Νίκος Ζελιαναίος

Τραμπζονσπόρ, Βαλένθια και Ολυμπιακός!

Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022 - 13:24

Πολλές οι επιλογές στο πρόγραμμα του Σαββάτου και έχω ξεχωρίσει μια λογική τριάδα με την Τραμπζονσπόρ, την Βαλένθια και τον Ολυμπιακό!

Τραμπζονσπόρ, Βαλένθια και Ολυμπιακός!

Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί είναι αυτό στην Τραοπεζούντα ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Τουρκίας και την Κυπελλούχο Τουρκίας. Στις 30 Ιουλίου Τραμπζονσπόρ – Σίβασπορ 4-0 στοπ Σούπερ Καπ Τουρκίας. Η ομάδα του Αμπντουλάχ Αβτσί είναι πολύ ανώτερη και παραμένει αήττητη στα τέσσερα τελευταία της ματς με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Η Σίβασπορ έχει σημειώσει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες στα τελευταία της επτά ματς αλλά εκτός έδρας δεν είναι αξιόπιστη με μία νίκη και τρεις ήττες. Η Τραμπζονσπόρ μετρά τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της με την Σίβασπορ από τις 17/08/2018 και μετά και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να πάρει τους βαθμούς της νίκης. Σημειώστε ότι και οι δύο ομάδες έχουν υποχρεώσεις στην Ευρώπη, η Τραμπζονσπόρ θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρίο Αστέρα στο Βελιγράδι και η Σίβασπορ θα αντιμετωπίσει την Κλουζ.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και η νίκη αποτελεί εκ των ων ουκ άνευ για τον Μίτσελ και τους παίκτες του. Ο πρωταθλητής Ελλάδας έχει μείνει δέκα βαθμούς πίσω από την κορυφή και δεν έχει κανένα περιθώριο αποτυχίας. Ο Ολυμπιακός έχει μία ισοπαλία (0-0) με την Καραμπάκ και μία ήττα (1-2) από τον ΠΑΟΚ στα δύο τελευταία του ματς και δεν πατά καλά στα πόδια του αλλά από την άλλη πλευρά διαθέτει παίκτες με μεγάλη προσωπικότητα, οι οποίοι μπορούν να καθορίσουν με μια τους ενέργεια ένα αγώνα. Ο Παναιτωλικός έχει μία νίκη και δύο ήττες στα τρία φετινά του εντός έδρας ματς ενώ έχει μία ήττα (2-3 από τον Βόλο) και μία ισοπαλία (0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης) στα δύο τελευταία του ματς. Ο Παναιτωλικός έχει κακό ηθικό αφού την περασμένη Τετάρτη αποκλείστηκε στο Κύπελλο από την Καλαμάτα.

H Βαλένθια υποδέχεται στο “Μεστάγια” την Μαγιόρκα για την 11η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν και έχει καλή τύχη για νίκη με βάση τα παρακάτω δεδομένα. Η ομάδα του “γνωστού” μας από την θητεία του στην Ελλάδα, Γκενάρο Γκατούσο παραμένει αήττητη στα τελευταία 5 παιχνίδια της με 2 νίκες και 3 ισοπαλίες και βρίσκεται σε καλή κατάσταση ενώ ο Έντισον Καβάνι έχει σημειώσει 3 γκολ στα δύο τελευταία ματς και βρήκε τον παλιό καλό του εαυτό. Η Μαγιόρκα δεν πείθει, έχει 4 ματς χωρίς νίκη με 3 ήττες και 1 ισοπαλία και στο γήπεδο της Βαλένθια δεν έχει ευχάριστες αναμνήσεις. Η Βαλένθια μετρά 2 νίκες και 1 ισοπαλία στα 3 τελευταία εντός έδρας ματς με την Μαγιόρκα από τις 17/02/2013 και μετά!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Τραμπζονσπόρ – Σίβασπορ 1 (1,61)
Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 2 (1,52)
Βαλένθια – Μαγιόρκα 1 (1,80)


Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.