Μάκης Κασσαλιάς

Τριάδα από το US Open Cup

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 - 13:58

Ευκαιρίες προκύπτουν στη φάση των «16» του κυπέλλου ΗΠΑ, όπως η νίκη του Σαν Χοσέ στο Σακραμέντο.

Τριάδα από το US Open Cup

Περιορισμένο το πεδίο δράσης μας την Τετάρτη τριήμερο, θα επικεντρωθώ στο κύπελλο Ηνωμένων Πολιτειών όπου διεξάγεται η φάση των «16». Πρώτη επιλογή, ο συνδυασμός άσου και over στο Ορλάντο-Ιντερ Μαϊάμι. Αρκετά ποιοτικό σύνολο τα «λιοντάρια», σε κάθε περίπτωση ανώτερο από την ομάδα του Φιλ Νέβιλ, που εκτός έδρας χάνει πολύ από την όποια δυναμική της. Εχει μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα το Ορλάντο, αν και αμυντικά δεν είναι στο ίδιο επίπεδο. Εκτιμώ πως οι φιλοξενούμενοι θα βρουν έστω ένα γκολ, όμως δύσκολα θα γλιτώσουν την ήττα.

Επόμενη στάση Νέα Υόρκη, όπου οι Ρεντ Μπουλς φιλοξενούν την Σάρλοτ. Οι φιλοξενούμενοι αποτελούν την νέα είσοδο της MLS και τα πρώτα τους δείγματα είναι αρκετά ενθαρρυντικά, τουλάχιστον σε ότι αφορά το επιθετικό κομμάτι. Η Νέα Υόρκη έχει εμφανίσει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, καθώς εκτός έδρας «πετάει» (πέντε διπλά σε επτά ταξίδια) αντιθέτως μπροστά στο κοινό της δεν έχει νίκη (0-4-2)! Θεωρώ πως η Σάρλοτ θα βάλει δύσκολα στον αντίπαλο της και αναμένεται θεαματικό ματς, με γκολ εκατέρωθεν συν ακόμη ένα για να επαληθευτεί ο εν λόγω συνδυασμός.

Με το διπλό θα πάω στο Σακραμέντο Ριπάμπλικ-Σαν Χοσέ. Οι γηπεδούχοι αγωνίζονται στην δεύτερη κατηγορία και σίγουρα θα βάλουν τα δυνατά τους για να αφήσουν εκτός συνέχειας μία ομάδα της «ελίτ», αλλά αυτό δύσκολα θα συμβεί. Καθώς το Σαν Χοσέ μπορεί να μην συγκαταλέγεται στις μεγάλες δυνάμεις της χώρας, όμως βρίσκεται σε καλή κατάσταση τρέχοντας τεσσάρων αγωνιστικών (με δύο νίκες), ενώ στον προηγούμενο γύρο έκανε την έκπληξη αποκλείοντας εκτός έδρας το Σιάτλ.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

Ορλάντο-Ιντερ Μαϊάμι 1&over 2.40
ΝΥ Ρεντ Μπουλς-Σάρλοτ G&over 2.15
Σακραμέντο Ριπάμπλικ-Σαν Χοσέ 2 2.02

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr