Στέφανος Γιωτάκης

All the way to Norway!

Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023 - 00:34

Σε δύο δυνατά φαβορί από τον βορρά κατέληξα στο πρόγραμμα της Κυριακής όπου ακολουθώ την φόρμα και στηρίζω τους γηπεδούχους!

All the way to Norway!

Ξεκινώ τα προγνωστικά στοιχήματος με την «μικρή» κατηγορία της Νορβηγίας με το διπλό της Κόνγκσβινγκερ στην έδρα της Μος. Οι γηπεδούχοι κινούνται στην μετριότητα καθώς δείχνουν να ποντάρουν αποκλειστικά στην έδρα φέτος ενώ οι φιλοξενούμενοι πραγματοποιούν πορεία πρωταθλητισμού. Η Κόνγκσβινγκερ σπάει τα ρεκόρ μετρά πέντε κολλητές νίκες και δεν αποχωρίζεται την πρώτη θέση. Το διπλό προσφέρεται σε αποδεκτή τιμή και θα χωρέσει στο παιχνίδι μου.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Τέλος, θα κλείσω με Α’ Νορβηγίας και το λογικό διπλό της… φουριόζας Μπόντο Γκλιμτ στην έδρα της «λίγης» Στρομγκοντσετ. Οι γηπεδούχοι όπως αναμενόταν κινούνται στην μετριότητα φέτος και για ακόμη μια σεζόν θα αρκεστούν στην προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία. Βίοι αντίθετοι για την εκρηκτική ομάδα του Κιετλ Κνούτσεν που πραγματοποιεί περίπατο φέτος και έχει «χτίσει» διψήφια διαφορά από τους διώκτες της μόλις μετά από 11 αγωνιστικές. Το διπλό προσφέρεται αναμενόμενα σε διαβασμένη τιμή και θα το επιλέξω από το πρώτο ημίχρονο, ενώ μπορεί να συνδυαστεί και με ποντάρισμα τερμάτων.

EKTIMHΣΕΙΣ:

Μος – Κόνγκσβινγκερ 2 2.37
Στρόμγκοντσετ – Μπόντο Γκλιμτ 2/2 2.20

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr