Μάκης Κασσαλιάς

Η πιο μεγάλη ώρα!

Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 - 01:54

Το μομέντουμ της Εθνικής είναι εξαιρετικό και οι απλώς υπολογίσιμοι Γεωργιανοί δεν νοείται να μας φράξουν τον δρόμο προς τα τελικά του EURO!

Η πιο μεγάλη ώρα!

Στην μεγάλη αποψινή μάχη της Εθνικής μας στην Τιφλίδα με αντίπαλο την Γεωργία, κοινή είναι η πεποίθηση πως παρά το μειονέκτημα έδρας η πρόκριση... γέρνει προς την ελληνική πλευρά. Βέβαια και η Γεωργία έχει τις πιθανότητές της, έχοντας παρουσιάσει εμφανή πρόοδο τα τελευταία χρόνια και είναι δεδομένο πως θα δώσει… ψυχή και σώμα για την μεγάλη υπέρβαση, ήτοι την παρθενική παρουσία της στην τελική φάση μιας μεγάλης διοργάνωσης. Ωστόσο θα εμπιστευτώ το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που δείχνει αρκούντως σοβαρό και πειθαρχημένο και έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση στον περίπατο επί του Καζακστάν. Συνεπώς βάζοντας ως κάλυψη την ισοπαλία και αναμένοντας λίγα γκολ στην κομβική αναμέτρηση θεωρώ πως το combo και under είναι σχετικά ασφαλές.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στο Λιθουανία-Γιβραλτάρ τα πράγματα είναι αρκετά ξεκάθαρα, με τους γηπεδούχους έχοντας παρακαταθήκη τη νίκη με 1-0 στο πρώτο ματς να προβάλλουν ως το απόλυτο φαβορί για να φτάσουν στην άνοδο από την τέταρτη στην τρίτη κατηγορία της Λίγκας Εθνών. Αλλωστε οι φιλοξενούμενοι είναι ανάμεσα στις 2-3 πιο αδύναμες ευρωπαϊκές ομάδες και ιδιαίτερα εκτός έδρας δεν μπορούν να σταθούν ανταγωνιστικά. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετρούν 46 ήττες σε ισάριθμα ματς για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (!) ενώ μόνο στο Nations League έχουν να επιδείξουν ορισμένα θετικά αποτελέσματα (4-3-10). Η Λιθουανία θα προσπαθήσει να «διώξει» από νωρίς τις όποιες αμφιβολίες για την έκβαση του ζευγαριού, η υπεροχή της είναι ξεκάθαρη και κρατάω τον άσο από το πρώτο ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Λιθουανία-Γιβραλτάρ 1/1 1,90

Γεωργία-Ελλάδα Χ2&under 2,00

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr