Στράτος Διακουμόπουλος

Με Χάκεν και γκολ

Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 - 13:08

Η νίκη της φορμαρισμένης Χάκεν και τα γκολ στο Γκέτεμποργκ είναι τα σημεία που θα μας στείλουν ταμείο.

Με Χάκεν και γκολ

Για το πρωτάθλημα της Σουηδίας, η Χάκεν, υποδέχεται την Μιάλμπι. Η Χάκεν ήταν εκκωφαντική κόντρα στην Χέλσινγκμποργκ. Θα μπορούσε να φτάσει και σε… διψήφιο αριθμό τερμάτων βάση των ευκαιριών που δημιούργησε. Τα επτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ, τα έξι εξ’ αυτών και over. Παραμένει σταθερά στην κορυφή η ομάδα από το Γκέτεμποργκ συνδυάζοντας γκολ και θέαμα. Περισσότερο αγχωμένη στην έδρα της όπου μετράει μία νίκη στα τρία πιο πρόσφατα. Η Μιάλμπι έφτασε πολύ κοντά στην τρίτη συνεχόμενη νίκη, αλλά δέχθηκε στο φινάλε την ισοφάριση από την Έλφσμποργκ. Γεμάτη αυτοπεποίθηση, παίζει στα ίσια ακόμα και θεωρητικά ανώτερους αντιπάλους. Σταθερό σημείο αναφοράς η επίθεση και η ευχέρεια στο σκοράρισμα. Από την άλλη πλευρά παραμένουν τα θέματα στα μετόπισθεν. Τα έξι από τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Θα κερδίσει η Χάκεν, πληρώνει εξαιρετικά ο άσος από ημίχρονο!

Για το πρωτάθλημα της Σουηδίας, η Γκέτεμποργκ υποδέχεται την Χάμαρμπι. Στην καλύτερη φάση της περιόδου βρίσκεται η Γκέτεμποργκ που… ποδοπάτησε εκτός έδρας την Βάρμπεργκς. Τρεις συνεχόμενες νίκες για τους κυανόλευκους με συντελεστή τερμάτων 8-0. Παλιές καλές ημέρες αναπολούν στον ιστορικό σύλλογο, που με μπροστάρη των Μάρκους Μπεργκ θεωρητικά διεκδικεί ακόμα και τον τίτλο. Ιδιαίτερα αξιόπιστη στην έδρα όπου μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε τέσσερα ματς, ανεβάζοντας ψηλά τον ρυθμό. Αμέσως άφησαν πίσω την κακή παρένθεση κόντρα στην Βάρναμο οι παίκτες της Χάμαρμπι και κυριάρχησαν απέναντι στην Σούντσβαλ. Θα μπορούσε ακόμα και διπλάσιο σκορ η ομάδα από την Στοκχόλμη που δημιούργησε πλήθιος ευκαιριών, ενώ δεν απειλήθηκε στην άμυνα. Τέσσερις νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα να ο απολογισμός για τους πράσινους που παραμένουν στο κυνήγι του τίτλου. Και οι τέσσερις αυτές νίκες έγιναν με το ίδιο σκορ, 3-0 ! Σε σούπερ κατάσταση οι δύο ομάδες, αναμένουμε γκολ και θέαμα!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Χάκεν-Μιάλμπι 1/1 2,45

Γκέτεμποργκ-Χάμαρμπι Goal και Over 2,5 γκολ 2,10

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr