει το πάνω χέρι κόντρα στη Νέα Υόρκη που πάντα κάτι της λείπει στα πλέι οφ για να φτάσει μέχρι τέλους.


Στο Κάνσας-Βανκούβερ, πάω με τον συνδυασμό άσου και over. Στα φαβορί για τον τίτλο συγκαταλέγεται και φέτος το πολύ δυνατό Κάνσας, που ιδιαίτερα μπροστά στο κοινό του δεν χαρίζεται. Μπορεί το Βανκούβερ να είχε παρουσία καλύτερη των προσδοκιών, αλλά πλέον ο βαθμός δυσκολίας μεγαλώνει πολύ. Επιθετικές ομάδες και οι δύο, το Κάνσας έχει την πιο παραγωγική γραμμή κρούσης της Δύσης ενώ το Βανκούβερ μετράει επτά συνεχόμενα γκολ-γκολ.


Κλείσιμο με τον άσο στο Πόρτλαντ Τάιμπερς-Μινεσότα. Διαχρονικά πολύ δυνατό το Πόρτλαντ στο Ορεγκον, βρίσκεται σε καλή κατάσταση με τρεις απανωτές νίκες και περιμένω να επιβάλλει τον… νόμο του απέναντι σε έναν αντίπαλο υπολογίσιμο μεν αλλά όχι κάτι τρομερό.

283. Εξετερ-Καρλάιλ 1 1.68

374. Φιλαδέλφεια Γ.-ΝΥ Ρεντ Μπουλς 1 2.08

390. Κάνσας-Βανκούβερ 1&over 2.30

562. Πόρτλαντ Τάιμπερς-Μινεσότα 1 1.94

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr