Μάκης Κασσαλιάς

Νίκη με over η Ατλάντα

Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 - 04:31

Με επιλογές από το ουγγρικό πρωτάθλημα και την MLS την Κυριακή.

Νίκη με over η Ατλάντα

Στο πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών, πάω με τον συνδυασμό άσου και over στο Ατλάντα-Σικάγο. Ομάδα έδρας η Ατλάντα του Γιώργου Γιακουμάκη και απέναντι σε έναν αντίπαλο που διαχρονικά αποδυναμώνεται στα ταξίδια του έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο. Η ομάδα του Γκονσάλο Πινέδα, ως τώρα στα τέσσερα παιχνίδια της, ή κερδίζει σχετικά εύκολα, ή χάνει χωρίς να σκοράρει. Στηρίζεται πολύ στην έδρα της, καθώς εκεί έχει πάρει και τις έξι τελευταίες νίκες της στο πρωτάθλημα, από τον περασμένο Αύγουστο.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Το Σικάγο προηγήθηκε της Νιου Ινγκλαντ, αλλά δεν κατάφερε να ζευγαρώσει τις νίκες του, παραμένοντας πάντως αήττητο για δεύτερη σερί αγωνιστική. Η ομάδα του Φρανκ Κλόπας, έχει πληρώσει το γκολ - γκολ σε όλα τα παιχνίδια της MLS μέχρι τώρα. Εκτός έδρας, έχει κερδίσει μόνο τρία από τα τελευταία 18 σε επίπεδο πρωταθλήματος και κανένα φέτος. Σε πολύ καλή φόρμα ο Κάιπερς, με γκολ δύο σερί αγωνιστικές. Πολύ πιθανό το σκορ να πάρει διαστάσεις, με τις δύο ομάδες να βασίζονται ξεκάθαρα στις επιθετικές τους επιδόσεις και να μην είναι ιδιαίτερα αξιόπιστες αμυντικά.

Με τα γκολ και στο Πάξι-Ουίπεστ για το ουγγρικό πρωτάθλημα. Πολύ καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι, με ιδιαίτερα παραγωγική επίθεση ενώ η Ουίπεστ έχει σχετική ευχέρεια στο σκοράρισμα όμως αμυντικά είναι «τρύπια». Τα γκολ πέφτουν.. βροχή στις συναντήσεις των δύο ομάδων και αυτό περιμένω να συμβεί ξανά.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Πάξι-Ουίπεστ G&over 2,00

Ατλάντα-Σικάγο 1&over 2,50

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr