Μάκης Κασσαλιάς

Ξεσπάει η ΑΕΚ, κούπα για Παρί

Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου 2024 - 13:32

Η άνετη νίκη της Ενωσης επί του Βόλου και η κατάκτηση του γαλλικού Σούπερ Καπ από την Παρί θα μας οδηγήσουν σε νέο ταμείο.

Ξεσπάει η ΑΕΚ, κούπα για Παρί

Στα δικά μας και στο ΑΕΚ-Βόλος περιμένω το λογικό, ήτοι μία μάλλον εύκολη και ευρεία νίκη των «κιτρινόμαυρων». Κάθε λάθος στο εξής απαγορεύεται για την νταμπλούχο, οι γκέλες της έχουν ξεπεράσει το… επιτρεπτό όριο και δεν την παίρνει να χάσει κι άλλους βαθμούς σε τέτοια ματς. Μετά τις ισοπαλίες σε Αγρίνιο και Σέρρες, που της κόστισαν σημαντικούς βαθμούς, η ΑΕΚ επιστρέφει στην Νέα Φιλαδέλφεια και θέλει να επανέλθει και στις νίκες. Στο γήπεδο της έχει πέντε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, στις τέσσερις τελευταίες δεν έχει δεχθεί γκολ. Ο Αλμέιδα έχει αρκετές επιστροφές παικτών, αλλά εκτός παραμένουν λόγω τραυματισμού ο μπακ Σιντιμπέ και ο φορ Αραούχο, από πρόβλημα προέρχεται ο στόπερ Βίντα, ενώ οι αριστεροί μπακ Χατζισαφί, Μοχαμαντί έχουν το Κύπελλο Ασίας. Οι Θεσσαλοί τι τύχη μπορεί να έχουν στην «Αγιά-Σοφιά», θα επιδιώξουν απλώς να κρατήσουν το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Αμφιβάλλω πως θα τα καταφέρουν, έχει μεγάλη τύχη το εν λόγω combo.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στο Σούπερ Καπ Γαλλίας θα διεξαχθεί μία κατά πάσα πιθανότητα άνιση μάχη, με την σούπερ ποιοτική Παρί Σεν Ζερμέν να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για νίκη επί της αδύναμης φέτος Τουλούζ. Πέραν των μεγάλων αγωνιστικών τους διαφορών, η Παρί (που έχει κατακτήσει τα εννιά από τα δέκα τελευταία Σούπερ Καπ!) έχει και το αβαντάζ έδρας συνεπώς οποιονδήποτε αποτέλεσμα πλην του άσου στην κανονική διάρκεια θα αποτελεί «βόμβα» μεγατόνων. Η Παρί είναι και φέτος η κυρίαρχος εντός συνόρων, αν και το «+5» από τη 2η Νις στο πρωτάθλημα δεν της επιτρέπει να αδιαφορήσει για τη συνέχεια O Κιλιάν Εμπαμπέ έχει 21 γκολ (18 στο πρωτάθλημα και 3 στο Τσάμπιονς Λιγκ) και 2 ασίστ σε 22 ματς στην φετινή σεζόν. Η Τουλούζ απογοήτευσε στο περσινό πρωτάθλημα αλλά στο Κύπελλο τα πήγε εξαιρετικά, έφθασε στο τέλος του… δρόμου και στον τελικό διέλυσε με σκορ 5-1 τη Ναντ μπροστά σε 78 χιλιάδες θεατές που βρέθηκαν στο «Σταντ Ντε Φρανς». Αυτό ήταν ο πρώτος τίτλος στην ιστορία της. Στη μοναδική της παρουσία σε τελικό Σούπερ Καπ ηττήθηκε 2-1 από την Σεντ Ετιέν το 1957!. Στο φετινό πρωτάθλημα απογοητεύει, καθώς βρίσκεται στην τελευταία τριάδα, πληρώνει κυρίως το ότι σκοράρει με μεγάλη δυσκολία. Προβλέπεται... κατηφόρα, συνεπώς και εδώ θα ποντάρω άσο από ημίχρονο συνδυαστικά με over.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΑΕΚ-Βόλος 1/1&over 2,10

Παρί Σεν Ζερμέν-Τουλούζ 1/1&over 2,15

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr