Μάκης Κασσαλιάς

Καρέ επιλογών στην Λιγκ2

Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2023 - 14:29

Στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας θα επικεντρωθώ το Σάββατο

Καρέ επιλογών στην Λιγκ2

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η δράση σε κάθε γωνιά της γης πλέον, μετά και την έναρξη των λάτιν πρωταθλημάτων. Πάντως θα στηριχτώ για ακόμη μία φορά στην αγαπημένη Λιγκ, από όπου αντλώ και τις τέσσερις επιλογές μου. Πρώτη.. στάση στο Νιούπορτ της Ουαλίας, όπου οι προβληματικοί γηπεδούχοι αναμένεται να τα βρουν σκούρα και με αντίπαλο την Σουίντον, υπέρ της οποίας και θα ρισκάρω σε τιμές αουτσάιντερ. Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η Νιούπορτ κινδυνεύοντας πλέον ακόμη και με υποβιβασμό, έχοντας την δεύτερη χειρότερη επίδοση εντός έδρας ενώ κράτησε ανέπαφη εστία μόνο στα έξι από τα 35 ματς της τρέχουσας σεζόν. Η Σουίντον μπορεί να μην εντυπωσιάζει ακριβώς, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι μία πιο ισχυρή και φιλόδοξη ομάδα, που εποφθαλμιά άνοδο (κυρίως μέσων των πλέι οφ). Λάθος κατ΄ εμέ να προσφέρεται ως φαβορί η Νιούπορτ και δεν θα το προσπεράσω.

Στο Καρλάιλ-Χάρογκειτ, θα εμπιστευτώ τους γηπεδούχους συνδυαστικά με over 1,5. Από το καλό στο καλύτερο οδεύει η Καρλάιλ, με έξι νίκες στις επτά τελευταίες αγωνιστικές σκαρφάλωσε πλέον στις θέσεις απευθείας ανόδου, εκεί όπου ουδείς θα περίμενε ακόμη και να διεκδικήσει θέση στα πλέι οφ. Η ψυχολογία είναι στα ύψη, εντός έδρας είναι πολύ αποτελεσματική και αποτελεί γκραν φαβορί κόντρα στην Χάρογκειτ που δεν είναι σε καλή κατάσταση, με σερί 0-2-3 (μετά από τρεις απανωτές νίκες) δεν μπορεί να ξεφύγει αισθητά από τις τελευταίες θέσεις.

Γκολ-γκολ θα παίξω στο Κρου-Γκρίμσμπι. Αν και οι γηπεδούχοι είναι κάπως «δυσκοίλιοι» στο σκοράρισμα και κάποιες φορές «κολλούν» επιθετικά, περιμένω να βρουν δίχτυα απέναντι στην ευάλωτη άμυνα της Γκρίμσμπι, η οποία από την πλευρά της βασίζεται περισσότερο στην επίθεση και αναμένεται να σκοράρει έστω μία φορά.

Τέλος, στο Σάλφορντ-Ροτσντέιλ κυκλώνω τον άσο. Ασταθής αλλά επικίνδυνη η Σάλφορντ, χρειάζεται τους βαθμούς στην προσπάθεια να μπει στα πλέι οφ και το πιθανότερο είναι να τους πάρει. Ολο και σε πιο δύσκολη θέση έρχεται η ουραγός της κατηγορίας, δύσκολα θα αποφύγει την τέταρτη συνεχόμενη ήττα.

ΠΡΟΤΑΣΗ

179. Νιούπορτ-Σουίντον 2 2,77

243. Καρλάιλ-Χάρογκειτ 1&over 1,5 2,00

245. Κρου-Γκρίμσμπι G 1,77

250. Σάλφορντ-Ροτσντέιλ 1 1,98

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr