Μάκης Κασσαλιάς

Με κεκτημένη ταχύτητα η Λανς

Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023 - 13:16

Να πλησιάσει ακόμη περισσότερο τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ καλείται η φουλ φορμαρισμένη Λανς κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά Ρεμς.

Με κεκτημένη ταχύτητα η Λανς

Στο κυπριακό πρωτάθλημα, η Ενωση Νέων Παραλιμνίου παίζει το τελευταίο της χαρτί για παραμονή υποδεχόμενη τον κατά 99% καταδικασμένο σε υποβιβασμό Ολυμπιακό Λευκωσίας. Με δύο κολλητά τρίποντα το Παραλίμνι μείωσε την απόσταση από την σωτηρία στους τέσσερις βαθμούς, αλλά αυτό δεν θα έχει την παραμικρή σημασία αν δεν τα καταφέρει και στο σημερινό. Περιμένουμε από τους γηπεδούχους να σταθούν στο ύψος τους σε αυτόν τον τελικό.

Στο Σαμπιονά, θα εμπιστευτώ την Λανς απέναντι στην Ρεμς, με τον άσο αναμενόμενα χαμηλά πάντως και θα τον συνδυάσω με over 1,5. Η Λανς πανηγύρισε σπουδαίο διπλό επί της Μαρσέιγ και έχει σχεδόν τσεκάρει το εισιτήριο απευθείας για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ηταν η έβδομη νίκη στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές για την ομάδα του Φρανκ Χάισε, βασικό ατού της οποίας είναι η ισχυρότερη έδρα της κατηγορίας (μόλις μία ήττα σε 17 ματς). Ιδανικό θύμα η αδιάφορη βαθμολογικά Ρεμς, θα είναι πολύ μεγάλη έκπληξη να μην επαληθευτεί ο άσος.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ενωση Ν.Π.-Ολυμπιακός Λευκωσίας 1 1,90

Λανς-Ρεμς 1&over 1,5 1,80

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr