Στράτος Διακουμόπουλος

Με Σεντάν και Μπόκα!

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:27

Η πρώτη νίκη της Σεντάν και το ακριβοπληρωμένο διπλό της Μπόκα αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο.

Με Σεντάν και Μπόκα!

Για το πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας της Γαλλίας, η Σεντάν υποδέχεται την Λε Πουί. Αλλιώς το περίμεναν το ξεκίνημα στην σεζόν στην Σεντάν και αλλιώς έχουν εξελιχθεί ως τώρα τα πράγματα. Η ομάδα από τις Αρδέννες με το υψηλό μπάτζετ παραπαίει στην τελευταία θέση της κατάταξης δίχως νίκη έπειτα από έξι ματς. Προβληματική η επιθετική λειτουργία, μόνο ένα γκολ ενεργητικό στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς που εξελίχθηκαν σε Under. Ούτε η έδρα αποτελεί θετικό σημείο αναφοράς, με δύο ήττες σε ισάριθμα ματς. Η Λε Πουί στόχευε στη δεύτερη σερί νίκη, ήταν ανταγωνιστική κόντρα στην Βιλεφράνς, αλλά αρκέστηκε στον πόντο της ισοπαλίας. Θετικός ο απολογισμός μέχρι στιγμής για τους νεοφώτιστους που εξάλλου έχουν θέσει ως στόχο την άνετη παραμονή. Κρατούν χαμηλά τον ρυθμό, με πέντε Under στα έξι πρώτα ματς. Τιμωρημένοι ο γκολκίπερ Μαριγιά και κεντρικός αμυντικός και αρχηγός Αμιό, ανέτοιμος ο αμυντικός μέσος Μπουριόν. Καίγεται η Σεντάν, με απουσίες η Λε Πουί, πληρώνει καλά ο άσος!

Για το πρωτάθλημα της Αργεντινής, η Γοδόι Κρουζ υποδέχεται την Μπόκα Τζούνιορς. Σκούρα τα βρήκε η Γοδόι Κρουζ από την Μπαράκας, όπου μάλιστα οι γηπεδούχοι σκόραραν στο πρωτο 20λεπτο, για να ακυρωθεί ως οφσάιντ, αλλά αυτό δεν την ξύπνησε και στην πορεία δέχθηκε τρία τέρματα. Για την ομάδα του Γκόμεζ αυτή ήταν η δεύτερη ήττα (3-1) στα τρία τελευταία της με αποτέλεσμα να χάθηκε σημαντικό έδαφος για τον τίτλο. Με 2-3 γκολ έβγαλε τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εντός έδρας, ούσα αήττητη με δύο νίκες. Η Μπόκα κλείστηκε καλά από την Ουρακάν και δεν κατάφερε να βρει διαδρόμους για να απειλήσει και να βάλει το γκολ που ήθελε (0-0). Έτσι έμεινε στο μηδέν, αλλά η μάχη για τον τίτλο έχει φουντώσει και μπροστά της έχει ένα ακόμα κομβικό παιχνίδι. Η ομάδα του Ιμπάρα είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία εκτός με τρεις νίκες, ενώ δέχθηκε μόλις ένα γκολ. Γενικά είναι αήττητη στα έξι τελευταία της με πέντε νίκες. Αμφότερες διεκδικούν τίτλο, η Μπόκα μπορεί το χρυσοπληρωμένο διπλό!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σεντάν-Λε Πουί 1 2,45

Γοδόι Κρουζ-Μπόκα Τζούνιορς 2 3,00

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr