Μάκης Κασσαλιάς

Τριπλέτα αξίας

Σάββατο, 6 Απριλίου 2024 - 02:28

Σε δύο αμερικανικά και ένα βελγικό ματς όπου προβλέπεται θέαμα θα στηριχτώ το Σάββατο.

Τριπλέτα αξίας

Δύο επιλογές από το συναρπαστικό πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών, αρχικά με τον συνδυασμό άσου και over στο Κολόμπους-Ουάσινγκτον. Εξαιρετικό σύνολο οι πρωταθλητές, ειδικότερα μέσα στο Οχάιο δεν.. χαρίζουν κάστανα και κόντρα στην διαχρονικά αδύναμη μακριά από την πρωτεύουσα DC United έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο για την επικράτηση. Σε ματς που πολύ δύσκολα θα μείνει σε χαμηλό σκορ, με τους δύο αντιπάλους να έχουν σκοράρει σε όλα -πλην ενός- τα παιχνίδια τους.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ιδια επιλογή, συνδυασμό άσου και over δηλαδή και στο ντέρμπι της Καλιφόρνια ανάμεσα σε Λος Αντζελες και Λ.Α. Γκάλαξι. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν ένα από τα πιο ποιοτικά σύνολα της MLS, με πολλές λύσεις στο σκοράρισμα και πολύ δυνατή έδρα. Αντιθέτως οι Γκάλαξι εδώ και πολλά χρόνια δεν συγκαταλέγονται στους ισχυρούς του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας μεγάλα αμυντικά προβλήματα πάντως στον τομέα του σκοραρίσματος δεν τα πάνε και άσχημα.

Στο Βέλγιο, μου αρέσει το over στο Αντβέρπ-Γκενκ. Η νταμπλούχος της χώρας ξεκίνησε τα πλέι οφ με ήττα στην έδρα της Αντερλεχτ ενώ η Γκενκ πήρε σημαντική νίκη επί της Ουνιόν. Είθισται στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων τα γκολ να πέφτουν.. βροχή και ευελπιστώ το ίδιο να συμβεί και στην επερχόμενη, όπου μάλιστα οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν χωρίς τον βασικό τους γκολκίπερ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Αντβέρπ-Γκενκ over 1,95

Κολόμπους-Ουάσινγκτον 1&over 2,30

Λος Αντζελες-Λ.Α. Γκάλαξι 1 1,85

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr