Νίκος Ζελιαναίος

Γιουβέντους και Λίβερπουλ!

Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2022 - 17:14

Η Γιουβέντους στο Τσάμπιονς Λιγκ και η Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ έχουν καλή τύχη για νίκες κόντρα σε Άρσεναλ και Βιγιαρεάλ αντίστοιχα στο σημερινό κουπόνι του ΟΠΑΠ!

Γιουβέντους και Λίβερπουλ!

944. Γιουβέντους – Βιγιαρεάλ 1 (1,84)

Η Γιουβέντους αντιμετωπίζει στο Τορίνο την Βιγιαρεάλ στον αγώνα ρεβάνς της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και μετά την ισοπαλία (1-1) του πρώτου αγώνα στο «Μαδριγάλ» η υπόθεση πρόκριση παραμένει ανοικτή (διαιτητής ο Πολωνός Μαρτσίνιακ). Η «Μεγάλη Κυρία» για να προκριθεί χρειάζεται νίκη με οποιοδήποτε σκορ και λόγω έδρας και… φανέλας έχει το προβάδισμα. Η Γιουβέντους έχει τρεις νίκες σε ισάριθμα εντός έδρας ματς φέτος στην διοργάνωση και συγκεκριμένα νίκησε 1-0 την Τσέλσι, 4-2 την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και 1-0 την Μάλμε. Η Βιγιαρεάλ έχει δώσει τρία ματς εκτός έδρας με απολογισμό δύο νίκες (4-1 την Γιούνγκ Μπόις, 3-2 την Αταλάντα) και μία ήττα (2-1 από την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ). H ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι παραμένει αήττητη στα τελευταία 12 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις με 8 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες και βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα ενώ η Βιγιαρέαλ έχει 5 νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες σε σύνολο 11 αγώνων από τις 6 Ιανουαρίου και μετά. Η Γιουβέντους έχει υποδεχθεί στο παρελθόν 30 φορές ομάδες από την Ισπανία και έχει σημειώσει 17 νίκες, 9 ισοπαλίες και 4 ήττες. Η Βιγιαρεάλ έχει αγωνιστεί 11 φορές επί Ιταλικού εδάφους και έχει σημειώσει 2 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες. Η «μεγάλη κυρία» έχει απουσίες (Κιέζα, Κάιο Ζορζ, Ζακάρια, ΜακΚένι, Μπονούτσι και Άλεξ Σάντρο) αλλά ακόμη και έτσι μπορεί να πάρει τη νίκη – πρόκριση. H Βιγιαρεάλ θα παραταχθεί χωρίς τους Αλκασεέρ, Μορένο και Πένα ενώ έχει αμφίβολους τους Αλμπιόλ, Καπουέ και Φόιθ.

747. Άρσεναλ – Λίβερπουλ 2 (1,74)

Εξ’ αναβολής παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ είναι το παραδοσιακό ντέρμπι Άρσεναλ – Λίβερπουλ και φυσικά η φιλοξενούμενη ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Η Λίβερπουλ δεν έχει περιθώριο αποτυχίας για να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου και στο κυνήγι της πρωτοπόρου Μάντσεστερ Σίτι και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να τα καταφέρει αφού υπερτερεί σε όλα. Η Λίβερπουλ μετρά οκτώ σερί νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία εννέα ματς στην Πρέμιερ Λιγκ ενώ και η Άρσεναλ βρίσκεται σε καλή φόρμα με πέντε νίκες και μία ισοπαλία στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Στις 20 Ιανουαρίου 2022 Άρσεναλ – Λίβερπουλ 0-2 στο Λιγκ Καπ0 Αγγλίας. Η Λίβερπουλ νίκησε 4-0 την Άρσεναλ στον πρώτο γύρο και επίσης επικράτησε με σκορ 3-0 στο περσινό αντίστοιχο παιχνίδι. Υπό αυτές τις συνθήκες το διπλό έχει μεγάλη τύχη με απόδοση 1,74!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr