Στέφανος Γιωτάκης

Αξία σε Ναϊμέγκεν, φεστιβάλ τερμάτων στις Βρυξέλλες!

Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024 - 00:36

Σε έναν δυνατό άσο και ένα ποντάρισμα τερμάτων κατέληξα στο πρόγραμμα της Κυριακής.

Αξία σε Ναϊμέγκεν, φεστιβάλ τερμάτων στις Βρυξέλλες!

Ξεκινώ με την προτελευταία αγωνιστική στην Α΄Βελγίου και την αναμέτρηση της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ με τη Γάνδη. Οι πρωτευουσιάνοι συνέχισαν τις υψηλές πτήσεις, τρέχουν ένα εντυπωσιακό αήττητο 22 αγωνιστικών και έχουν χτίσει ήδη διαφορά απο τους διώκτες τους ενόψει των πλέι οφ. “Κουβαλούν” πάντως κούραση και πιστεύω πως η Γάνδη μπορεί να το εκμεταλλευτεί και να... αβαντάρει στην εμφάνιση υψηλού σκορ. Και οι δύο ομάδες άλλωστε αρέσκονται στα υψηλά σκορ, με την Ουνιόν να μετρά τέσσερα σερί γκολ/γκολ με over ενώ η Γάνδη μετρά τρία γκολ/γκολ με over στα τέσσερα τελευταία ματς. Το combo πληρώνει στο 2.10.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Τέλος, θα κλείσω με Eredivisie και τον άσο της Ναϊμέγκεν κόντρα στη Χέρενφεν. Η ΝΕC διάγει τις καλύτερες ημέρες της σεζόν καθώς μετρά μόλις μια ήττα στα 11 τελευταία ματς ενώ προκρίθηκε και στον τελικό του Κυπέλλου. Η Χέρενφεν δεν επιδεικνύει συνέπεια φέτος, προβληματίζει στην άμυνα και έτσι ο άσος κρίνεται συνετός. Ο άσος μπορεί να συνδυαστεί και με ποντάρισμα τερμάτων, καθώς οι γηπεδούχοι μετρούν τέσσερα γκολ/γκολ με over στα έξι τελευταία ματς, ενώ η Χέρενφεν μετρά έξι over στα οκτώ ματς μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Ουνιόν – Γάνδη Over & G 2.10
Ναϊμέγκεν – Χέρενφεν 1 2.05

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr