Νίκος Ζελιαναίος

Άρσεναλ, Αούστρια Βιέννης και Μπασακσεχίρ!

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:30

Η Άρσεναλ στην Πρέμιερ Λιγκ, η Αούστροα Βιέννης στην Αυστρία και η Μπασακσεχίρ στην Τουρκία είναι οι ομάδες που θα συνθέσουν το παρολί της Κυριακής!

Άρσεναλ, Αούστρια Βιέννης και Μπασακσεχίρ!

Στην σκιά του δεκαήμερου πένθους για τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισαβετ θα διεξαχθεί η 7η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Άρσεναλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπρέντφορντ και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να πάρει τους βαθμούς της νίκης. Οι «κανονιέρηδες» μετά από πολλά χρόνια έχουν πραγματοποιήσει εξαιρετικό ξεκίνημα και με απολογισμό πέντε νίκες και μία ήττα (14-7 γκολ) φιγουράρουν στις κορυφαίες θέσεις. Την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισαν την πρώτη τους φετινή ήττα στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Μαν. Γιουνάϊτεντ αλλά απέναντι στην Μπρέντφορντ η αποστολή τους θα είναι σαφώς πιο βατή και μπορούν να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Η Μπρέντφορντ έχει δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα και διαγράφει θετική πορεία αλλά απέναντι στην Άρσεναλ δύσκολα μπορεί να έχουν τύχη. Οι Ζεσούς (3 γκολ), Μαρτινέλι (3 γκολ) και Όντεγκααρντ αποτελούν φόβητρο για τις αντίπαλες άμυνες και εύκολα ή δύσκολα θα βρουν τον τρόπο να παραβιάσουν την εστία της Μπρέντφορντ.

Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί είναι αυτό της Αούστρια Βιέννης με την Ριντ για την 9η αγωνιστική της Α Αυστρίας και όπου φαβορί φυσικά η ιστορική ομάδα της Βιέννης. Η Αούστρια βρίσκεται σε ανοδική πορεία και παραμένει αήττητη στα πέντε τελευταία της παιχνίδια με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες ενώ στον αντίποδα η Ριντ απογοητεύει και δεν έχει σταυρώσει νίκη στα έξι παιχνίδια της με τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες ενώ γενικότερα έχει μία μόλις νίκη σε 8 ματς φέτος με 4-11 γκολ. Η Αούστρια έχει έξτρα κίνητρο νίκης αφού κουβαλά στην πλάτη της ποινή τριών βαθμών. Στο περσινό αντίστοιχο παιχνίδι στις 23/10/2021 Αούστρια Βιέννης – Ριντ 4-1 και κάτι ανάλογο αναμένεται και αυτή την φορά.

Έβδομη αγωνιστική στην γειτονική Τουρκία και θα ρισκάρω στον άσσο της Μπασακσεχίρ επί της Φατίχ Καραγκουμρούκ στην Κωνσταντινούπολη. Η Μπασακσεχίρ υποχρέωσε την Μπεσίκτας στην πρώτη της φετινή ήττα (1-0) την προηγούμενη αγωνιστική και παρέμεινε αήττητη με απολογισμό 4 νίκες και 1 ισοπαλία ενώ έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία της (9-0 γκολ). Η ομάδα του Εμρέ Μπελόζογλου έχει δώσει 13 επίσημα ματς σε πρωτάθλημα και Ευρώπη από τις 21 Ιουλίου και μετά και παραμένει άτρωτη με 10 νίκες και 3 ισοπαλίες. Την Πέμπτη το βράδυ είχε δύσκολο εντός έδρας ματς με την Φιορεντίνα στην 2η αγωνιστική του Κόνφερενς Λιγκ και πήρε μεγάλη νίκη με σκορ 3-0! Η Καραγκουμρούκ του Αντρέα Πίρλο έχει μία μόλις νίκη σε 5 ματς και δεν πείθει.


ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπρέντφορντ – Άρσεναλ 2

Αούστρια Βιέννης – Ριντ 1

Μπασακσεχίρ – Φατίχ Καραγκουμρούκ 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr