Νίκος Ζελιαναίος

Με την δύναμη της έδρας!

Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 - 14:16

Πολλές οι επιλογές στο πρόγραμμα της Κυριακής και έχω ξεχωρίσει μια τριάδα με βάση την δύναμη της έδρας...

Με την δύναμη της έδρας!

Η Άρσεναλ αντιμετωπίζει στο «Εμιρεϊτς» την Τότεναμ στο μεγάλο ντέρμπι του Λονδίνου για την 6η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και έχει προβάδισμα νίκης με βάση τα παρακάτω δεδομένα. Οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά και έχουν τις ίδιες επιδόσεις με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία αλλά ακόμη και έτσι η Άρσεναλ είναι αυτή που είναι το φαβορί. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα κατέκτησε το Σούπερ Καπ Αγγλίας σε βάτος της Μάντσεστυερ Σίτι στις 6 Αυγούστου και έκτοτε πορεύεται αήττητη. Την περασμένη Τετάρτη διέλυσε με σκορ 4-0 την Αϊντχόφεν στην πρεμιέρα της στους ομίλους του Τσάμπινς Λιγκ και έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Άρσεναλ έχει φοβερή παράδοση. Οκτώ νίκες και τέσσερις ισοπαλίες μετρά η Άρσεναλ στα 12 προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια της με την Τότεναμ, από την οποία ηττήθηκε για τελευταία φορά στις 20 Νοεμβρίου 2010 με σκορ 3-2! Πέρσι Άρσεναλ – Τότεναμ 3-1 και Τότεναμ – Άρσεναλ 0-2!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Λανς υποδέχεται στο Φελίξ Μπολάρ την Τουλούζ για την 6η αγωνιστικής το Σαμπιονά και η νίκη αποτελεί εκ των ων ουκ άνευ για τον Φράνκ Χαισέ και τους παίκτες του. Η Λανς δεν έχει σημειώσει ακόμη νίκξη με μία ισοπαλία και τρεις ήττες ωστόσο αυτή την φορά αναμένεται να τα καταφέρει. Την περασμένη Τετάρτη πήρε ισοπαλία 1-1 στην Ισπανία από την Σεβίλλη στην πρεμιέρα της στο Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα είχε πολύ καλή απόδοση. Η Τολούζ έχει μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα αλλά δεν έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο. Υπέρ του άσσου συνηγορεί και η παράδοση αφού η Λανς μετρά τσσερις σερί νίκες, εντός και εκτός έδρας σε βάρος της Τουλούζ!

Στην Τσάμπιονσιπ η Σάντερλαντ αντιμετωπίζει την Κάρντιφ και έχει καλές πιθανότητες για νίκη αφού είναι ανώτερη σε όλα. Η ομάδα του Τόνι Μόουμπρεϊ βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα και έχει σημειώσει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια της από τις 19 Αυγούστου και Μετά. Στις 16/09 νίκησε 3-1 εκτός έδρας την ΚΠΡ και στις 20/09 επικράτησε με το ίδιο σκορ της Μπλάκπουλ, επίσης εκτός έδρας. Η Κάρντιφ από την άλλη πλευρά έχει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες αλλά εκτός έδρας χάνει πολύ από την δυναμική της και έχει μία ισοπαλία και δύο ήττες. Ο άσσος έχει καλή τύχη για μια ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο. Η Σάντερλαντ έχει δύο νίκες σε τρία εντός έδρας ματς με 8-3 γκολ!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΛΑΝΣ – ΤΟΥΛΟΥΖ 1 (1,70)

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΤΟΤΕΝΑΜ 1 (1,71)

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΚΑΡΝΤΙΦ 1 (1,80)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr